090930

2009-09-30 @ 16:59:34
Ska snart ta stadsbussen ner på stan och käka middag hemma hos familjen. Ska bli mysigt. Det är det som jag kommer sakna mest om jag skulle flytta från Enköping, eller det enda jag skulle sakna faktiskt. Att inte kunna åka förbi och käka middag bara sådär när jag känner för det. Men men. Innebär att man kommer få planera lite mer bara. Men än så länge så är mina Uppsalaplaner ganska långt borta. Får se vad som händer.


Dagens outfit

2009-09-30 @ 16:38:05
Okej, första gången jag gör det här. Men kan Kattis så kan fan jag också. Har inte velat köra dagens outfit eftersom att det känns så töntigt och typiskt för alla brudar som bloggar. Men jag vill ju visa upp mig i en av mina nya tees faktiskt. Som sagt så är den i Medium för killar så den blir ganska oversize. Men men ett linne under, som är lite längre än t-shirten, så tycker jag att det funkar. Har även på mig mina nya Nike-sneakers som jag köpte i veckan på barnavdelningen på Intersport, haha.


Gårdagens och idag

2009-09-30 @ 15:19:16
Igår jobbade jag 7-17. Jag går upp är redo att jobba, tar bussen och är där precis till klockan 07.00. Men sen visar det sig att jag inte alls ska jobba egentligen. Linn har tydligen gett mig en tid som inte finns. Men Malin på Välmående var sjuk så jag fick hoppa in där. Skönt med tanke på cashen men det skulle ha varit grymt skönt att få åka hem och somna om. Men men. Så jag började plocka upp shampoo -och balsamflaskor. Sanna är lika trött som mig och vi har gäspningsmaraton.
Dagen fortsätter i samma otursanda. Jag lyckas få en shampooflaska rakt i pannan plus att jag lyckas skära mig i tummen med kniven man använder när man ska sprätta upp kartonger och till sist så knockar jag min knoge i en hyllkant så att det börjar blöda där med. Utöver allt det så tappar jag saker hela tiden. Är man för trött så är man.

Skulle ha åkt till Elias, men hans syrra och hennes kille är på besök från Stuttgart och det var sista dagen innan de skulle åka hem så han skulle käka middag med de och så, så jag åkte hem istället. Hann med snabbussen hemåt. Somnade nästan på den som vanligt. Kommer hem, lämnar saker och cyklar sen till ICA Nära för att hämta paketet från Caliroots, yey. Så nu har jag fått mina tees och behöver inte betala förräns den 30e oktober, sweet.

Hade ju tänkt skriva allt det här igår, men jag somnade på soffan efter att ha käkat och kollat på Twilight. Vaknade 3 på natten och förflyttade mig mot sängen. Orkade inte ens tvätta bort sminket. Så nu sitter jag här med gammalt smink och är seg. Ska ta och hoppa in i duschen och styra upp mig. Kanske drar förbi päronen och käkar middag där.

Imorgon vankas det jobb igen 8-17 och på fredag 17-22.15 och sen drar jag till Uppsala och partajar litegranna.


Mitt försök att ha långa naglar verkar skita sig. Går inte så bra när man blir mörbultad på jobbet.


On my way home.


Ena tishan.


Och den andra. Eftersom att de är M för snubbar så fåre bli oversize.


Eftersom att jag inte pallade diska så fick det bli en mozzarellapizza istället. Kollade på Twilight också.


Fett gott va.

Inflyttningsfest su casa Adam & Paulina

2009-09-28 @ 21:24:03
Här kommer bilderna ifrån Fredags. Inflyttningsfest som sagt i Adam och Paulinas nya kvart. Massa folk som jag aldrig sett förut. Kände igen några få. Men det var trevligt ändå, längesen jag träffade Adamsnubben.
Planen var att jag skulle dricka mina fyra cider, hänga där ett tag och sen dra mig hemåt, men jag råkade dricka två groggar också och var inte hemma förräns 5 på morgonen. Så kan det gå som man säger.

Sliten efter jobbet, men det var bara att rycka upp sig och styra upp sig inför fest.


Såhär ser jag ut när jag plattar håret, haha. Ett evighetsjobb fan.


Väl på festen så vare tydligen tattoognuggisdags, haha hmh.


För vargar är ju the shit...


Kommer inte ihåg att det var någon som hette Penis..


Vuxna män gör saker tillsammans.


Adam dansar litegranna tror jag.


Pussinuttigt.


Sen hittade jag tydligen en keps? Och så bjuder jag på posen.


Jag och Paulinabruden.


The Return of The Witchnose.


Paulina, Rickard och Adam.


Soffpotatisar.


Vader droppade förbi ett tag.


Adam hade sååå kul att han pissade på sig.


Haha.


Micke och Adam.

28 SEPTEMBER 2009

2009-09-28 @ 15:58:38
Halloj, har pillat på en ny layout ett tag nu. Vad tycks? Ni som läser kan ju kommentera. Jag tröttnade på den gamla, var alldeles för bred och kändes lite för utspridd eller vad man ska säga. Så jag bytte och så. Den är väl inte helt klar än, ska nog pilla mer på headern och så.

Jobbade bakis igår, rekommenderas inte, men efter att ha käkat så kändes det bättre. Värt som fan att vara ledig idag. Var ju på inflyttningsfest hemma hos Adam och Paulina och jag hade tänkt hänga där ett tag dricka någon cider och sen åka hem men jag fastnade där och var inte hemma förräns 5 på morgonen. Jaja, man lär väl sig någon gång kanske.

Imorgon vankas det jobb igen och efter det så tar jag bussen till Wik och Eliasgubben. Saknar snubben ju.
Snart kommer bilderna från festen också, är ett antal och som vanligt så måste jag ju fixa de i photoshop.

