Brevbomb?

2009-08-31 @ 21:09:41
Har fått en skum rekommenderad avisering från posten. Och jag har absolut ingen aning om vad det är för något. Blir nästan lite orolig och tror att jag har råkat beställa något från internet av misstag eller något sånt. Fast jag vet ju att jag inte har beställt något. Hmh. Får väl dra och hämta det imorrn efter jobbet och se vad det kan va. Lurigt värre...

Kul att de har lyckats stava mitt namn till Hemma och stava fel på efternamnet.


Bro's before ho's

2009-08-31 @ 19:46:56
Kan säga som så att jag är grymt lyckligt lottad att jag har sådana vänner som jag har. Annars skulle jag ha gått under för ett bra tag sen kan jag meddela. Ågren har försvunnit ut genom dörren för tillfället och jag hoppas fan att han stannar ute ett bra tag till.
Beställde hem en pizza, för jag är för lat för att laga käk själv. Alltid samma snubbe som leverar hem och han säger alltid "Trevlig helg!" oberoende på vilken dag i veckan det är. Lite kul tycker jag. Men jag säger alltid "Detsamma!" tillbaka och flinar lite för mig själv när jag stänger dörren.
Imorgon vankas det 6 timmars jobb, 3 timmar inventering och 3 timmar i frukten. Kommer gå som på räls. På Onsdag ska jag ta en till jobbsökartripp till Uptown och käka lite pizza med Gabbe på Pinnjocke. På Torsdag ska jag besöka farbror doktorn, ska följa upp lite hur allt har gått och fixa operation (tror jag) för min äckliga knöl som jag har på handleden som gör fett ont. Fredag vettefan vad som händer, antagligen chill eftersom att jag jobbar 8-17 på lördagen och sen får jag se om det blir nå partay efter det eller inte.
Och dagens motto: Don't Panic!

PEYS!

Ps. Sista jävla augusti idag också, nedrans höst är fan här...





30 AUGUSTI 2009

2009-08-30 @ 20:59:26
Eftersom att jag inte har ett skit att göra i veckan som kommer, förutom två dagars jobb, tisdag och lördag, så tänkte jag dra till Uppsala igen och söka jobb. Lika bra att fylla ut dagarna med något produktivt iallafall. Ska lämna CV på ICA Väst i Flogsta och sen dra till alla Systemet-affärer och kolla om det finns nå jobb där.

Såklart så ska paranoian komma och ställa till det. Det slår aldrig fel och man lär sig aldrig. Stackars lilla bruden.
Slänger upp en skön låt i brist på annat att göra. Woop woop...
PEYS!


Method Man - The Afterparty Ft Ghostface Killah
Found at The Afterparty Ft Ghostface Killah on KOhit.net

The Little Kicks

2009-08-30 @ 03:54:05
Råkade somna på soffan runt 23 och vaknade nu. Iiiinte så bra kanske. Men jag ska ta och röra mig på sängen nu. Måste bara slänga upp det här klippet, man kan ju inte göra något annat än att älska det bara. Ska dansa så nästa gång jag är full. För dansa nykter, det gör man ju inte. Och nej, jag citerar ICKE Magnus Uggla, bah!

Peys!

Nonsensbilder

2009-08-30 @ 03:31:05
Vänta på buss.


I Bålsta, woop woop!


29 AUGUSTI 2009

2009-08-29 @ 23:18:58
Hade en fetnajs kväll igår säger jag bara. Käk, massa film och chill. Funkar alltid. Kom hem runt 20 och nu sitter jag och segar. Imorgon händer det inte så värst mycket. Blir nog middag hemma hos päronen. Är grymt trött.
Peys!

P.s. Viet-Naams Remix på Petters Fredrik Snortare från Bananmixtapet är jävligt skön. Jajajja, gammal, men fu.

Varför blir det inget mellanrum mellan texten och klippet fööööör...?

Blogg.se är jäkligt drygt ibland.


28 AUGUSTI 2009

2009-08-28 @ 16:50:37
     Ska snart springa iväg till bussen och åka till Bålsta och ta pendeln därifrån in till stan, Stockholm. Var ett bra tag sen jag var där fan, så det är på tiden. Peys!

Fan, alla bilder blir så jävla gråa när man lägger upp dom här. Aja.

Pets who want to kill themselves

2009-08-27 @ 23:16:39
     Glodde runt på Prankmonkeys blogg och hittade den här hemsidan. Vad mycket skit vi utsätter våra stackars husdjur för, men otroligt roligt ändå.





Dagens FAIL

2009-08-27 @ 22:05:27
     Från Uppsala av alla ställen också. HAH. Undra hur fan hon kom ut ur butiken?


Var kommeru från?!

2009-08-27 @ 21:50:08
gabs säger: 
Krungthepmahanakornamornratanakosinmahintarayutthayamahadilokphop nopparatrajathaniburiromudomrajaniwesmahasatharn amornphimarnavatarnsathitsakkattiyavisanukamprasit 

 en by i thailand 

 hennarå. säger: 
 jäääävlar. jobbigt när man ska förklara var man bor liksom..

Andra långa ställen.


27 AUGUSTI 2009

2009-08-27 @ 21:05:10
     Hade ställt klockan på 12 men kom inte upp förräns runt 14. Fick skynda mig lite, för klockan 15 skulle jag vara hos frisören. Men jag kom i tid och var till och med lite för tidig, men hellre det än försent och få betala hälften av summan.
     Costas syster har fått en liten flicka så han var helt ensam i salongen. Kom in folk hela tiden och ville bli klippta samma dag. Shit, vad stressigt det måste vara för honom.

