Fool's Gold - Surprise Hotel

2009-11-30 @ 19:39:00
När jag och Sonny låg och slökollade på tv och zappandes så kom vi över den här låten. Hur skön som helst.


092711

2009-11-27 @ 12:29:44
Vaknade för någon timma sen. Skulle ha jobbat 17-22.15 idag, men jag kände att min höft inte pallar springa omkring på golvet, eller snarare, halta omkring på golvet. Funkar fan inte. Men eftersom att Birgitta är så jävla bra så fixade hon helt alltihopa, som vanligt. En fetingstor eloge till henne!

Idag ska jag lugnt och sansat ta och hämta min adidasjacka hos Ica Bergvreten och sen åka till Sonny och chilla där. Jobbar 10.30-16 imorgon och eftersom att det är 100% OB efter 12 på lördagar så tjänar jag in den här dagen. Sitter i kassan, så jag slipper slita ut min höft. Fan, jag låter som en gammal tant som brytit lårbenshalsen ju. Men det gör så grymt ont. Smärtar när jag ska resa mig upp i sängen liksom.


Äms mannen, Äms!

2009-11-27 @ 02:08:11
Då är det kirrat, klappat och klart och hugget i sten. Söndagen den 27 dec drar jag och ponken min till Amsterdam och kommer inte hem förrän söndagen den 3e januari. Vi kommer alltså fira nyår där och det kommer blir hur fett som helst kan jag lova. Längtar som bara den!
Kanalerna kommer se ut som på bilden. De sätter alltid upp lampor runt alla tunnlar, mysigare kan det inte bli helt enkelt. Vi kommer bo på Rembrandt Square (som ligger typ i mitt av Club Smokey och Coffeshopen, jävligt centralt och bra. Kommer också ta en tripp till Haag och pejja en liten visit till Sonnys faarscha. Jag vill dra till Anne Frank museumet, men vi får se hur det blir med det. Brukar alltid var fett lång kö.

Aaaannnaars, så har jag jobbat, chillat med Sonny och haft det gött. Har dock något djävulskt ont i höften och skiten strålar ner i hela benet. Var hos Olavi, kiropraktorn, och fick massage och lite knotknäckning. Kändes asbra efteråt, men sen efter att jag jobbat någon timma på golvet så kom värken, som bara blev värre och värre. Tog två alvedon, men de hjälpte inte alls. Ska jobba jouren imorgon också, men jag känner att jag min höft inte pallar det. Ska se om jag kan få en tid i kassan istället, annars så får jag väl ta och kämpa mig igenom dagen ändå. Vad ska man göra liksom, när man alltid ska vara ute i sista minuten jämt. Tog mig lite vatten över huvudet när jag bytte och tog jourtiden istället. Aja. Nu ska jag sova, så att tiden går snabbare tills jag får chilla med grabben igen. Bebbbilöhööv.

Vårat hotell, Rembrandt Square Hotel.
Anne Frank museumet.

Smutsigt & hårt

2009-11-24 @ 01:41:00
Även om jag inte fattar ett jota av vad de säger, så gungar det fan ändå. Jävligt smutsiga och läskiga holländare, men fan vad hårt. Haha. Spinal & Steen.


De högre makterna har slagit till igen

2009-11-23 @ 04:50:47
"Råkade" klicka hem den här. Men det sköna är att jag inte behöver betala förräns den 31 januari, helt räntefritt också, walla! Har ju en blå, så en röd skulle komplettera det hela tänkte jag. Inte alls egentligen. Den är bara jävligt snygg tycker jag. Nu SKA JAG SOVA.


092311

2009-11-23 @ 04:22:39


HALLOWEEN 2009

2009-11-22 @ 23:04:12
'

Every story worth telling, starts with me and him

2009-11-22 @ 22:23:23
Allting rullar på, sakta men jävligt säkert. Och jag har inte mått såhär bra på riktigt länge. Har ett stort lugn i bröstet som svävar omkring där. Fucking awesome! Fick veta att Amsterdamresan mycket troligt kommer bli av nu och jag längtar som bara den. Kommer bli bästa nyåret någonsin också. Jag och bästedude gör Äääms!
Annars jobbas det på och sådär. Imorgon är jag ledig, vilket kommer bli grymt skönt. Jobbar tisdag igen och efter det åker jag till älsklingen.