Segis som vanligt, men ganska nöjd och glad med tillvaron faktiskt.

250909

2009-09-25 @ 19:00:39
Sitter just nu och är mätt som bara den. Ska väl orka diska tänke jag. Alldeles för mycket disk, ett enda stort berg, pallaaa.

Har storhandlat käk och förnödenheter och råkade hitta ett par skor på Intersport. Det är ganska värt att man har så små fötter att man kan kolla på barnavdelningen och se om det finns något värt där. Halva priset också om man jämför med de på vuxenavdelningen. Så jag ser det såhär, små fötter=billiga skor.



Goder morgen

2009-09-25 @ 14:51:02
Vaknade för någon timma sen och kände att fan vad skönt att vara ledig. Jobbar imorgon igen, men men. Pengaflödet blir större till nästa månad. Hoppas bara att jag inte insjuknar, för igår hade jag ont i halsen och kände mig lite konstig i huvudet. Mamma har tydligen feber så jag kan inte käka middag där idag. Alla är fan sjuka. På whiteboradtavlan på jobbet ser man alltid att det är minst 5 personer som är sjuka. Men det är väl sådana tider nu.

Ska snart ta bussen ner på stan och handla förnödenheter, mat och sådant. Men jag måste äta något först, men jag har inget som går snabbt att laga.. aja.


Solen verkar inte lämna oss än, gött det.

Besök på Wik

2009-09-25 @ 00:12:28
Har äntligen fått tillbaka min kamera och här är de få bilderna jag tog när jag hälsade på hos Elias på hans nya skola. Wik Folkhögskola tror jag den heter. Han går konstlinjen och får pröva på en massa olika konstsaker. Men när jag var där så svullade vi och så somnade jag till Nyckeln Till Frihet, fast jag lovade att inte göra det. Men det kändes bra, så otroligt bra. Där i den stora tryggheten och värmen. Vi fixare..


Utsikten från Elles rum, myspys.


Anslagstavla.

Himself, puss.

240909

2009-09-24 @ 21:47:08
Den här dagen har bestått av jobb mellan 06.00 till 16.00. Var helt vimsig på morgonen så jag lyckades strula till det med brödreturerna, men eftersom att leverantörerna är så otroligt snälla och hade fett med överseende så gick det bra ändå. Dagen slutade bra, fick allt klart och så. Kom hem runt 5 snåret och la genast in en Ristorante Mozzarellapizza i ugnen, så otrooligt gott. Min nya last, lätt.

Imorgon är det löning och jag fick mer än vad jag trodde jag skulle få faktiskt, alltid sjyst när det är så och inte tvärtom. Är dessutom ledig imorgon, vilket är skönt och värt. Men en grej som dock inte är skönt och värt är att jag har börjat hosta och det svider i halsen. Ska nog bannemej krypa ner i sängen och kurera mig snart. Kanske läsa lite först och sen sova. Skulle vara mysigt om en viss Elias låg där och väntade, men jag ska ta mig en tripp till honom i början av veckan. Har något att se fram emot.

Jobbar hela helgen men på lördag ska tydligen Adam och Paulina ha sin inflyttningsfest så jag funderar på att ta en sväng förbi och kolla läget efter jobbet. Har inte träffat Adam på år och dar ju. Kanske köper någon cider, men eftersom att jag ska jobba 12.30 på Söndagen så tänker jag ta det lugnt. Den 2a oktober är det fest hos Emil och Liselotte och den 3e är det personalfest, så jag får min beskärda del den helgen.

Kollar på Lyxfällan på 3an och det paret verkar inte fatta vilken skit dom har satt sig i. Bruden verkar vara mest puckad. Blir galen fan. Jaja. Beställde två tees från caliroots.com, såg att man kunde välja att betala den 30e oktober, vilket är bra för jag får större lön den månaden och totalt blev det 600 kr ca. Sjysta som fan, synd bara att de inte finns i tjejmodell, lite smalare lite längre, men men.

TTT- Trött tönt typ.



Tishorna som jag beställde idag.


Fångad på bild

2009-09-21 @ 22:46:11
Haha, hade ett svagt minne av att jag och Nadine blev fotade och jag hade rätt. Har ingen aning om varför jag ser så förbannad ut, hahaha. Jaja. Men Nadine är söt som vanligt.


21 SEPTEMBER 2009

2009-09-21 @ 20:53:29
Har varit en hardworking girl hela dagen idag och jag försov mig INTE. Var en brödbitch idag mellan 6.00-16.00. Hela dagen har gått assnabbt. Ett nytt ansikte, Stefan tror jag han hette. Verkar trevlig.
Tog sen bussen hemåt, snackade med Kattisbruden hela vägen hem nästan tills jag höll på att somna. Vi skulle ha Skypeat, men jag är för trött för att köra min text.

Imorgonkväll så får jag herrbesök av ingen mindre än Elias himself. Vi ska käka Ristorante-Mozzarellapizza och mysa. Saker känns som att de faller på plats och ett lugn har sköljt över mig på något sätt. "Is this the kind of love that my mom used to warn me about?"



Kanye avbryter Obama

2009-09-20 @ 16:51:36


20 SEPTEMBER 2009

2009-09-20 @ 16:19:44
Gick faktiskt upp kl 12 idag, duktigt av mig. Slängde in lite tvätt och sen käkade lite lunch. Somnade på soffan för ett tag sen, ska ta och hämta tvätten snart också och sen tar jag cykeln ner till päronen och hänger lite där.

Ska ta och pumpa cykeln nu, så att det inte blir punka.



...

2009-09-20 @ 02:03:15

...