     Vi snackade om poliser och grejjer. Han har varit med om sjuka saker. En gång till exempel så skulle han och tre kompisar gå på bio. Costas (som har ursprung i Grekland, tror jag..) och hans ena vän, utländsk, sa till sina två andra polare, helsvenska, att de skulle springa iväg och fixa biljetter medan de parkerade bilen. Efter att ha parkerat bilen så springer Costas och den andre killen efter sina två polare för att hinna till bion. Precis då kommer det en polispikébuss, stannar, smäller upp sidodörren och trycker upp Costas och hans vän mot väggen och skriker "Varför springer ni för? Varför springer ni efter de där killarna?!" Costas blir helt överraskad och fattar knappt vad som händer och försöker förklara "Va?! Nej, de är våra kompisar, vi jagar ingen..." Polisen fortsätter att trycka de mot väggen och det börjar samlas folk runtomkring för de ser att poliserna börjar bli lite våldsamma. Slutar med att Costas och hans vän har en batong mot halsen när hans andra kompisar (som skulle ha fixat biobiljetterna kommer) kommer och frågar vafan det är som händer och säger att det där är mina kompisar och vi ska på bio.

     Slutade med att polisen bad om ursäkt men det tyckte inte Costas och hans vän var nog så de anmälde poliserna, men såklart så har det inte hänt ett skit sen dess. Det är sådana här saker som man hör och ser på TV och i tidningarna som gör att mitt förtroende för polisen inte är högt direkt. Även om jag nu inte har haft problem med polisen någon gång. Det är ju meningen att man ska ha förtroende för polisen, de finns för allmänhetens säkerhet, men när de börjar puckla på allmänheten så börjar man undra vafan det är de lär sig på polisskolan.
     Och hela URF-grejjen också. Såklart man skulle hitta lika många narkotikapåverkade på andra festivaler om man satte in samma resurser som man gör på reggaefestivalen. Och visst, att röka på ingår i reggaekulturen, men bara för att man lyssnar på det så betyder det inte att man röker på. Det är som att säga att alla som lyssnar på hårdrrock skulle ta kokain eller vadannatsomhelst. Men nej, det gör man ju inte för det ingår ju i rockenrollen, det är ju coolt och har varit så i hundra år, typ. 

     Har nästan lust att ta upp en massa mer, men jag pallar inte, blir bara förbannad. Jag citerar såhär "Det verkar som så länge blodet inte färgar av sig på Svea rikes fana blundar vi för folkrättsskandaler" och slänger upp lite bilder ifrån dagen.

Dags för matlagning, kör en klassiker.

Sallad behövs ju också, lite nyttigt behövs.

Färdigt, gott som fan och jag blev otroligt mätt. Värt.

Klippte ju mig idag, toppade bara.
Men man får ett sånt jäkla shampooreklamhår, love it.

Another day, another dollar...

2009-08-26 @ 20:56:26
     Neh. Men tänk om det vore så, heh. Kom hem för ett tag sen från päronen. Käkade och snackade lite. Körde hemåt sen också. Körkort is the shit fan, längtar tills man har en egen liten bil som man kan puttra omkring i. Ultimat frihet.
     
     Drog till Uppsalatown idag och gick förbi ICA i Luthagen. De behövde inga till kassan men hon som jag snackade med sa att det kanske behövdes folk till golvet och charken. Har iofs aldrig jobbat i charken, men alltid kul att lära sig något nytt liksom. Hon som var kassachefen var riktigt trevlig och de skulle höra av sig om det kom upp något.
     Skulle ha gått förbi ICA Väst i Flogsta också, men pallade inte. Jag drog till H&M en vända, hittade några billiga linnen plus att det var 10% rabatt hela dagen för alla medlemmar, prickade rätt dag kan man säga. Köpte två böcker sen också, Mikrofonkåt av Fredrik Strage och Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer (första boken i Twilight-serien, vampyrsnubben och allt det där...). Eftersom att jag hade 10 stämplar på mitt lilla stämpelkort så fick jag den sistnämnda boken på köpet, annars hade jag inte köpt det. Men då har jag bråttom till bussen och tog första bästa jag såg, hah.
     Har börjat läsa Mikrofonkåt och har redan fastnat, kanske inte så konstigt med tanke på att det är en massa intervjuer med svenska hiphop-artister. Kom ut 2001 för 8 år sedan, så den är lite daterad, men det är ändå fett kul att läsa om Fattaru-snubbarna som 16-17åringar, haha.

     Funderar på om jag pallar färga håret ikväll eller inte. Är grymt trött, kanske somnar direkt ikväll, hoppas på det fan. Känner att den här sömnlöshetsskiten håller på att vända. Imorgon ska jag klippa mig, försöka skicka iväg muggarna som jag sålt på tradera och sen tvätta en jäkla massa. Keepin' busy. 

Peys!

På bussen hemåt.

Hemma hos päronen hade det regnat in i brevlådan.

Passade på att köpa Fear and Loathing in Las Vegas och Borat på ICA,
eftersom att den första har försvunnit spårlöst och den andre har jag aldrig sett hela.

Linnena som jag köpte, enkla baslinnen, bra att ha.
Alla som jag har är det minst en foundationfläck på, inte kul.

Give it give it give it, til you just can't give no more

2009-08-26 @ 13:08:23
     Rubriken har inget med inlägget att göra direkt. Bara det att  jag inte kan sluta lyssna på Yeasayers låt Tightrope.
Vaknade lite efter 12, ska ta och duscha och styra upp mig och sen ta bussen till Uppsala för att lämna lite cvs. Tänkte hoppa av vid Flogsta och lämna där och sen gå förbi Luthagen igen och se om chefen är där.
      Vädret kunde ju ha varit bättre, men det är väl bara att ta med sig sitt lilla paraply och göra det bästa av situationen.

     Jo, jag åt plättar till frukost, otroligt nyttigt och hälsosamt. Jag kör på nya plätt-metoden. Kolla bah. 

d
(Min webbkamera är ju i en klass för sig, men vafan..)

Yeasayer - Tightrope

2009-08-25 @ 19:54:21
     Måste lägga upp den här videon. Fridabruden som tipsade. Assköna ju. Även om det är mycket hiphop som snurrar så tycker jag om annan musik också. Bra att ha bred musiksmak annars så förkorvas man... typ.

 

Up and running... around

2009-08-25 @ 19:47:55
     Har lyckats ta mig ner på stan och handla lite käk och förnödenheter. Unnade mig ett par jeanstights. Assköna och ser fan ut som jeans, så jag köpte ett par ljusa för jag har bara mörka jeans. På torsdag ska jag klippa mig, bara toppa topparna litegranna, börjar bli trassligt som fa-an. Fotade mig med tightsen som en riktigt modebloggtönt haha.
     