Ska ta och kolla upp någon liten digitalkamera, måste ha en till resan ju.


THEM THANGS

2009-11-15 @ 22:37:31
Brukar sitta och kolla på den här sidan efter knasiga och sköna bilder. Finns dock en jäkla massa bilder på halvnakna/helnakna smala brudar som försöker se svåra/sexiga ut, men däremellan finns det riktigt fina och skojjiga random bilder. Hittade bilden till min header där också, tror jag. Lite smakprov.



THEMTHANGS






För vi behöver inga ljud, bokstäver, ord eller meningar

2009-11-14 @ 23:33:32

Vi ba' chillar & hare bäst

2009-11-14 @ 22:55:21
Ah, typ så är tillvaron just nu känner jag. Har typ bott hemma hos Sonny senaste veckan. Jobbat lite och sen åkt tillbaka till Handen och haft det gött med grabben. Igår drog vi hem till mig och chillade vidare i Onebuying. Kollat på massa film, sovit, myst, käkat och sånt. Mami kom förbi med nya överdraget till soffan och det vart lite piggare i vardagsrummet (tack mor! <3).

Bloggen har fått lida fett, men nuförtiden så har det hänt en hel del, börjar få ett liv igen så att säga, haha. Sen har min kamera dött, typ, så jag har inga djupa och svåra bilder att lägga upp. Får se om tomten kommer med någonting i år. Skulle vara fett med Samsungs nya ST550, med dubbla displayer. Men men. Kanske ska ta och köpa ett nytt kamerahus, för objektiven funkar som de ska iallafall, även om mitt 18-55 mm objektiv är aningen slitet.

Imorgon vankas det 5 timmars jobb vilket blir dubbelt eftersom att det är söndag. Sedan blir det jobb måndag och tisdag, ledig ända tills på lördag då det vankas jobb samt på söndag. Så kommande vecka blir slapp igen. Slänger upp en skön låt, nu kommer nog Sonny bli nöjd.



090911

2009-11-10 @ 01:53:00
Det är väldigt uppmuntrande när det är mörkt ute hela jävla dagen. När jag åker till jobbet är det mörkt och när jag kommer hem är det till och med mörkare. Men när man vet att man kommer få mysa med grabben imorgon så spelar sådana värdsliga saker inte så stor roll.
Jobbade 7-17 idag och efteråt fick jag massage. Var helt groggy efter det och såklart så somnade jag på soffan när jag kom hem, som vanligt. Imorgon är jag ledig, vilket innebär att jag måste ta tag i min jävla disk. Känner att jag har jävligt mycket intressant att skriva nuförtiden. Men jag antar att mina tankar är någon annanstans typ. Heh.

Jocke tipsade om Yeasayers nya singel "Ambling Alps", den var okej faktiskt. Det är den första låten de spelar i det här klippet och sen kommer "Tightrope" efter den.


I stand here still

2009-11-06 @ 05:17:11
Okej okej okej. Nu kommer ett sånt här igen. Men det var fan längesen. Men det är fan skumt, hur många gånger man har tänkt att, nu skiter jag i det här. Men jag är jävligt glad att jag alltid hittar styrkan att ta mig upp igen. Inte bara av mig själv, för utan alla de dära, överallt och här och där. Ingenting utan er alla.
Och idag. Insåg jag fan. Att jag har något bra på gång och jag får fan inte sabba det här. Är så otroligt rädd för gamla mönster, som jag sa. Man är van vid att saker har varit på ett visst sätt ett bra tag och skiten sitter fortfarande i. Men det är en bra grej, att brytas upp från den vanan. Vanan att alltid gå med handen halvt knuten av irritation, missförstånd, aggressioner och ledsamhet.
Idag, fick du mig att nästan släppa garden totalt. Älskvärt ärlig bara sådär, raktupponer. Och det träffar så jävla hårt i bröstet. Så hårt att jag blir skraj. För en månad kände jag dig knappt och nu känns det som att jag har känt dig hela mitt liv. Det är som att det är för bra för att vara sant. Jag är skum och konstig, även om jag är jävligt bra på att dölja det. År av träning och man lär sig.
Längtar tills jag får krypa ner bredvid dig under täcket och ha dig nosandes i min nacke och bara vara. För det är jag bäst på, bara vara. Och jag är ännu bättre med dig.