2009-09-20 @ 01:39:47

Getting them out of your heart is another story

2009-09-20 @ 00:52:39
Har The Funeral med Band of Horses på repeat och saknar. Det skär lite sådära, som det brukar göra. Och jag är rädd och glad på samma gång. Rädd för att samma sak ska utspela sig igen och glad för att jag kan hoppas på att vi har lärt oss av det förgågna. Att all ski på något sätt gör så att vi kanske förstår varandra något bättre iallafall.

Och jag vet att det är många som kommer ha åsikter om allt, men låt mig få göra min skit tills jag är klar. Livet består av en massa upprepningar, på olika sätt och man lär sig nya saker varje dag.
Orkar bara inte gå omkring och oroa mig för VAD som KANSKE kan hända, för det vet jag så väl redan, som om jag inte tänkt igenom allt hundra gånger. Men. Så fort vi står där mittemot varandra så försvinner allt, alla tvivel som jag hade och all dålig spänning emellan oss. Om vi stödjer varandra så kan vi komma hur långt som helst.

Jag hoppas på det iallafall... sen får vi se var tiden för oss.



Kvällsmusik..

2009-09-19 @ 22:03:47

19 SEPTEMBER 2009

2009-09-19 @ 19:46:14
Kom hem runt 16 idag. Var en kul kväll/natt igår även om Lina och Nicki inte kom in. Eller Lina kom in men Nicki hade glömt sitt legg. Så det vart lite knas och så. Men kort och gott så va allt kul ändå. Kan ha blivit aningen för full, speciellt när ordningsvakten frågar en hur man mår och man känner magen vrida sig. Bara han hade låtit mig sitta kvar så hade det gått över och så hade allt lunkat på. Men men, man lär väl sig förhoppningsvis iallafall.

Vi tog sen en buss till Bro och beställde taxi till Bro Station, men bussen stannade ju såklart inte där, men vi hade en jäkla tur att taxin åkte förbi oss när vi började gå mot stationen. Så jag, Nadine, hennes brorsa och hans polare tog taxi från Bro till Skokloster. Otroligt skönt att få sova i en stor säng och inte ute i kylan, haha. Så farligt skulle det nog inte bli, men man vet aldrig, någon gång ska ju vara den första eller..? Inser att jag ringde en massa pinsamma samtal och gjorde bort mig, men ah. Jag bjuder på det people...eh.

Bonnjäntorna gör huvudstaden osäker för en kväll

2009-09-18 @ 17:31:50
Ska snart ta bussen ner på stan och handla lite alkohol och sen käka middag hemma hos familjen. Tar sen bussen och möter upp brudarna i Bålsta och sent tar vi pendeln in till stan. Skulle vilja dra till Fasching och se Natural Bond & Spider dogs köra, men alla i sällskapet är tydligen inte 20 plus att alla är tokfattiga egentligen. Men, får se vad som händet och fötter.

Kommer hänga med den här bruden bland andra. Hoppas bara att hon inte kommer i sin 80's outfit...

God natt då...

2009-09-18 @ 02:00:25



You still got your words & you got your friends

2009-09-17 @ 23:06:05
Dagen börjar med att jag blir väckt av jobbet brister ut i ett "Helvete!!" och rusar upp ur sängen. Jag blir 2 timmar försenad till jobbet och går med svansen mellan benen hela dagen. Fick bassning av chefen, har kommit försent för många gånger de senaste dagarna, vilket jag är väl medveten om. Gäller bara att skärpa sig som fan. Men jag försöker se det såhär, det här är något jag kan göra något åt, bara att komma i tid. Skulle varit värre ifall jag fick höra att jag inte jobbade tillräckligt hårt eller något sådant.

Tog halv sex bussen hem, somnade på bussen men lyckades vakna innan min hållplats iallafall. Tog cykeln hem, som jag verkligen måste pumpa, och sen lagade jag mat och nu är jag här. Lyssnar på Modest Mouse, tankar ner typsnitt och brushes till Photoshop. Försöker göra ännu en ny header till bloggen, men jag blir inte nöjd. Är dock trött på den jag har, ska skippa bilden på mig. Känns lite töntigt på något sätt.

Imorgon ska jag sova ut, inte för länge dock, käka hos familjen och sen åka och hänga med Lina (som är på hembesök från pluggandet i Örebro) och Nadine i Skokloster. Blir nog lite alkoholhaltiga drycker och trevligt skitsnack.


Trött och dassig i fin webbkamerakvalle. Kameran är glömd på annan ort.

//You don't know where and you don't know when
But you still got your words and you got your friends
Walk along to another day
Work a little harder, work another way//

Traderaauktion: Gul Bagheera WCT

2009-09-16 @ 18:57:14
Kolla in min traderasida och bjud på den här va. Klicka här!


Band Of Horses - The Funeral

2009-09-16 @ 17:45:18
Fin låt som Elliboy spelade för mig. Något för min bästeblatte kanske?


16 SEPTEMBER 2009

2009-09-16 @ 16:22:01
Kom hem för några timmar sen. Var hos Elias igår och kollade in hans skola och grejjor. Vi kollade på film och svullade, astrevligt. Käkade Ristorantes mozzarellapizza, asgoda. Ska börja köpa de fan. Vi kollade på Nyckeln Till Frihet, den va bra, men såklart så somnade jag i slutet.
Tog bussen imorse in till Uppsala och segade runt ett tag, "råkade" köpa ett par byxor och en tröja på bikbok, men jag är fett nöjd iallafall. Glömde min kamera hos Elias så jag har inga bilder ifrån går, men men. Kanske ska på fest på lördag där, kommer tydligen vara otroligt mycket folk. Blir nog trevligt.