     PEYS!


Skön Nike-reklam

2009-08-24 @ 20:09:44
     Slutet är bäst, checka.

 

Uppe på benen

2009-08-24 @ 19:41:12
     Febern verkar ha gett vika och jag känner mig mycket bättre. Har inte ont i halsen längre, lite tjockt, men inte ont iallafall. Har dammsugit och ska ta och diska lite och sen göra käk. Anledningen till att jag känner mig darrig är nog ganska säkert på grund av att jag inte har kunnat käka ordentligt. Men efter det så kommer jag vara fit for fight igen.

     Neh, diska och sen laga käk. Ibland äre värt att vara sjuk, man får tid att koppla av och tänka på vafan det är man håller på med, ta det lugnt och få sig själv att förstå att det är lugnt och allt kommer inom sinom tid. JUST CHILL. Borde tatuera det med feta versaler på hela underarmen tror jag, så att jag inte glömmer bort.

     Vi kör lite Cunninlynguists och diskar samtidigt, yahearr!



Method Man & Redman - Ayo

2009-08-24 @ 01:41:19

Febertåget kör vidare...

2009-08-23 @ 23:00:02
     Vaknade halv 7 idag, på eftermiddagen alltså. Just nu känns det bättre, men det går fram och tillbaka hela tiden. Har insett att det här är kroppens sätt att säga till en att man ska ta det lugnt och chilla. Även om det kan bero på sömnlösheten också och allt det där. Men jag börjar inse att jag har hela livet på mig att fullfölja det jag vill och jag har det bra ordnat för mig och jag har bra människor runtom mig. Bara att försöka njuta av det. Vilket jag på något sätt inte kan göra. Vet inte om det är febern, men för en gångs skull känner jag ett stort lugn bara och tristess, men lugnet är bra.

     Musik som gör en glad är fett värt. Hittade den här.


Panetoz - Mama Africa [Official Music Video] from Panetoz on Vimeo.


Fredag, vilken dag som helst egentligen

2009-08-21 @ 20:50:05
     Ah, känns som det, eftersom att man har varit pank som fan ett tag nu och inte bor i en stad där man har överdrivet mycket polers så blir det inte mycket partajande. Sen jobbar jag kl 8 imorgonbitti också, så det kanske inte är så jäkla smart att bli fuller. Inte kul att raggla omkring på jobbet. Men nästa vecka är helt fri från jobb, vilket inte är så bra, skulle behöva lite mer timmar, men det kommer nog. Men då är jag free for whatvever iallafall.

     Pallade inte dra in till Uppsala idag, var så grymt trött när jag vaknade. Den här sömnlösheten är inte att leka med fan. Men jag ska ta och lägga mig tidigt så att jag får några timmars sömn iallafall, måste upp runt 6. Men jag har iallafall skickat iväg ansökan till två jobb, ett som kassör på nya Media Markt i Uppsala och så vare något mediaföretag som hade nån tidning där man ska fota och göra reportage, passar ju mig perfa. Ska skicka iväg ansökan till ICA Maxi i Stenhagen och Gränby också. Jaja, det blir nog asbra.

     Imorgon äre jobb som gäller för hela slanten, 8-17 och samma sak på söndag 9.30-17. Snart lön och det ska bli fett skönt. Ska ta en tripp till Sthlm och kolla läget dära. Var ett bra tag sen jag var i huvudstaden fan. Senast var när jag var hos Kattis innan vi drog till Malmö.

     Hahahahah. 
     Frida: "Jag har hört om en snubbe som dog av hjärtinfarkt för att han fick äta vegetariskt och gillade det, men det kanske du hört näru var här? Asså han bodde på ett äldreboende och fick några biffar en dag. Kommer till köket och säger tack som fan, det var den enda riktigt goda maten jag fått här sen jag flyttade in, vad är det? 
     Kan tilläggas att han var megaköttätare, fick höra att det var vegetariskt, och blev så uppretad att han inte kunde lugna ner sig. kommer hem, är så arg hela kvällen att han tillslut dör. Hjärtinfart i sömnen. Han hatade verkligen vegetariskt. Tyckte det var det värsta som fanns. Förstå då att det var det godaste han ätit på flera år.. hahahah.."

     Fatta att man kan hata något så att man tar livet av sig enbart genom att vara så jävla uppretad.

PEYS!

Väl kalkylerat...

2009-08-21 @ 02:29:12
     Vet inte var snubbarna från odevetdubloggen hittar alla dessa klipp, antingen så har de många vänner som tipsar eller så spenderar de aaaallldeles för mycket tid inne på youtube.

 

Det är mycket man vill ha...

2009-08-20 @ 23:56:19

Allt kommer från Karmaloop.com

(Följ min blogg med bloglovin)

Workhunt

2009-08-20 @ 21:59:05
     Kom inte upp förräns runt 14 idag, kan fan inte somna om nätterna, måste göra något åt det. Jag fixare. Hade ställt klockan på 10 men kom inte upp förräns typ 14, som sagt, så jag var inte inne i Uppsala förräns runt 16. Mötte mamma vid Vaksala och pratade litegranna med henne och fick se var hennes nya jobb låg någonstans. Lämnade in ett CV på Torgkassen och de var astrevliga. Men de sökte inga just nu, men man kan alltid lämna CV ändå. Sen sa jag adjö till mor min och gick vidare. Gick in och lämnade CV på Ica i St. Per-gallerian och sen gick jag till ICA i Luthagen, men där hade chefen gått hem så dit ska jag imorrn istället.
     Pallade inte ränna runt nå mer så jag drog till Pinoccio och käkade. Grymt varmt idag också, man gör alltid samma fel, tar med sig en tjocktröja ifall att och så blir det att man svettas ihjäl och får gå och kånka på den istället. Men om jag inte hade tagit med mig den så hade det säkert varit askallt.

