MALMÖ - tur och retur

2009-06-07 @ 01:05:17
     Dags för uppdatering från Malmötrippen då. Det var två trötta men peppa brudar som satte sig på tåget i tisdags för att dra till Möllan där nere. Försökte sova, men det resulterade bara i nackspärr, men efter 5 timmar var vi framme i ett kvavt och soligt Malmö. Sjukt sköönt. Men eftersom att bruden vi skulle sova hos gick och blev sjuk så var nästa steg att hitta ett boende.
     Så vi kollade runt på stationen och såg att buss 2 hade en hållplats som hette Vandrarhemmet. Så vi hoppade på den och drog dit. Vi hade en jäkla tur och lyckades få ett rum med toa, fast ingen dusch. Men man är ju inte kräsen. Så vi packade upp och installerade oss. Sen tog vi bussen ner på stan igen och mötte upp Hansa. Sen styrde vi mot Arena 305 och kände på scenen lite. Sen drog vi hemåt igen.
     Mer orkar jag inte berätta haha. Resten av dagarna innehöll en spelning som gick bra faktiskt och vi fick fett med kredd, men man kan ju inte låta bli och känna att det är för att man är brud liksom, men ändå. Jag lyckades ramla med hakan före ner i gatan också och har nu en stor sårskorpa på hakan samt diverse blåmärken på armar och knän. Vi satt i parker där vi käkade kinamat och drack cider.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0