Ska ta och tvätta snart, men först kolla klart på Kenny Begins, haha. Ollibolli. Tror att vissa scener är inspelade i Uppsala, såg att skolan som är med är den som är bredvid Vaksala Torg, Vaksalaskolan tror jag den heter då.. antagligen.

...som en riktigt bloggnörd och min webbkamera är inte den bästa, men wth.

Skön eller vad?

2009-09-16 @ 15:13:22
Hahaha.

En slirig kväll/natt med lite kultur...

2009-09-14 @ 20:59:06
Kaoskväll som var grymt kul. Mycket folk, mycket dricka, mycket skratt och knasiga händelser. Bilderna får tala för sig själv. Och snälla ge mig ett nytt objektiv, ett rent och fint ett.

Jimmy är lika gla' som vanligt.


Chill och snack utanför Hijazz.


Hurfan lyckas man trampa i skit? Hahaa.


Försök till att göra rent skon.


Elliboy!


NÄEJJE!


Skeptiska?


Vi drog vidare på stan och såg att STGK spelade utanför St.Per-gallerian.


Dani med crew.


Pisspaus på vägen till Svartbäcken.


"Varför petar handen i elefantens rumpa?!" En fyllos aka. mina funderingar.


Det går bra nu, sa Jimmy och chillade lite. Genvägen under bron var svårare än vi trodde.


BUYAH!


Stig på, stig på.


Gräbbs. Och som vanligt är datorn i centrum.


DANZA DANZA!


"Det är ganska mycket skrev i den här bilden..."


Drog ner på stan igen och sänkte några kalla, sen käk på BK.


Förska mackor, ha ha.

Mammas Gata Videon

2009-09-14 @ 18:04:21
Såg den här i lördagskväll och då var jag ganska slirig och skrattade röven av mig. Skönaste idén.


Swimming in a fishbowl, year after year...

2009-09-11 @ 20:31:02
Kom hem för ett tag sen från la familia. Vart pizza till middag, alltid gött. Sen lite tjötande om distanskurser som jag kanske ska ta och söka till nästa år. Typ webbdesigngrejjer, verkar intressant. Sitter och tjötar med Fridabruden på msn. Hon håller på och styr nå arrangemang med artister på nån klubb i Oslo, låter askul. Ska försöka bege mig ditåt när det smäller av.

Älskar den här versionen av Pink Floyds - Wish You Were Here med Alpha Blondy. Flashback till sista kaoskvällen på Reaggefestivalen, en massa blandade känslor.



11 SEPTEMBER 2009

2009-09-11 @ 11:31:03
Trött som en nöt, men jag har inte somnat på soffan än. Jobbade bara 2,5 timma, blev klar med inventeringen jäkligt fort. Har räknat marabouchokladkakor, plopp, japp, mars och en jäääävla massa kexchoklad tills jag dog. Sen fick jag åka hem. Köpte en gigantisk baugette som jag tryckte i mig på bussen.
Ska käka middag hos la familia och grejjor mot kvällningen. Här kommer lite bilder (har installerat nya Photoshop CS4 så jag vet inte om bilderna ser lite annorlunda ut kanske..)

Imorse typ 05.20.


Memories.


Utan snusdosan i högst hugg så kan det finnas en chans att världen går under.


Skum morgon.


Der Gigantische Baugette.

CENTRALSKOLAN@FOLKETS HUS UDDEVALLA 12/8 20.30

2009-09-11 @ 00:07:15
Dra och supporta brudarna rå, ni som bor där och runtomkring!

AMC & RHEA på Malmöfestivalen 2009.

När man börjar reflektera så blir det bara fel

2009-09-10 @ 23:52:36
Kom hem för en halvtimma sen från jobbet. Tiden gick asfort, det som är skönt med jouren, finns så mycket att göra, så timmarna bara försvinner, helt plötsligt är det bara 2 timmar kvar.
Det dryga är att jag ska upp 04.30 för att jobba 6-11, men det sköna är ju att jag får sluta innan lunch iallafall. Fett fett.

Annars så rullar det på, går upp och ner, men just nu känns det okej. Brukar vara så när man jobbar flera dagar i sträck. Man hinner inte tänka och grubbla på onödiga saker. Ska spara lite cash så att jag kan ta en tripp till någon av mina polare, Göteborg, Oslo eller Örebro. Får se vad det blir.
Drygt att jag inte kan supporta brudarna från Centralskolan på deras spelning i helgen, skulle ha varit askul fan. Men de ska spela i fucking Uddevalla (12/9 nu på Lördag, Folkets Hus 20.30), långt åt helvete, plus att jag jobbar hela helgen i vilket fall som helst.

Jaja, ska väl försöka sova några timmar så att man inte är helt död imorrnbitti. Slänger upp Mohammed Ali när de spelade på Nyhetsmorgon, skön låt.



No offence... men..

2009-09-09 @ 23:47:02
VAFAN?! Okej, har inget emot homosexuella, men vafan ändå... Okej, jag kanske är pryd, men vafan ÄNDÅ.


9 SEPTEMBER 2009

2009-09-09 @ 23:39:45
Hemma efter att ha jobbat på jouren mellan 17-22.15. Har hängt med Sara som en liten lärling och försökt snappa upp allt viktigt. Såsom vilken grind man stänger först, allt man ska hinna med och när man ska låsa och grejja. Gick bra även om jag var sådär tröttseg så man måste fråga samma sak minst två gånger. Men jag ska köra samma pass imorgon, så det kommer sitta som en smäck alltihopa.

Ska ta och käka något, kolla på Seinfeld och sen hoppa i säng. That's that.

Peys, lateeerss...

Onödigt nattbabbel...