     Stötte på Robin när jag väntade på bussen. Han skulle ta några kalla med en polare och frågade om jag ville hänga på, men jag sa att jag var pank så jag avböjde. Men sen när jag satt på bussen så ångrade jag mig och hoppade av en hållplats efter stationen och kom sen på att jag inte har hans nummer eftersom att jag tappade bort min mobil och har inte hunnit fixa alla nya nummer. Haha. Försökte få tag på Kattis och Elias, ingen som svarar. Så jag smsar Gabbe och frågar om han kan kolla Jimmys nummer på nätet, eftersom att Robin sa att Jimmy kanske skulle kommma och jag kommer bara ihåg Jimmys efternamn och inte Robins. Men han hitta bara en som bodde i Helsingborg, så det sket sig. Men under den tiden så hade jag ändrat mig igen och hoppade på 18.45 bussen hemåt. Jävla krångel, haha. Men men.

     Nu är jag hemma. Trött som fan, ska ta en dusch snart och sen lägga mig och läsa. Läste ut Människohamn med John Ajvide Lindqvist, hur bra som helst. Läs den om ni gillar skräck eller om ni gillat hans tidigare böcker. Har börjat läsa Gomorra igen, läste den ett tag men tröttnade, men jag ska ge den en chans igen nu.
     Jaja, imorgon ska jag dra in till Uppsala igen och lämna CVn och i helgen är det jobb för hela slanten. Snart lön, så jävla skönt. Yeah, peys!

En hel drös med CVn och en lista på alla ICA-butiker i hela Uppsala, vadå förberedd...


Ser väldigt arg ut, vet inte varför. Redo för att dra till Uptown iallafall.
Bra att spegeln är skitig också. Aah shit shit shit...


Robin. Snackade om hur full han var på URF. 
Han är dock inte full här, även om det kanske ser ut som det.


På bussen hem, redigt trött, som man kanske ser.

Bästa recensionen, pöörrdey as hell!

2009-08-20 @ 00:52:31

Intressant och klyftig rubrik

2009-08-19 @ 20:39:41
     Inte hänt mycket idag direkt. Var en sväng hon käftis i Bålsta. Tog 10 min, hon tog några bilder och skrapade lite tandsten och sen vare klart. Måste börja använda tandtråd mera. Skönt att jag slapp idioten som jag var hos förra året. 
     Ska inte tillbaka förräns om 1,5 år, tänkte att då är jag fan 22, typ. Tiden går jävligt fort, helt sjukt.

     Imorrn ska jag ta och röra mig mot Uptown och gå på jobbjakt, ska fan besöka varenda jävla ICA-butik som finns. Måste ju få napp någonstans tycker man. Visst man kanske skulle söka till andra affärer, inte bara ICA, men det känns bra eftersom att jag vet vad jag kommer få i lön och vad som krävs av en. ICA känns tryggt, men jag vill inte hålla på och jobba där hela mitt liv liksom. Ska försöka hitta någon bra webbdesigntjohej-utbildning. Tycker sånt är kul. Och foto såklart, man vet aldrig vad som händer. Gäller att knyta kontakter och ha lite tur. Bara man får in en fot någonstans så kan de gå vägen.

     Och fan vad jag vill ha en ny mobil, man känner sig handikappad när man nergraderas från en relativt ny till en asgammal mobil. Har hittat en som jag vill ha, men den kostar också ca 4500 pix. Gäller att börja spara helt enkelt.

8 mp fan.



Didn't have to use my A.K, I got to say today was a good day

2009-08-19 @ 03:25:07
     Sov för länge idag med. Drog till jobbet och krigade i några timmar i kassan. Lagom mycket folk. Folk som handlar utan att veta hur mycket pengar de har på kortet (för det har jag ju aldrig själv gjort...eh). Okej, lugnt om man har räknat fel och sådär och teknik och banker och skit strular ofta. MEN att människorna sen ska bli sura och otrevliga, då blir det en helt annan femma. Aja, människor i ett jävla nötskal. Som vanligt.

     Imorgon vankas det besök hos käftis aka. tandläkaren. Och jag måste dra till Bålsta eftersom att jag inte har fixat så att jag får gå i Enköping. Hoppas att det inte är samma snubbe som förra gången. Han frågade om jag snusade eller rökte och jag sa att jag snusar på heltid och röker ibland, men jag är ingen godisråtta, dricker mycket cola bara. "Mmm, men en snusråtta äru allt!" Och sen blev han sur för att jag inte hade några hål eller andra fel, "Bah, bra gener, du har bara tur.." Jävla idiot. 
     Efter att mamma läst om min erfarenhet på min bilddagbok så skickade hon iväg ett argt brev till Folktandvården i Bålsta och fick svar tillbaka, "Vi ber hemskt mycket om ursäkt.. blablab". Haha. Messa inte med mor min.


Brud som försöker vrida tillbaka dygnet, går inte så bra. Rufsig och äckel i håret. Shizzle.

Har letat i arkiven...

2009-08-19 @ 02:17:24
     ....och hittade en del roliga bilder. Förstår inte varför de stod i en källare långt ner under jord? Kanske på grund av att det skulle skada vissa personers image ganska hårt.


Yearbook yourself

2009-08-18 @ 02:10:09
     Antar att många redan har hittat den här roliga sidan, men för de som inte har det. GRYMT KUL! Kolla in på den här sidan om ni vill kunna kolla hur ni skulle ha sett ut på 50, 60, 70, och 80-talet, http://www.yearbookyourself.com/ .

     Man kan ju alltid förnedra sina vänner litegranna. Synd att jag inte har nån bra bild på Fridabruden.

                                   
                                    

Ljudkille krasch

2009-08-18 @ 00:01:40
     HAHAHAHA! SHIT!


Ups and downs, downs and outs

2009-08-17 @ 18:25:02
     Det är ett jävla mysterium alltihopa. Hur man ena stunden panikar över allt och sen ena stunden klarat av att lugna ner sig själv och se på allt på ett annat sätt. Det löser sig, det gör det alltid. Genomgår en fet jävla omställning för tillfället och jag kommer komma tillbaka till mitt "liv", vad det nu är. Så töntigt att jag måste intala mig själv att jag har bra människor omkring mig som tycker om mig, som finns där vad som än händer. Måste inse att inte en jävel är tankeläsare också. Kanske borde ta och uttnyttja de där löftena om att man kan ringa närsomhelst. Men det är lika jobbigt varje gång man gör det.
     Och alla jävla felsteg och misstag man har gjort får man försöka se som läxor att lära sig av istället för att vältra och älta de fram och tillbaka. Fille får stå för dagens mode idag. Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen, jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.


