Snart kommer vi AMSTERDAM!

2009-12-25 @ 21:05:05
Skulle ha jobbat idag. Men när jag precis skulle gå till bussen så kom det lilla jag käkat till frukost upp som en raket. Måste ha varit för att jag inte sovit ordentligt och glömt att ta mina antidepp. Men nu är det bättre. Drygt dock. Förlorar en massa pengar plus att jag och Sonny skulle ha åkt till Västerås för att hooka med Frida och folk. Men men. Vi får ta och åka till Oslo någon gång nästa år istället.
Så det blev att bara ta det lugnt idag, förbereda inför packningen imorgon. Rör mig mot Handen och baby, för att sen åka ta planet till Amsterdam 17.20 på Söndagen. Kommer bli grymt!

Julafton var förressten grymt trevlig och mysig. Kollade på Kalle Anka som jag lyckades somna till också haha. Sen åt jag världens godaste potatisgratäng och oxfilé någonsin. Sen var det dags för julklapparna. Fick min efterlängtade digitalkamera så nu har jag något att dokumentera Amsterdamresan med. Hur bra som helst mor och far!


Förberedelser. Kommer som vanligt ta med för mycket.

Det rullar på som det ska

2009-12-21 @ 22:44:20
Precis. Det rullar på otroligt bra just nu. Har en bra snubbe vid min sida, det är snart julafton, vilket betyder mys med familjen, på fredag ska jag träffa en god god vän jag inte har sett på väldigt länge och på söndag åker jag och mister cool till Amsterdam och lever loppan. Älskar att ha saker att ser fram emot, det bästa som finns. Och du Sonny är den största anledningen till att är prima just nu.

Har dammsugit (julstädat) lite, ska ta tag i disken imorrn efter jobbet. Har också slagit in lite paket och sådära.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen spela lite x-box.

Här är lite bilder från jobbet idag. Min iPhones kamera är under all kritik när man fotar på avstånd..

Pernilla hämtar sin julklapp.
Lina och en tomtejossan.
Brudar.Maffigt

2009-12-10 @ 20:11:36
Kunde inte låta bli, så jag beställde ett par örhängen från cocoo.se. Diggar de som fan.

Girlylicious!

2009-12-09 @ 21:03:18
Fancy värre va. Har suttit och penslat naglarna i några timmar nu. Ett jäkla jobb, assvårt att göra fransk manikyr på sig själv. Men det blev någorlunda bra iallafall tycker jag.


Hej å hå, tomtar små

2009-12-09 @ 00:45:12
Har spenderat de senaste 4-5 dagarna hemma hos Sonnyboy och bara tagit det jävligt piano. Jobbade dock på lördag, men det gick smärtfritt, någorlunda. Slapp ha jouren, eftersom att min handled fortfarande inte är riktigt tiptop plus att min höft fortfarande smärtar. Låter som ett dagboksinlägg av en 60plussare. Men men. Man har ju slitit så otroligt mycket, typ.

Amsterdam närmar sig och det kommer blir grymt. Som fa-an. Har även löst julklappskrisen, så nu har jag mitt julsamvete på det torra iallafall. Tack och lov för erbjudanden som gör att man kan betala först i slutet av februari. Hallelujaaaah.

Jag och Sonny var föressten och såg syrrans skolas julshow. Vi satt där som några idoljurys och totalsågade vissa. Men såklart så var ju syrran bäst. Även om hon inte fick välja låt så gjorde hon den galant. Hon sjöng temat till Vänner och blev kompad av en massa andra kids i hennes klass. Duktiga barn. Ska ta och slänga upp det jag filmade med mobilen. Hoppas det blev någorlunda bra ljud.


GE MIG EN KAMERA! Hej.

Lars Winnerbäck med Andreas Grega som support

2009-12-03 @ 01:44:48
Var och såg Lars Winnerbäck på Bombardier Arena i Västerås idag med syrran. Andreas Grega var förband och allt var grymt bra. Surt bara att det drog ut på tiden så att jag inte kunde dra till snubben. Men jag drar dit imorrnbitti istället. Här kommer blir taskiga bilder tagna med iPhonen.

Väntade på att de skulle börja släppa in folk, kallt som fan ute.

Väl inne passade vi på att käka lite.


Tackar!


Andreas Grega körde innan Lasse.Diamonds are a girls best friend

2009-12-01 @ 22:58:31

The Eagles Of Death Metal

2009-12-01 @ 16:57:40
En annan låt som går på repeat just nu. Funderar till och med på att tatuera in "I can be your sugar, be your cherry cola", haha.


Skönaste beatet evöh

2009-12-01 @ 16:49:37
Holländska Sticks & Delic leverar den skönaste låten med det skönaste beatet. Och såklart har jag ingen aning om vad de dillar om, men det är nog bara bra skit de jiddrar om. (Enda klippet som inte hade inbäddning inaktiverat och såklart ska de vara utan HQ, men men)RSS 2.0