2009-09-09 @ 01:51:33
Jag vet. Att. Att jag kommer få uppleva det där igen. Men just nu. Just nu. Så känns det så långt borta, så omöjligt och ouppnåeligt. Jag visste så väl att det skulle bli såhär, men jag tog ändå det tunga beslutet att bryta mig ifrån någon som älskade mig. Som verkligen älskade mig. Vet att jag gjorde det rätta innerst inne, jag vet det. Men det är i stunder som detta som det skär något så otroligt. Stunder då man lyssnar på låtar som man lyssnade på när man fortfarande var en del av någon. Låtar som man associerar till precis allt. Hur det var, på gott och ont. Det skär och det skär så jävla mycket för jag vet att om det skulle bli som förr, så skulle jag ändå börja känna mig ensam och eländig. Att inse att det man vill ha inte är bra för en gör inte saken bättre heller.

Egentligen så hatar jag att hålla på och spy ut allt såhär. Och jag vet att varenda jävel kan läsa det. Men det är väl knappast något hemlighet, har gjort såhär så många gånger och många har läst skiten. Men det funkar för mig. Att få skriva av sig och att veta att någon läser det och kanske tänker okej, så är läget för stunden och inget mer med det. Det är inget rop efter sympati och tröst. För imorgon kommer jag har glömt bort hur jag känner nu och allt kommer vara bra. Till nästa gång.

OCH egentligen borde jag inte ens ursäkta mig för att jag skriver hur allt är i stundens hetta. Så. Fuck it.



//Sometimes I feel like I'm a prisoner
I think I'm trapped here for a while yeah yeah
And every breath I fight to take
Is as hard as these four walls I wanna break//

Önskar att ni var här...

2009-09-09 @ 01:20:13
Till mitt favoritfolk (ni vet vilka ni är) som är utspridda över hela landet och lite utanför... Tänker på er.


Method Man & Redman - Mrs. International (feat. Erick Sermon)

2009-09-09 @ 00:54:35
Hahaha, skön låt och ganska rolig video fan. Har bara sett the making of så när jag hittade videon vart jag lite glad faktiskt. Method Mans looks kommer nog fan aldrig att försvinna, phuew.


Lite random kvällsmusik

2009-09-09 @ 00:43:13

Jävligt fin bara.



Streetversionen av New Wu-videon.

Polisanmäld av polisen

2009-09-08 @ 22:30:04
Wooord. Jag har varit en av de som tycker att man borde totalförbjuda alla nassepartier och så vidare, men då hamnar det ju såklart i kläm med yttrandefriheten som Betnér snackar om. Anledningen till att de har fått så stort genomslag, inte bara i Svergie, utan i hela Europa är att man totalignorerar de. Såklart har de ju idiotiska åsikter, men det är ju ingen som tar fajten mot de. Så därför kan de sitta i sina konferensrum och smida sina planer i lugn och ro, för det verkar som att så länge man inte nämner problemet så finns det inte. Är trött på lama politiker som åker runt och skakar hand med folk och ser ut att stödja en massa saker när de egentligen bara gör det för syns skull. Jävla hyckleri hela skiten.

Okej. Nu kanske folk tycker att, "men om du nu är så förbannad, gör något själv!" Jo, visst, om det inte vore för att jag har tappat tron på politiker och politik för längesen, för allt är bara ett jävla spel för gallerierna. När det gäller så är det inte en jävel som tar ton eller gör slag i någon sak. MEN jag röstade fanimej, för även om vi bor i lilla Sverige där inget händer och allt är fint och bra så ska man inte glömma att det finns fan länder där folket inte har ett skit att säga till om. Så även om det kan kännas som att min röst egentligen är en piss i havet, så har jag dragit mitt lilla strå till stacken demokrati, mänskliga rättigheter och jadajada. Sen om det blir någon förändring eller inte, det förväntar jag mig fan inte.


Och vuxna säger att det är vi, ungdomar, som har makten över hur vår framtid ska se ut. Men för att vi ungdomar ska känna oss delaktiga i allt babbel som försigår på rosenbad så kanske politikergubbarna och gummorna kan skriva ett jävla lexikon och sluta snacka i skägget hela jävla tiden.



Roast på Berns

2009-09-08 @ 19:58:49
Såg det första avsnittet igår och jag tyckte såklart att Magnus Betnér var bäst. Eftersom att jag är ganska neggo ibland och då passar Betnér ganska bra.



8 SEPTEMBER 2009

2009-09-08 @ 19:46:56
Up and running efter att ha tagit en 3-timmars powernap och diskat min gigantiska disk. Jobbade lite idag, var på brödavdelningen och gick igenom allt som man ska göra där, rensa, beställa och så vidare. Blir asbra det där. Jobbade bara 6-12, fast bussen kom inte så jag var inte där förräns 6.30, men men. Vad ska man göra när bussar inte går som de ska?
Jobb imorgon och en vecka framåt. Ska lära mig kvällsjouren på golvet, så det blir att lära sig mer imorgon också. Gäller att vara alert och så. Men det kommer gå som en smäck. Mer timmar, mer pengar. Goodie, goodie.

När jag kom hem så såg jag att jag hade en ny dörr, en säkerhetsdörr. Asbra för jag hör inte ett skit från trapphuset. Den har också ett extralås så att man känner sig lite sådär extra säker. Skönt att min gamla nyckel funkar, eftersom att en av de tre nycklarna har Elias. Som han nu har hittat, gäller bara att hämta den. När det nu blir.

Funderar på att lägga ut några av mina Bagheera-Wcts på Tradera. Använder knappt någon av de, men jag ska spara minst en iallafall. Det som är najs är att de alltid brukar gå åt och man kan få några hunkor för de också.