För jag tänker fan dra...

2009-08-17 @ 00:43:24
     Förutom familjen så har jag inte ett skit som håller mig kvar i Enköping. Okej. Jag har inte så mycket i Uppsala heller, men jag har hellre tråkigt i Uppsala än i Enköping kan jag säga. Sitter och kollar runt på hemnet.se. Om det är någon som vet nån sjyst lägenhet som är till salu så holla at me, kan payya högst 600 lax för en, måste dock ta lån och grejjer. Men det är en piece of cake så fort jag får ett heltidsjobb någonstans. Ska till Uppsala i veckan och leta runt. Ska tvinga med mig Lina och hänga med henne innan hon flyttar till Örebro för att plugga. Alla drar någonstans, så det känns som att det är dags att jag också gör det.

Fänkålsgatan 15, Årsta
   43kvm för 1900 i månaden, jävligt stort för mig, men ah. Klicka på bilden för fler bilder.

Snyggt med flaggan, eh?


Villavägen 37, Kåbo
19kvm för 1333 i månaden, mindre än vad jag har nu, men vafan. Klicka på bilden för fler bilder.



Luthagsesplanaden 6 A, Luthagen
21kvm för 861 i månaden. Litet men funkar. Klicka på bilden för blablabla.


Back in the days

2009-08-17 @ 00:23:03
     Ramlade över den här gamlingen när jag glodde runt på Gatuplan. Kommer ihåg den här från när jag var asliten, tror jag fortfarande bodde i Kista då eller så hade jag precis flyttat. Men jag pendlade fortfarande mellan Kista och Bålsta tror jag eftersom att jag var hos farsan på helgerna.
 



     Den här tar mig tillbaka till födelsedagsfesten som Dan hade när man gick i 3an 4an kanske. Kom ihåg att han diggade Petter som fan också, men jag var inte så inne på hela hiphopgrejjen då haha. Men den här kommer jag ihåg som fan. 


Centralskolan @ Malmöfestivalen

2009-08-16 @ 20:28:58
     Mina brudar RHEA och AMC spelar på Arena Scenen i Raul Wallenbergsparken på Malmöfestivalen den 19/8 20.30. Så dra dit och ös järnet med de! Hade också varit där om det inte var för att ens cashflow är och har varit jävligt lågt ett bra tag nu.


http://centralskolan.blogg.se/

Nattbesök

2009-08-16 @ 02:31:23
     Hade två fjärilar på besök, tror de tycker det är kallt ute.


Laddade ner barnporr - skyller på katten

2009-08-16 @ 01:55:40
     Haha, den här snubben asså. Stackars katt.

     "Keith Griffins, 48, åtalas för barnporrinnehav. Men han nekar till brott. Och hävdar att hans katt laddat ner bilderna. Polisen i Florida hittade över 1000 barnporbilden i den 48–årige Keith Griffins dator. I onsdags åtalades han för innehav av barnpornografi. Griffin, som bor i Jensen Beach, Florida, USA hävdar att han är oskyldig, skriver brittiska Guardian.      
     Hoppade på tangentbordet 
För polisen berättade han att han höll på att ladda ner musik i sin dator och gick ut ur rummet en kort stund. Och då ska, enligt hans version, katten hoppat på tangentbordet och börjat leka med musen. När han kom tillbaka såg han "konstiga saker" på sin skärm, hävdar Keith Griffin. 
     Fick fängelsestraff 
Men hans försvarstal gick inte hem hos polisen. Han greps och fördes till fängelset. Katten fick flytta till den misstänktes släktingar."


Blazed and confused

2009-08-16 @ 01:46:43

Feeevah

2009-08-15 @ 20:01:56
     Dog imorse när jag vaknade, kunda inte somna igårnatt. Snurrade runt som en galning. Jobbade 8-17, grymt mycket folk, antar att det är på grund av att skolan börjar snart och så. Käkade hemma hos la familia efter jobbet och är hemma nu. Känner mig fett skum i huvudet och fryser, känns som att det är feber på gång. Jag som verkligen inte har tid eller råd att vara sjuk just nu. Pallar fan inte. Men jag har snackat med Ida och sagt att om jag inte mår bättre imorrnbitti så får hon ta min tid. Så jävla sur, för på söndagar är det 100% OB hela dagen och jag jobbar 12.30-18.45 gånger 214 kr i timmen. Men mår man skit så gör man. Ska ta och kurera mig med panodil och krypa ner i soffan och kolla på Sopranos.


Runt 6.45, astrött i väntan på bussen till jobbet.

Trötter, that's me...

2009-08-14 @ 23:15:34
     Seg dag, men den har varit okej ändå. Det blev strömavbrott på jobbet två gånger idag, inte så speciellt kul när man sitter i kassan och det är hur lång kö som helst i alla kassor. Men strömmen kom tillbaka efter ett tag båda gångerna så det var lugnt. Men vissa människor verkar inte fatta att vi på ICA inte kan göra ett skit åt strömavbrott (hela centrum låg nere...) och såklart kan vi inte låta folk ta med sig varorna hem och komma och betala imorgon. Sorry, shit happens, men någonstans så får fan servicen ta slut.
     Det är sjukt hur handikappad man blir så fort el eller datorer eller något annat tekniskt inte funkar som det ska. Vad skulle man göra utan allt tekniskt? Man kanske skulle börja leva på riktigt, eller något, vettefan, haha.

     Är lagom seg som vanligt, käkade och tog en dusch direkt när jag kom hem. Börjar kl 8 imorgonbitti vilket betyder att jag måste upp kl 6 för att ta bussen som gör att jag är på jobbet halv 8. Det blir mycket kulor iallafall, dagen kommer gå fort, har en tendens att göra det. Ska försöka komma i säng någorlunda skapligt.

     Let's kicka lite Iskub.


