Som då, som nu är jag kluven

2009-05-30 @ 01:15:34
    Man kan ju säga som så att jag är en jävla klass för sig. Det är fan skrattretande om det inte var för att det är så jävla patetiskt. Att man lyckas skapa så jävla mycket kaos helt på egen hand. Om man bara inte var en sån jävla grubblare, som gör allt med hjärtat. Man skulle göra mer saker med hjärnan. Men nu är det hjärnan som får lida och hjärtat för att hjärnan inte var med innan.

     Nu ska jag sova och drömma vidare om hur allt skulle kunna vara. Hej. (Har lust att slå sönder något helt åt helvete!!!!!)


Big up Footish

2009-05-29 @ 01:46:09
Haha, sköna tees av Kevin Carpio. Bara man inte va så jävla pank liksom.


Lilllördagen i Uppsala som sket sig

2009-05-28 @ 20:59:52


"Ass so fat that you can see it from the front. Då måste man ha en JÄVLIGT stor röv asså.."Dom hade mycket att säga

2009-05-28 @ 18:12:54
     Jaha. Kan ju säga som så att jag visste hure skulle sluta. Men jag sket i det och körde på ändå. Dumt av mig eller? Kanske värt ändå. Hade ett värt snack och det kändes bra efteråt, när jag gick mot Svartis med tårar och smink blandat i ansiktet, drickandes min näst sista cider. Fett kallt och jävligt. Men är man dummer så är man vafan.
     Har lite brådis känner jag, måste få låtjäveln klar innan vi drar till Malmö, men jag kommer ju inte på någon refrängjävel. Kanske borde byta beat som ger bättre plats för refräng, men om jag inte blir klar så finns det annat man kan köra liksom.

     Borde ta och laga käk. Dagens matintag har bestått av Yoggi yalla och sourcreamchips. Det blir väl burgare och potatismos idag igen känns det som.
     Jacke tipsade om den här snubben här nedan. Och han råkar alltid sätta huvet på spiken näre kommer till musik, nästan alltid.

Peys brös!Ullig katt.

Oh yeah

2009-05-28 @ 17:26:41
Hahahaha, tyngaste spelet, jag dööör.


Trip down memory lane Nombre Dos

2009-05-28 @ 11:41:08
Vi kör vidare med lite gamla godingar och jävligt intressant bakgrundsfakta.Första låten jag hörde med SOAD, då gick man i högstadiet och svartklädda vågen hade startat i skolan.
Det var då jag spelade trummor och min trumlärare tyckte att det var bra musik att lyssna på, när det gällde trummor.Jag och Lina gick och såg de när de hade släppt sitt senaste album, crazy och kul som fan.

Konserten innehöll kalsongryck, svepning av Jäeger och annat.Bob hund är ju mysiga. Kom ihåg när jag hade "Rear ut min själ" på repeat och hade mina breakdowns i mitt rum på Norrbyvägen i Bålsta, det var tider det.Spola fram till 2.35 då låten Syster Sol kommer. Tänker på Rebecka från Umeå som jag koverserade mycket med då.
Vi hängde på Arvikafestivalen också, kommer inte ihåg vilket år de var. Även den här låten är en sån där låt som man associerar till en av alla de mentala kollapser man har haft, haha, fyfan...
Freddie Wadlings gamla punktjohej eller vad man ska kalla det för. Också massa nostalgi.
Låten som man inte hör så mycket av här egentligen heter Killing moon med Echo and The Bunnymen
och är fin. Filmen är bäst och jag älskar den fan fortfarande. Jake Gyllenhals genombrott tror jag nog. Det var innan allt rumppullande upp på Brokeback berget ;)


Nu pallar jag inte mer, hej.

Trip down memory lane

2009-05-27 @ 03:00:43
Haha, aeh, nostaligskt *skrock skrock, tar sig för magen*

Självplågare

2009-05-27 @ 01:48:24
     Mm. Imorrn äre jobb 4 timmar sen vankas det partajande i Uppsala. Längtar. Uppsala, Uppsala, kommer nog fan alltid älska den där jävla staden. Om det beror på människorna i den, visst, men jag diggar staden även om det inte skulle vara för dem. Men det är nog ändå mest för alla jävla minnen man har, allt man varit med om de senaste två åren som gör att det är min stad fan. Ska fan flytta dit när det har fixats klart i min lägenhet här i Enköping. Skaffa jobb på Ica där. Men jag vet inte riktigt hur det ska gå ihop med planerna att gå på en grafisktjohejskola. Aja. Jag gör det som gör mig glad. I love to chill liksom.