Aja, nu ska jag chilla vidare. Kolla på teve och sedan försöka lägga mig tidigare än vad jag brukar.

Peys peeps, laters...


Yoggi Jalla och jag är uppe med tuppen. Pigga som attsingen.

Såhär mörkt var det imorse när jag väntade på bussen som aldrig kom. Fifan.

När jag kom hem fick jag se det här, trevligt. Men nu har man en ny bra dörr iallafall.

 

Trött som vanligt.


7 SEPTEMBER 2009

2009-09-07 @ 23:16:10
Har bytt lite färger och grejjor, tröttnat på att bara ha de vitt, så jag körde med lite crazy colours, typ. Ska ta och jobba imorgon, börjar 06.00 och några timmar framåt. Ska bara kolla rutinerna på brödavdelningen, vilket inte är sådär jätte avancerat direkt. Räkna lådor med bröd när leveranserna kommer och sen plocka upp allt. Typ det.
Ska ringa Sandrabruden och se om man kan stråla samman ett tag. Längesen jag träffa henne. Nu har hon hus och grejjer och är jättevuxen helt plötsligt. Men det kommer väl automatiskt antar jag när man får barn också. Men det verkar gå bra för henne nu och det är asbra.
Ska hoppa i säng snart, upp tidigt.

Laters...

Jay-Z - Run This Town feat. Rihanna & Kanye West

2009-09-07 @ 21:45:33
Okej. Jag ger mig, jag tycker om den, även om Rihanna är en mes.


En sån därn Måndag igen

2009-09-07 @ 15:08:09
Vi säger att jag vaknade runt 12, känns bättre så. Hörde dörrbytarna banka och slå, men de har inte kommit och bytt min dörr än. Var är min säkerhetsdörr?! Man måste ju vara säker. Men skämtåsido så blir det nog asbra, även om hyran höjs med typ 79 kr. Då kanske man slipper höra alla som skrikpratar i trapphuset astidigt på morgonen och tidningsbudet som alltid kommer runt 04.30 och dundrar upp och ner för trapporna. Much appreciated, jorå.

Ringde Coop-Olle i Uppsala/Gränby bara för att få veta att det inte finns ett skit och att det KANSKE kommer finnas extratider på helger. Så där sket det sig. Jag kanske kommer få nöja mig med att bo i Enköping en väsentlig tid framåt. Kanske kommer kunna flytta närmare centrum iallafall, vilket skulle underlätta. Men jag vill verkligen till Uppsala, även om det är dyrare att bo och leva, men det händer liiite mer saker där än i Enköping. Men som kära styvfadern säger, att man kanske borde vara nöjd för tillfället och se vad som händer. Eller vad det nu var han sa, något i den stilen.

Såg att veckans gästbloggare på Gatuplan är Thomas Rusiak. Har läst det han har bloggat hittills och jag kan säga att han är en rolig bloggare, en som kan få vadsomhelst att låta roligt till och med en tråkig Söndag. Såg även att Roast på Berns har premiär ikväll, ska lätt se det. Alltid kul med förnedringsteve liksom.

Nej, nu ska jag ta tag i den här Måndagen och ta en dusch och sen diska (om jag nu orkar det dvs...).

Peys, laterss...

Rim med Rhea

2009-09-06 @ 20:00:29
Blev pepp som fan igårkväll att börja skriva lite shit igen. Har precis suttit och snackat och kört lite för Kattis över Skype. Skype is the shizzel ladies and germs.

Peys, laters... ska cykla ner till affären och köpa nödvändigheter innan de stänger...


Det var tider då dollarn bara var 6 spänn...

2009-09-06 @ 00:00:57








Snygga klänningar, men frågan är när och om jag skulle våga använda dom?


Cool, men jag vet inte om den skulle passa på mig, hmh.





Wedding Dance

2009-09-05 @ 22:07:04
Ryckte upp mig ganska rejält haha.


Leva livet..

2009-09-05 @ 21:50:00
Jag vill också leva livet, party var och varannan dag rundat med ett värt jobb som man verkligen vill åka till och känner att man verkligen får ut något värt av det. Jag vill också träffa nya människor varje helg och bli full och somna in som en glad prick. Jag vill också kunna vara glad utan att det ska bero på andra människors handlingar eller yttringar. Jag vill också kunna vara glad när jag är med mig själv utan att behöva bekräftelse från någon annan. Jag vill också känna att jag har ett liv som är värt och jag vill också göra saker som är värt något.

Jag är rädd för att misslyckas, därför satsar jag aldrig helhjärtat på något. Lika bra att satsa lite halvt, för då har man blottat hälften av sig och då är det inte lika mycket som förnedras om det skulle gå åt helvete. Vill våga satsa 100 % men jag har fastnat i någon sorts miserabel trygghetsbubbla som gör att jag inte tar tag i det som jag egentligen vill göra. Finns ju så mycket viktigare saker att göra, tjäna pengar, städa, laga mat och vara vuxen.
Här sitter man och leker vuxna fröken medan resten av årskullen reser runt jorden och har påbörjat karriärer som kommer ta de dit de vill eller så har de börjat plugga, för att bli det de vill bli.

Jag är bara så arg, arg på mig själv och de som känner mig vet hur jag reagerar när jag är arg och känner mig maktlös. Egentligen så borde jag inte känna mig maktlös, för det är mitt liv och  det är jag som har makten över det. Men just nu så har jag lämnat över makten till omgivningen, alla andra får styra mig istället.

Jag vet vad jag vill, resten handlar om att göra det också. I vissa stunder kan jag känna mig jävligt borttappad. Typ bakom en container i en stinkande gränd där ingen kollar.



Härmar Le Love som jag hittade när jag gluttade på Fridas blogg, Ohsoslow - Livin' in Oslo.