"Today I didn't even have to use my A.K.
I got to say it was a good day"

Haha.

Andreas Grega - Dom hade mycket att säga

2009-08-14 @ 02:49:44
     Såg att de har gjort en video till Andreas Gregas låt. Hittade den när jag lurade runt på Petters blogg och sen hittade till Astmas.


Playlistpump

2009-08-14 @ 01:58:18
     Lite av det som pumpas ur min playlist just nu.












Filmer från förr

2009-08-14 @ 01:17:50
     Kom att tänka på Det eller IT, skräckfilmen av Stephen King med en clown som terroriserar ett antal vuxna personer som trodde att de dödade honom när de var barn. Men han har kommit tillbaka och grejjer.
     Såg den här för första gången när jag var runt 10 hemma hos farmor i Sundsvall. Med skräckblandad förtjusning så kollade man på den även om man blev lika rädd varenda gång. Kommer till och med ihåg att när jag gick i lågstadiet så brukade jag och Elin rita Det, clownen, på bildlektionerna. Snacka om besatta. Ska ta och köpa den snart, bara för att det var hundra år sen man såg det och se om man blir lika rädd nu som då. 
     Hoppas det ska göra en remake snart och då måste fan Tim Curry spela IT igen, samma snubbe som är med i Rocky Horror Picture Show. Här är några klipp från filmen. Creeepy...



     Andra filmer som jag kom ihåg att jag såg om och om igen när jag var liten var bland annat Den Oändliga Historien (jag var lite kär i Atreyo och grät alltid när hästen sögs ner i leran och hatade den där jävla sköldpaddan som var så seg) och The Mask med Jim Carrey.



Dag 1 av 6 avklarad

2009-08-14 @ 00:54:38
     Jag är så jävla trött, men såklart så går man ju inte och lägger sig. Var ganska chill dag på jobbet, timmarna flög förbi. Imorgon äre bara 16-20.15, skönt, kommer gå fort det med. Idag när jag cyklade till busshållplatsen så kände jag mig helt svimfärdig, var tvungen att sitta ner och grejjer. Hatar när det blir sådär, men jag antar att jag inte hade käkat och druckit ordentligt. Men det försvann sen när jag satte mig på bussen. MEN jag hade lock för örat hela tiden, nu har det släppt dock. Haha, så jävla intressant. Är fett trött och ska kolla på ett avsnitt med Sopranos, kanske.

Bye bye buyah!

Mys med min slitna gamla iPod på bussen hem.

Pengar i fickan eller ett ess i ärmen

2009-08-12 @ 19:20:11
     Har fått en del saker avklarade på min lediga dag. Disk, tvätt och dammsugning. Drog en sväng förbi päronen, käkade lite och hämtade laddaren till mobilen. Lyckades skrapa ihop till en dosa snus med hjälp av pantning och sen rackade jag två toarullar från päronen. Försöker att inte freaka ur, jag vet att det alltid löser sig. Men det är drygt när man vill och är van vid att alltid ha kontrollen över allt. Men ibland så är ju livet fullt av överraskningar. Snart så är jag på fötter igen, det var ett tag sen.
     Resten av kvällen hade jag tänkt spendera i chillmode och kanske se om det går något värt på teve eller varför inte sitta och surfa igenom en massa korkade bloggar och få sig ett gott skratt? Imorgon är det kvällsjobb som vankas, skönt, för det innebär att jag kan sova till typ 13 om jag känner för det.
     Det är så jävla drygt att ens närmaste polare ska vara spridda utöver hela landet och även utanför landet. Snart drar Lina till Örebro för att plugga också. Men en positiv grej är ju att då får man resa mycket och se nya ställen och grejjer. Jajaa.

Balkongvy, vilket härligt väder.

Scmuckey

2009-08-12 @ 04:25:57
     HAHA. Jag ska också börja filma mig själv när jag sitter i min garderob och komma på egna ord. Jävlar vad folk skulle ta efter. Men seriöst så måste hon ju ha en eller en hel jävla drös med lösa skruvar som skramlar omkring i hennes tomma skalle. Hittade klippet på Nabilas blogg från Gatuplan med tips från Ramo.



Weather Forecast

2009-08-11 @ 23:41:31
     Måste slänga upp Henry Bowers aka. Kung Henrys nya singel och video. Skönaste skäggisen i landet. 


Upp som en sol och ner som en skit

2009-08-11 @ 22:33:47
     Då peppar man inför Osloresan då. Skippar roadtrippen, tar flyget och chillar med bestebruden i några sköna dagar. Pallar inte slösa bort mina hårt ihopjobbade pengar så snabbt som jag brukar, ska hålla igen som fan när jag väl är i Oslo. Har en massa saker att spara och en del att betala tillbaka. Vem vet vadfan jag skulle ha gjort utan de dära päronen, egentligen? Sumpade min kära mobil på reggaefestivalen, så jävla typiskt. Så nu har jag en liten sunkig nokia, den funkar, men den är ju inte som min egna. Men men, ska nog köpa en på avbetalning. Har hittat en jävligt najs, Nokia N86 med 8 mp kamera, fyfan, gimme. Hade även tänkt börja spara ihop till en skruttibangbang bil, så att jag kan uttnyttja mitt körtkort fullt ut.
     Nästa vecka är jag ledig några dagar så en av de dagarna ska jag ta en tripp till Uppsala och söka jobb och grejja runt. Ska dra till ICA i Luthagen, Stenhagen och Gränby plus en massa andra affärer. Får se hure går, om jag kirrar ett heltidsjobb så kan jag ta lån och köpa lägenhet. Det är nästa mission.
     Annars äre som det är. Som vanligt känner man en liten tomhet, men det gör man alltid efter en festival, enhancements eller inte. Funderar på om jag ska öka lite, men jag vill inte må illa de dagarna innan man vänjer in sig. Får se hur jag gör. Det som tär mest är den här jävla penningkrisen som jag verkar försätta mig i hela jävla tiden. Har bara mig själv att skylla och jag börjar bli jävligt trött. Men efter lönen den 25e så ska jag nog ha kommit på fötter igen. Bara jag som sagt inte slösar bort hela skiten i Oslo. 
     Whatevva. Är ledig imorgon och det är skönt som vanligt. Ska tvätta och grejja lite. Jobbar sen torsdag-tisdag och är ledig tre dagar och sen jobb den helgen. Snart Oslo, snart hos Fridabruden.

