En sån därn Måndag igen

2009-09-07 @ 15:08:09
Vi säger att jag vaknade runt 12, känns bättre så. Hörde dörrbytarna banka och slå, men de har inte kommit och bytt min dörr än. Var är min säkerhetsdörr?! Man måste ju vara säker. Men skämtåsido så blir det nog asbra, även om hyran höjs med typ 79 kr. Då kanske man slipper höra alla som skrikpratar i trapphuset astidigt på morgonen och tidningsbudet som alltid kommer runt 04.30 och dundrar upp och ner för trapporna. Much appreciated, jorå.

Ringde Coop-Olle i Uppsala/Gränby bara för att få veta att det inte finns ett skit och att det KANSKE kommer finnas extratider på helger. Så där sket det sig. Jag kanske kommer få nöja mig med att bo i Enköping en väsentlig tid framåt. Kanske kommer kunna flytta närmare centrum iallafall, vilket skulle underlätta. Men jag vill verkligen till Uppsala, även om det är dyrare att bo och leva, men det händer liiite mer saker där än i Enköping. Men som kära styvfadern säger, att man kanske borde vara nöjd för tillfället och se vad som händer. Eller vad det nu var han sa, något i den stilen.

Såg att veckans gästbloggare på Gatuplan är Thomas Rusiak. Har läst det han har bloggat hittills och jag kan säga att han är en rolig bloggare, en som kan få vadsomhelst att låta roligt till och med en tråkig Söndag. Såg även att Roast på Berns har premiär ikväll, ska lätt se det. Alltid kul med förnedringsteve liksom.

Nej, nu ska jag ta tag i den här Måndagen och ta en dusch och sen diska (om jag nu orkar det dvs...).

Peys, laterss...

Kommentarer
Postat av: Tomas

Hur gick det med din säkerhetsdörr?

2009-11-11 @ 11:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0