En liten skara

2009-09-05 @ 19:20:26
Pendlar mellan 17-19 unika besökare per dag. Har alltså en liten skara som gluttar in varje dag. Kul, kul.


5 SEPTEMBER 2009

2009-09-05 @ 18:51:11
Kom hem för nån timma sen från jobbet. Trött som en gnu. Ska ta och diska och sen laga lasange. Sån mat är bra, för man kan göra skitmycket och sen leva på det i en vecka, typ. Även om diska suger så är det najs att efter att det byggdes om så kan man diska och lyssna på musik samtidigt, woop woop.

Peys, laters...

Jag och Bobban, trötta som fan. Fast kanske inte av samma orsak.

Mean Black Dude

2009-09-04 @ 23:03:41
Hittade den här snubben på youtube. MBD fo' sho'!


Kvällshumor

2009-09-04 @ 21:58:22



Richard Gere-dog-a-like.

Promoes Bondfångeri Mixtape

2009-09-04 @ 20:48:59
Tack vare Cosmics twitterier så hittade jag Promoes Mixtape "Bondfångeri". Har inte lyssnat in mig riktigt, men det spretar ju, antar att det är the leftovers från Kråksången, men "Svennebanan Remix" med Sam-E, Allyawan och Organismen är fet och "Ge oss Sverige tillbaka" med Timbuk funkar. Kul att höra Embee kör på "De trevande åren" också. För att tanka ner mixtapet så klicka här och spara som.



4 SEPTEMBER 2009 - Den fulaste ankungen som sen växte upp och blev en gam

2009-09-04 @ 20:36:51
Kom hem från päronen för ett tag sen. Käkade lite pommes och burgare med mor och syskonen. Snackade lite skit och sen körde jag och mor för att hämta cykeln. Mami sa att de kommer nog inte ha råd att köpa lägenheten av mig så det blir nog att sälja istället. Måste fixa lite småsaker i lyan innan dess och så då.
Ska gå igenom hela Uppsala på hemnet.se och se om man hittar något värt. Kommer ju upp nya kvartar hela tiden.

Glömde ju såklart att ringa Coop-snubben idag, men jag ska pröva i helgen och se om han jobbar då, vilket jag tvivlar på, cheferna brukar vara lediga på helgerna. Annars får jag ta ringa på Måndag istället. Hoppas bara att det inte har skitit sig och att det finns någon tjänst kvar överhuvudtaget. Får hålla tummarna helt enkelt.

Jobb imorgon, skönt faktiskt, skönt att hålla sig sysselsatt med något. För jag vet hur det blir när jag inte har något att göra, hjärnspökena kommer och får en att fucka ur. Men jag märker själv att jag börjar komma underfund med hur man ska få skiten att försvinna och gå över. Making progress on my own. Walla.

Peys, laters...


Upp i näsan-bilder är the shit föressten.


Skitväder i väntan på bussen ner. Hösten har kommit för att stanna.


Lyssnar in mig på nya skiten.

Officiella videon till New Wu..

2009-09-04 @ 19:16:06


Raekwon snackar lite om nya skivan och annat...

2009-09-04 @ 19:11:14


Where The Wild Things Are

2009-09-04 @ 18:57:35
När jag var på bio med Gabbe i Onsdags så såg vi den här trailern. Fick en aha-upplevelse för jag kände direkt igen varelserna, men kom inte på varifrån. Filmen är gjord efter boken Where The Wild Things Are som skrevs av Maurice Sendak 1963. En barnbok som ses som ett mästerverk trots att den består av endast 10 meningar.
Otroligt söt trailer, nästan så att man måste läsa boken och se filmen bara för det.


Allmäntillståndet: allmänt störd

2009-09-04 @ 16:50:10
Mm. Det där tillståndet, när man känner för att slå sönder något jävligt hårt för att sen inse att det inte förändrar ett skit. Nu ska arga lilla bruden ta en dusch, slänga in lite tvätt och sen dra till päronen och käka middag och glömma det här.
Kanske verkar konstigt att jag lägger upp den här låten, men om man ser på det hela så passar den in för mig just nu..


"Det kan även bli för mycket för den dekadente
Dom som står när det värsta händer är dina bästa vänner
Sätter tänderna i synden och blir ditt svarta får
Allt känns lika för i skymningen är alla katter grå
Fast i en död romans jag sitter och skriver
Får tusen år verka som en ögonfrans i blicken på tiden
Så sliter jag ut, mitt hjärta skriver ur mitt häfte
Och hoppas att livet ska sluta bättre, bit i sura äpplet"

Hänger hon fortfarande med idioten?!

2009-09-04 @ 01:35:09

Videokommentarerna på "Converting an Indian to Christianity"

2009-09-04 @ 01:33:16
Klockrent.


"Try something more effective, lika a handful of aspirin..."


"She's indian, it's like an african country in Asia.."

2009-09-03 @ 22:08:56
Kolla det här, vafaaan...


På väg, på g, på startbanan, på flaxtåget...

2009-09-03 @ 20:22:03
Hemma efter att ha rännt runt på Uppsalas gator och käkat middag hemma hos familjen. Lyckades få iväg nästan alla CVn. Tyvärr så var det fullt överallt, men när jag drog till Gränby Centrum så lät chefen på Systemet väldigt positiv och glad även om det inte fanns någon tjänst just nu, men hon sa att hon skulle ringa mig så fort det kom upp något. Drog också till Coop som ligger precis mittemot Systemet i Gränby C. Och där lät det som att jag kunde få jobb på direkten. Ska ringa en Olle imorgon och se vad han säger.