     Nyaste skönaste låten All Caps med MF Doom.


UPPSALA REGGAE FESTIVAL 2009

2009-08-10 @ 22:57:53
Lika bra att slå på stort tänkte vi.

På g mot Uptown.

Lina och reggaebilen.

Framme och installerade, folket hade redan hunnit bli runda om fötterna.

Kim, Dennis, Markus, Elias & Thomas.

  
 
Lina (The Werewolfwomen) & Dennisboi.


Party, party.


Robin i ett nötskal.


   
Megan (med antimyggdeo all over) och Mia.


Robin, fullast på URF.


Snubbar med feta högtalare styrde fest.

En dretfull & nöjd brud.

Första dagen avklarad.


Torsdag och festivalen börjar och det är varmt så inibängen.




   
Jaqee spelade på stora scenen.




Tillbaka i campet för påfyllning. Thomas, the center of attention.


   
Lina kan allt om HIV & Robin käkar nektarin.


Rape in progress. Robin & Elias.


Markus is down with it.


Robin raggar på brudar.


Elliboi aka. Mr. Redeyedrunk


Jimmy är glad och bekymmerslös & Thomas lider av den finska ångesten.


Sen var det dags för en återkommande (verkar det som..) tradtition.


   
Cirkusgruppen FTP & drunkass HFK.


Lina & Jimmy.

Finnen verkar vara tillfreds.


Inne på festivalområdet och röjjer runt. Ragnar, Jimmy & Elias.


Kultiration.


   
Jackelito med sin standardpose & sen får Liselotte till det.


Erik ser lika skeptisk ut som vanligt.


Liselotte är på g.


Oh yeah.


Bust a move!


Svenska Akademien.

Fredagen började med lite regn. Vi drog till området och käkade lite.


   
Steve-O & Kung Henry aka. Henry Bowers aka. Uppsalaskägget.


En glad Megan.


Junior Kelly.




   






Chillar och läser lite.


Kollade när Ikaroz körde.










Ky-Mani Marley.

   





Stötte på Jockesnubben.


Lördag och sista festivaldagen. Började med förfest.


Balkonghäng.


Reggaekorgen.


Vi tog reggaetåget till området.





Robin var så full att han inte ens kunde prata.







AFC & Afasi hittade till URF i år.



Och det var URF 2009, kärlek till alla! Peys!

Uppsala Reggae Festival Soundtrack

2009-08-09 @ 21:16:29
     Låtarna som kan summa upp festivalen i stora drag. Snart kommer alla pics, en hel del kan jag meddela. Som vanligt.
     Annars är jag jävligt sliten och jävligt pank, som vanligt. Och imorgon är det dags för jobb igen. Men URF var najs, trots drama och kaos. But you just gotta love it i slutändan.



Då kör vi!

2009-08-05 @ 12:10:25
     Väntar på att Linabruden ska dyka upp sen så drar vi. Kommer en jävla massa bilder sen, buyah! 
     Vi ses i dimman på URF.


För jag draaar..

2009-08-05 @ 01:29:51
     En liten uppdatering inför morgondagen. Då draaar vi och öser järnet. Snackade med Lina tidigare idag och hon balla ur över parkeringssituationen och börja dilla om att "då äre ju ingen idé att ta med bil ens..". Men hon brukar balla ur och saker brukar lösa sig, så det blir nog så bra så bra. För jag tänker fa-an inte ta någon jävla buss nu när vi båda har körkort, hell no.

     Har packat det mest väsentliga och resten kommer ner imorrn. Måste komma ihåg att slänga sopor och skit så att det inte luktar apa när man kommer hem sen, plus vattna alla blomfanskap också. Jag är sämst på att vattna blommor, men mamma brukar vattna när hon är på besök, haha. Konstigt att ingen har dött än, ah förutom det lilla bonsaiträdet jag köpte för aslängesen. Levde väl i en vecka kanske, sen vissna den. Men de där kinesträden är ju en hel vetenskap för sig.

     Måste kirra en pump så jag kan pumpa upp min luftmadrass också. Eller så skiter jag i det och tar liggunderlag, fast det är ju skönare med madrass liksom. Aja. I-landsproblem ftw.
     Jaja, ännu en jävligt meningslös uppdatering, men jag har fett tråkigt och skit. Kanske ska lägga sig och läsa så att det snart blir onsdag, vilket det redan är iofs, men ah.

     Jag måste bara lägga upp den här, den är fan lika rolig varje gång, hahahahah. Ramo aka. Salsaboy.


God morgon världen.

2009-08-04 @ 13:03:15
     Det är najs att vakna upp och se solen lysa in, öppna balkongdörren och sätta på musiken. Ska käka lite frulle och sen styra lite. Måste hämta resväskan hos päronen och skriva ut betalningen till campingen. Måste tvätta och grejja och sen börja packa, ringa Lina och kolla när hon kommer förbi imorrn.

     Vi kör lite feelgood, pepplåten enligt mig. Synd att de inte har någon video, men men. 
     //Det som går upp,  ja det måste komma ner igen och när det kommer ner kho kommer vi le igen//
 

Intresseklubben, dags att anteckna!

2009-08-03 @ 22:10:45
     Råkade somna på soffan igen och vaknade runt 21. Skön dag, grymt varmt och såklart så fattade jag inte att det var så jävla varmt, så jag tog på mig jeans och adidasjackan. Inte så bra om man ska gå tur retur mellan stan och öb, halvdog på vägen. Men nu har jag kirrat tältet iallfall. Åke sa att det kommer bli trångt och att jag och Lina kommer ha 70 cm att dela på, haha, aja, vi får trängas helt enkelt. Pallar inte kånka på ett sexmannatält den här gången fan. Ber till snubben eller vafan som finns där uppe att det inte regnar de kommande dagarna, stelhett skare va, nästan så att man klagar på skiten.