Premier gaou

2009-05-26 @ 01:47:25
Slänger uppen igen bara för att den är så jävla skön. De kommer från Ivory Coast och blandar tydligen franska och sitt "native language".


Keep up

2009-05-25 @ 23:24:43
     Gick upp runt 12.30, chillade, drog till jobbet runt 15.23 och stämplade in 16. Schlet till 21.30 och nu är jag hemma och har pressat in en toast. Myyyke goatt! Ska ta och hämta en cola och plugga teori. Fick min nya teori och uppkörningstid idag. Den 14e och 17 juli äre som gäller. Vilket är grymt för då hinner jag få cash att betala allt samt plugga som utav bara helvete, igen. Och jag inser att om det skiter sig är det bara att pröva igen. Hetsar upp mig så inihelvete och det blir inte bättre av att det blir typ fjärde gången man skriver teorin och tredje gången man kör upp. Men jag ska chilla utav helvete och klara av det den här gången.

     Snart drar jag och Kattisbruden till Malmö och stökar till. Ska bli fetingnajs. Har kollat upp ett billigt vandrarhem också som ligger ganska centralt. Eftersom att vi är broke musicians så har vi inte råd med fancy femstjärniga hotell.
     Ska bara få ihop min låt som jag knåpar på, har hittat beatet som jag vill ha och är klar med första versen, måste komma på någon catchy refräng och nån vers till kanske. Det är fan kul att skriva texter och grejjer. Sitter på bussen och klurar och när jag kommer på någon meningen eller något man borde skriva om så slänger jag fram mobilen och knappar ner meningarna i anteckningsprogrammet. Väldigt fiffigt.
     Funderar på att slänga upp en liten video när jag kör något, men än så länge är jag inte van att höra min röst inspelade. Men det går väl över.

     Hittade Ison och Filles nya låt "Idag skrattar jag". Den gav mig inte så mycket, men om någon själ som läser min skit här så kan ni ju lyssna in den om ni klickar hära, Ison & Fille - Jag skrattar idag.

     Annars så försöker jag rulla på i maklig takt. Men you know it ain't easy, for these thoughts to leave me.ikaroz.blogspot.com

Mitt mantra

2009-05-25 @ 01:28:52
Det är fan så hah. Stay positive. Försöker som fan.


Tillvaron i paradiset

2009-05-25 @ 01:03:10
Det är alltid värst på kvällen/natten.Grubblar och grubblar, kommer få feta rynkor av mitt grubblande när jag blir tant. Och när man grubblar så försöker man ju sortera och reda ut saker, men det har ju den helt motsatta effekten.
     Känns som att jag aldrig mer kommer att ha kul igen, vilket jag vet att jag kommer ha. Men allt är jävligt jobbigt just nu. Det var ju inte såhär det skulle bli. Jag har inte höga tankar om mig själv i nuläget.

Jobbar nästan hela veckan, vilket betyder klirr i kassan, much needed. Fick ihop en hel vers när jag var hos Kattis igår också, måste få klart den innan vi drar till Malmö.

Orkar inte...

You know it aint easy

2009-05-24 @ 00:12:40

Kalla mig Kattis

2009-05-23 @ 18:30:38
Örnen har landat hos Kattisbruden på Gärdet. Vi ska dra till Donken  så att jag kan ladda upp inför repkväll.
Peys!


Bougher, bougher

2009-05-22 @ 18:25:17
Jobbade idag mellan 9 till 15. Mycket folk idag med, mycket störigt folk, men men. Det är bara att flina och skämta och vara asglad. När jag slutade övningskörde jag med mami hemåt. Det gick bra, men en bit utanför Bålsta insåg vi att övningskörningsskylten inte var på bilen, heh, oops.
     Jobbar imorgon också, på frukten 8-17. Sen tar jag pendeln in till Stockholm och Gärdet för att repa med Kattisbruden, kommer bli najs. Men jag är jävligt sugen på att festa järnet också. Men men, det kommer väl.
     Snackade med Elle för ett tag sen och han sa att hans polare Nor visste en lokal i Stockholm där det skulle va en fest snart, där Fattaru och Max Peezay brukar spela. Han sa att hon kanske kunde fixa in oss gratis, fett som fan ju.
     Nu ska jag sega, peys malafakkas!


Kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund...

2009-05-22 @ 01:11:35
Kanske är vår historia en fjäril på nål, vacker att titta på med vingar som inte slår.