Betyder alltså att det nästan är dags att börja råkolla efter lägenheter i Uppsala. Mamma försöker övertyga mig om att det går ju att bo i Enköping, lite centralare då och fortfarande pendla. Men OM allt skiter sig med Uppsalaplanerna så kanske jag fixar en ny lya i Enköpings centrum. Jaja, men jag vill helst ifrån Enköping ändå. Men det verkar ju se ganska ljust ut för tillfället iallafall, håller tummarna.

Sitter och lyssnar på Jay-Z's nya album The Blueprint III. En låt har fastnat hittills och det är "Empire State Of Mind Feat. Alicia Keys". Annars är jag inte så imponerad, men det kan ju förändras ganska fort det där. Med vissa album så måste man lyssna ett tag för att digga. Får se, får se.

Latest news också! Göteborgs Rapé portionssnus har bytt design på sin dosa. Trodde att jag hade köpt fel sort när jag köpte en dosa tidigare idag. Spexigt värre, eller pördigt till och med? Nej, fyfan, inga Mogifasoner här.

Peys..




Laters...

2009-09-03 @ 12:28:53
Pyser till Uptown nurå och jagar jobb, ge mig en spark i röva rå.


3 SEPTEMBER 2009

2009-09-03 @ 10:44:51
Kom nyss hem efter att ha varit hos farbror doktorn. Kollade upp läget lite och fick remiss till handspecialisten för min knöl på handleden, kallades gangelif, gangelis eller något sånt. Han sa att det enklaste sättet är att ta en hammare och bara slå, men jag vet inte om jag är så pepp på det direkt, hmh.
Vaknade inte av klockan imorse utan 20 min innan jag skulle vara hos doktorn, så jag fick stressa iväg som fan, bara av att sen få höra att jag hade tid 9.40 egentligen, så all stress helt i onödan helt enkelt.

Sitter och käkar macka och dricker juice, kollar på tv och lyssnar på lite Q-tip. Har fastnat som fan för "Manwomanboogie" och "Gettin' up". Embedkoden till videon till "Gettin up" hittade jag till slut efter lite letande på nätet, drygt att vissa klipp har inbäddning inaktiverat på youtbe, men det går lätt att lösa med google.

Ska ta och styra mig och sen dra till Uptown igen för att ta igen det som jag inte gjorde igår. Dra runt och lämna Cvs helt enkelt.

Peys, laters...



Natthumor...

2009-09-03 @ 02:36:05
Roliga HHGs som lagt på snack från Killingänget, lysande, haha.


Natural Bond på Fasching from Majestic Flow on Vimeo.


Amanda Diva

2009-09-03 @ 01:02:48
Skön brud och någorlunda duktig på sin grej tycker jag. Synd att det inte finns mer rappande brudar.

Peys!




2 SEPTEMBER 2009

2009-09-02 @ 23:26:41
Lagom produktiv dag måste jag säga. Men jag var för seg för att dra runt och lämna CVs, blev bio med Gabbe istället. Vi gick och såg Harry Pottas nya film, hade velat se Inglorious Basterds, men den skulle han tydligen se med nån brudis så det fick bli den det blev. Funkade och Dumbledore dog, buhu, heh.
Käkade på Pinoccio innan, värt som fan och sen satt vi vid ån och segade. Fett skumt väder, regn och sen sol som fan. Jävla höstväder så att säga.

Har tid hos doktorn imorronbitti, 8.50 så jag borde sova snart. Ska dra till Uppsala efter det igen och få ut lite CVs som som sagt var dagens plan egentligen.


Peys, laters...




Död blick is the shit och signaturen blev gigantisk.. aaaeh skiteri.


Såklart så ska det börja regna när man väl ska någonstans...

En mätt och belåten Gabbe.

Skön skit...

2009-09-01 @ 20:10:36
Diggar hans nasala röst och sen bruden som sjunger. Beatet svänger också fan,
"riktiga instrument" är så värt ibland fan.

En till med Q-Tip.

Han ser inte ut som en snubbe som kan rappa och han ser lite ut som en douchebag,
men det svänger.

Höstens första förbannade dag...

2009-09-01 @ 17:40:18
Och solen skiner fan! Crazy, men det ska tydligen bli sämre imorgon igen. Men man får passa på att lapa de sista solstrålarna för i år.
Jag la mig halv 10 igår, men kunde inte alls somna, så det slutade med att jag gick upp halv 4 en timma innan jag egentligen skulle ha gått upp. Men det kändes ovärt att ligga och vrida och vända och försöka somna en timma innan man ska upp. Så jag gick upp och duschade och käkade lite. Chillade och fixade mig och cyklade iväg till bussen. Jobbade 6-12 och det gick assnabbt. Inventerade de första tre timmarna, roligare har man ju haft och jag är ganska glad att jag inte har det som heltidsjobb.

Snackade med Catarina också och jag ska ta och få lära mig jouren på golvet någon onsdag och torsdag. Då får man alltså låsa och larma och grejja på kvällen efter stängning. Mer timmar till mig equals mo' money' fo' me!
Lyckades släppa en stor träpall på min stortå också, inte kul, fyfan vad ont. Får se om den ändrar färg och ska hålla på och bråka. Just nu är det bara lite ömt. Jaja.

Kom hem runt 13 och somnade på soffan runt 15 och vaknade runt 17. Ska försöka hålla mig vaken så att jag somnar ikväll. Funderar på att ta och cykla till ICA i Bergvreten och kolla vad det är för nått som jag har att hämta ut (brevbomben..). Antar att det inte är någon brevbomb utan handelsbankens dosgrej. Inte så jävla upphetsande dvs.

Laters, peys!



Uppe innan tuppen och ready för work.



Hemma och lagom seg, men man försöker ju.

RSS 2.0