     Man vill bara att dagarna ska gå lite fortare så att det snart är dags för Uppsala Reaggefestivalen, men vi drar ju iofs på onsdag och det är snart. Men det känns segt ändå. Glömde hämta resväskan och att skriva ut campingbetalningen, får fixa det imorrn istället.

Snackade med Frida idag också, hon kommer till Västerås om några dagar, hade lite jobbgrejjs som hon skulle fixa först. Håller tummarna bruden. Hon skulle börja kolla upp bil inför roadtrippen också. Det ska fanimej bli av. Efter URF blire typ 2 veckor med massa jobb och sen är jag ledig en hel veckan och lite mer. Har iofs sökt en tjäntst som börjar omgående efter den 16e augusti vet jag, men jag hoppas fan att jag inte får en massa tider den sista veckan då. Om jag nu ens får tjänsten.
     Vecka 33 så ska jag dra till Ica i Luthagen och kolla läget, skulle vara grymt att få jobb där. Känner Linnea där och så, skulle vara soft. Men jag kanske ska ta och styra lägenhet först, i värsta fall så får jag pendla ett litet tag mellan Uppsala och Bålsta. Ska börja spara lite cash också så att jag kan köpa mig en liten skruttbil att dra omkring i.

     Jaja, tristessen ligger tät. Ska käka något.

En snabbuppd.

2009-08-03 @ 12:57:05
     Vaknade för 45 min sen typ. Ska ta och styra mig och sen ner på stan och styra saker, massa styyrande helt enkelt. Och sen kanske ta tag i min jävla lägenhet som ser ut som skit, hur mycket disk som helst, saker överallt och skit på golvet. Hatar mitt nya golv som är ljusare än det gamla och då ser man varenda hårstrå och varenda dammtuss. Vilket resulterar i att jag får dampryck och dammsuger typ minst 4 ggr i veckan, men nu har jag jobbat så jag har låtit det vara. Kanske lika bra. Får ta en storstädning innan jag drar till Uppsala.
     Linabruden kanske kommer förbi ikväll, efter att hon har plockat blåbär med sin mormor (Hahahaha!). Tänkte föreslå att vi tar en cruise någonstans. Ska bli kul, men lite läskigt ändå, att bara sitta med sin polare i en bil, men hon har ju klarat av skiten så hon måste ju kunna köra då tycker man.
     Hade skummaste drömmen. Drömde att Lina var opepp som fan på urf, att hon inte skulle köpa något att dricka alls och att vi inte skulle låna bilen, haha. Jag blev helt förstörd, tror jag vaknade till och med och insåg att det var en dröm. Störd, mmm, heh.



Nattparty

2009-08-03 @ 00:41:50


Det går ganska bra nu

2009-08-02 @ 21:32:58
     Dunder, vad skönt det är att veta att jag kan sova ut imorgon. Peppar sönder inför URF också. Jag och Lina drar till Upptown på onsdag och styr campingen. Ska försöka styra alla peeps så vi är på samma ställe. Kommer bli fetingbra.
     Imorgon ska jag hämta min wtc-bagheera dress a la' 80's  som jag vann på tradera, sen ta mig till ÖB och köpa tält. Måste skriva ut campingbetalningen också, så det går smidigt när vi kommer till campingen. Fast först ska jag typ sova till 14 minst, kanske.

     Och ja, det går ganska bra nu. Det finns hopp för mig har jag insett, sen om det är tack vare tabletterna eller inte, det skiter jag i. För jag mår bra och det är det som är det viktigaste i slutändan. Men jag ska kunna klara av mig själv utan de också. Men vi tar små yttebytte steg i taget och chillar då och då. Inga förhastade slutsatser eller förhastade gärningar så ska det nog gå vägen, till slut.


Jag bara måste...

2009-08-01 @ 23:29:57
     Vafan, lägg ner, låt de stackars hundarna vara och ta av er solglajjorna och sluta låt så jävla bajsnödig. Ah jag vet, det blir ett sånt här irriterat inlägg. Men ibland måste man köra de också. Tycker det är fett synd att Jacco ska va med, smådiggar honom. Är inte hela gangstergrejjen lite överspelad? Eller är jag helt ute och cyklar? Aja, gillart fan inte iallafall. Och jag skiter i hur många kontakter ni har i den och den maffian. Eller vafan det nu var. Haha, jag är så jävla bra på att dissa grejjer som jag inte har en jävla aning om. Men det jag vet är att det här känns jäävligt lame. Blev lite besviken när Peezay sa i en intervju med Wonlove.se att han diggar de. Lågt.


I fly like paper, get high like planes

2009-08-01 @ 20:47:29
     Näst sista dagen innan skön ledighet, jobb imorrn 12.30-18.45, men det går fort. Käkade pizza hemma hos päronen. Inga och Janne skulle komma, men det var tydligen nå strul, så de kanske skulle komma imorgon istället. Om de ens kommer. Tycker det är dålig stil, vuxna människor liksom. Vet inte hur många gånger min familj och jag har åkt dit och hälsat på. Men det är tydligen längre att åka från sthlm till enköping än tvärtom. Jaja.
 
     Snackade med mor i väntan på pizzan. Skiten funkar och det känns bra. Även om jag har blivit lite nojjig, men hon sa att det kände hon också i början. Känns som att alla glor på en haha. Äsch.
     Måste snacka med Lina och kolla om hon har nå pressenning, ifall att det ösregnar på urf. Och trofan att man får ont i halsen när man säger att man inte har varit sjuk på aslänge. Nojjar för den där jävla svininfluensan också, men nu vet de vad det är och det går och bota liksom.

Jaja, lite videodropping.





Haha, den här är lite rolig.

Låten som gjorde att jag blev hiphopfrälst. Haha, så jävla nostalgiskt.

Kommer ihåg att den här och Gangstas Paradise med Coolio jämt spelades på radio när jag skulle till skolan,
när jag gick i första klass i Vibyskolan, eller så har jag bara inbillat mig det, skumt. Något minne har jag av det iallafall.
Det var vinter och man var tvungen att ha en såndär jävla overall. Jag kanske var lite mindre till och med.

Tristesssurfning

2009-08-01 @ 00:23:43

RSS 2.0