Peppmusik

2009-05-21 @ 20:49:50
Magic System blir jag fan bara glad av. Här är de bästa enligt mig.
Oppsala Reggae Festivallll

2009-05-21 @ 13:54:42
Fan vad skönt. Trodde att jag jobbade hela helgen då URF är men som tur är så är det helgen efter. Fan vad skönt, nu gäller det bara att köpa biljett medan det är någorlunda billigt iallafall. Såg att Hoffmaestro & Chraa och Syster Sol ska spela, de ska jag fan se. Men hoppas att det kommer fler feta artister.


All I do is mys and mys

2009-05-21 @ 02:13:10
Skönaste reklamen, jävligt.. mysig!


Därför tänker jag rösta i EU-parlamentsvalet

2009-05-20 @ 23:10:51
Kollade in på odevetubloggen och såg att de lagt upp en dokumentär om den extrema högern och hur de växer sig starkare i EU, värd att begrunda. Jag har känt mig fett lat och funderat på att inte palla rösta i EU-parlamentsvalet. Men när jag ser det här så känner jag fan att jag måste, för att åtminstone göra min röst hörd emot de här idioterna. Klicka HÄR för att se den.

Ska vi bara skita i allt och dra?

2009-05-20 @ 00:28:15
Jag vet inte riktigt hur jag lyckas försätta mig i skitsituationer hela tiden. Orkar fan inte, vill bara försvinna från allt. ORKAR INTE. Och allt är mitt eget fel. FAN FAN FAN FAAAN.

Och ner som en pannkaka

2009-05-19 @ 21:33:55
Hade uppkörning idag, som sket sig. Igen. Jag blir så trött, så otroligt, grymt, åt helvete, jävla trött. Pengarna bara rinner iväg också, för att jag klantar till det hela tiden. Men jag är glad att mor min är så positiv, annars hade jag gjort något dumt. Känns det som. Får se när nästa gång blir. Bara att öva,öva,öva, mer, mer, mer.
     Men när en grej går åt helvete, löser sig en annan. Har fått tre nya tider på jobbet. Jobbar imorgon, fredag, lördag, tisdag och onsdag. Lördagen var redan schemalagd. Så det verkar som att juni-lönen kanske artar sig ändå. Skönt som fan.

Chill!

If I only had the money

2009-05-19 @ 00:53:13


karmaloop.com

Chill Fas 123798345735

2009-05-19 @ 00:31:33
Sov tre timmar inatt. Hade körlektion 07.45, det gick bra. Småsaker att fila på bara. Övningskörde med mami på kvällen också. Körlektion igen imorgon och uppkörning 15.20, fyfan. Om jag inte klarar det nu så, ja jag vet inte, jag går under.


Cykelmannen

2009-05-17 @ 16:31:41


Hard knock life... eller?

2009-05-15 @ 01:27:29
Jobbade 4 timmar idag mellan 16.00 till 20.00. Var chill, inte för mycket folk och så. Fick hjälpa en ny brud i kassan litegranna också. Jag hoppas fan jag får ett sommarschema, för jag behöver verkligen the money.
      Imorrn ska jag hooka upp med Kim som jag inte har träffat på över ett år fan, tror jag om jag tänker efter. Han ska komma hem till mig och kolla in min lägenhet. Har bott här i över 2 år och han har aldrig varit hemma hos mig efter att jag flyttade hemifrån. Lillebror fyller år också, ska ta och köpa något imorrn innan jag drar till familjen och käkar middag.
     På tisdag är det uppkörning nummer 2 och den här gången då jävlar och om jag klarar den så har jag bara det där jävla teoriprovet kvar, men nästa gång kommer det att sitta som en smäck fan.
     Snackade med Lina för ett litet tag sen. Det verkar som att allt bara rasar för alla runtomkring mig, samt för mig själv. Även om det känns som en lite vändpunkt just nu. Vafan ska det va så för. Jag skyller på lågkonjukturen, eller nått sånt.

Peys!


Uppe med sena tuppen

2009-05-14 @ 13:32:41
De senaste dagarna har jag hängt med så många som möjligt och så mycket som möjligt för att skingra tankarna och slippa sitta hemma. Om någon har missat så bröt jag upp med Elias. Igår träffade jag honom iofs och vi skildes som vänner, kändes det som från min sida. Men jag vet att det inte är så enkelt för honom, än. Det tar ett tag, vilket det brukar göra. Känns skumt att vara den som står på den här sidan just nu, har alltid varit så att det är jag som är den andre.