JUSTLIKEHEAVEN

Babbel i nattmössan

2009-11-06 @ 04:33:51
Tankade Fruity Loops 9 men jag fattar dock inte ett skit av det. Får be Sonny undervisa mig i skiten typ. Skulle vara kul att se om man skulle kunna slänga ihop något skojjigt beat eller liknande.
Klockan har rusat iväg alldeles för mycket och jag borde verkligen sova. Ska upp tidigt och försöka klicka hem lite jobbtider. Måste tvätta och sen blir det middag och bio med la familia. Ska bli hur mysigt som helst. Jobb på lördag, men det kommer gå fort för efter det drar jag till Sonny igen och så kanske vi drar ut och hittar på nå skoj. Hans morbror har en klubb eller vad det var och han kan skriva upp oss på listan. Skönt att slippa betala och skit.

Fan vad jag har ont i min jävla armbåge. Det svider även på min vänstra vad som jag även lyckades skrapa upp litegrann. Neh, nu ska jag fan sova.



Klumpigaste bruden i Sverige

2009-11-06 @ 01:53:09
Vet inte hur jag lyckas hela tiden, men fan vad jag lyckas! De senaste månaderna har jag kört över ena tån med en bur full av tvättmedel på jobbet, kört in en bur hårt som fan på hälen så att den nästan fastnade på jobbet och idag så halkade jag i rulltrappan på väg ner till perrongen när jag skulle åka ifrån Handen till Bålsta. Pinsamt som fan  och tanten framför mig kollade över axeln och glodde och jag sa "Heh, det är lite halt..". Jag höll nästan på att tackla ner henne också. Och såhär ser min armbåge ut nu.


Like a baoosss

2009-11-06 @ 00:10:21
Jag lyckades dra mig till jobbet även om det var otroooligt motigt. Har myst med Sonny två dagar i sträck nu, gött som fa-an. Vi drog på bio i tisdags, skulle ha sett "Inglorious Basterds", men hade kollat fel på tiden, så det blev "Trubbel i Paradiset" istället med Vince Vaughn. Haha, inte alls vad vi hade tänkt oss, men ändå, det funkade.
Men idag var jag tvungen att dra från duden för att jobba ihop lite cash. Kom hem runt 10 snåret och har bara tagit det lugnt. Är ledig imorrn, men ska upp och försöka klicka hem lite tider. Sen blir det middag och bio med familj, ska äntligen se "Flickan som lekte med elden". Det blir asbra.


Min kamera har lagt av. Eller inte helt, men blixten funkar inte längre och det suger. Aja. I had it coming antar jag. Nu ska jag chilla vidare litegranna, kolla klippet, hahaa.



091102

2009-11-02 @ 23:02:07
Första jobbdagen efter en veckas ledighet. Rasslig och rosslig i halsen, men det är bara att kriga på. Pengar behöver man och då måste man jobba. Imorgon vankas det jobb kl 06.00 till 14.00 och sen sätter jag mig på pendeln till Haninge och grabben. Kanske bli bio om inget annat crazy händer. Men i vilket fall så blir det fett och bra och så, häh.

Min kära gamla systemkamera har börjar strejka. Inte helt än, men det går inte att fota med blixten. Vilket är grymt irriterande. Måste fan ta och lösa det när jag får nästa lön. Samt nytt batteri till datorn. Massa att införskaffa egentligen plus att det är jultider och när jag får nästa lön så måste jag köpa julklappar. Aja, det löser sig. Brukar göra det.

Ska ta en dusch och packa inför imorrn. Här är en skön låt också.


RSS 2.0