Hängde med Kattis igår igen, slänger upp lite bilder, för bilderna blir så jävla dassiga i bilddagboken. Ska jobba 16-20 idag, tough life liksom. Imorrn ska jag träffa Kimsnubben som jag inte har träffat på kanske över ett år typ, eller mer till och med. Får se om han känner för att dra och se Veronica Maggio på Katalin imorrn, men det kanske är chillare att bara ta det lugnt, när man inte har setts på aslänge.

Late Update

2009-05-14 @ 04:14:38
Har fifflat lite med headern, hittade en fin liten Bansky-råtta med kamera, perfa! Nu mååste jag sova, får köra en mer seriös updatering imorgon eller nått. Saker hänger och flänger på.

Peys!

Svullkväll och kändisspaning

2009-05-07 @ 12:20:05
Sitter på tåget från Stockholm till Enköping. Chillade hemma hos Kattis i deras nya lägenhet på Gärdet. Vi var hundvakter till hennes grannes chiauor (kommer fan aldrig lära mig hure stavas!!), så det var ett jäkla bök när vi skulle till Ica, tog typ en halvtimma att ta sig upp för backen för en av hundarna ville helt plötsligt inte röra på sig. La sig ner helt plötsligt mitt på ett övergångsställe. Men runt 4 så kom Patricia, som grannen heter, och hämtade de.
Sen satt vi och försökte knåpa ihop en affisch till hiphopcampet, för den som you skate girl-brudarna gjorde var kass, man fattade inte vad det handlade om, stod aslite om hiphopcampet. Kattis gjorde lite och sen kom jag och gjorde om allt, haha.
Sen kände vi att vi fan var tvugna att gå ut och få lite luft, så vi drog till Ica igen och köpte en massa chips, dipp och choklad. Kattis köpte frukt för att göra fruktsallad, men det blev inget med det haha. Vi bestämde oss för att kolla på hela Sex and The City-boxen som hon lånat av en polare, men Kattis somna och jag fick kolla själv typ, tills jag gav upp.

Så nu är jag på g hem igen. Ska ha körlektion 13.55 igen. Går nog bättre idag än vad det gjorde igår hoppas jag.
När jag gick från tunnelbanan till tågen så tror jag att jag ser någon väldigt lik Promoe. Lång, stor bulle under mössan och en massa väskor dragandes på. Och nog fan är det han. Men jag hatar att stöta på kända personer. Vet inte om jag ska eller inte ska kolla på de, så jag går snabbt förbi med huvet neråt, hahhaa. Men sen ringde jag Kattis och sa vem jag hade gått förbi, haha. Så jävla nerdy, men det är ju kul. Speciellt när man går och lyssna på människans nya album samtidigt som man går förbi han. Om jag inte hade haft en sån jävla ångest varje gång jag ser en kändis så skulle jag ha stoppat honom och sagt att hans album är grymt. Men nu gjorde jag ju inte det så, jaja.

Efter körlektionen så ska jag dra hemåt, lämna lite shit och kanske städa och diska upp litegranna. På kvällen drar jag till la familia för lillesyrran fyller 15 idag, wihoo. Så det blir nog go middag och nå efterfikasnacks.

Annars är saker skumma. Konstiga, tomma. Men det går över, intalar jag mig själv ständigt och det känns fett sorgligt att saker aldrig kommer bli desamma igen. Men förändring är ju bra har man hört. Omväxling förnöjer. Typ.

Peez!

Inget utan mina brudar

2009-05-06 @ 00:46:58
"Frida Kahlo det går inte att fly undan verklighet, det är så / det som går upp, ja det måste komma ner igen / å när det kommer ner, kho, kommer vi le igen - highwon, håll huvet högt. puss ♥ "

Utan Frida och Kattis hade det sett jävligt mörkt ut just nu. Och grabben, du vet att när allt det här som händer just nu är över, så finns jag här, som din vän. För vi har för mycket historia som inte bara går att kasta bort.


Så man bäddar får man ligga, om och om igen

2009-05-05 @ 01:30:42
Aja, längesen man uppdatade hära. Saker har slått lite bakåtvolt är det minsta man kan säga. Men jag pallar inte gå in på det. Ska träffa Kattisbruden imorgon och vi ska käka asgod och asmycket mat och bara chilla och snacka skit och jag ska snacka av mig så inniiiii.

Ähh!


RSS 2.0