Bra sagt

2009-10-31 @ 16:10:46

Lugg eller inte?

2009-10-31 @ 00:39:15
Känner för att göra något åt mitt burr. Funderar om på lugg är lösningen. Men jag ska ta och boka tid hos frissan och ha rådslag och se vad som sägs där. Men bruden på den här bilden har ju snyggt hår, men då måste jag platta mitt hår hela tiden isåfall. Jaja, får se hure blir.
Har börjat pilla på alla bilder ifrån torsdags, en hel del. Men såklart så fuckar Photoshop och gör att man inte kan göra ett skit. Brukar alltid fastna på handverktyget och hur mycket man än trycker så händer det inte ett skit. Jajaaa.



Tee-leverans

2009-10-29 @ 00:18:16
Tröjorna från karmaloop.com kom imorse. Kanske skulle ha valt en storlek större på Obey-tröjan, men det funkar. Nu ska jag tejpa igen plånboken med silvertejp.


Uppstyrning ggr 10000 & känn pepp

2009-10-27 @ 23:24:48
Gick upp klockan 7 imorse (LÄS: Jag var ledig), för att kunna klicka hem lite jobbtider. Men såklart så fanns det bara en tid som jag kunde. Fanns två andra, men de är på Torsdag och Fredag och då är jag busy med stuff. Centralskolans gig på Stampen på Torsdag och på Fredag kommer jag vara bakis och ska kolla efter halloweendräkt till Halloweenfesten på Lördag hemma hos Adde och Jessica. Men det brukar lösa sig med jobbtider ändåså.

Har varit som en duracellkanin idag känns det som, även om jag har slumrat lite på soffan. Men jag har bannimej fått saker gjorda. Har tvättat, rengjort kylskåpet, kastat sopor, dammsugit, diskat och storhandlat och lagat lasange. Som btw var jäkligt god. Kommer vara ännu mumsigare imorgon. Ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon, men det löser sig väl. Ser fram emot Torsdagen, ska bli grymt kul och grymt skönt att sen få krypa ner under ett varmt täcke med en varm schnubbi... ihh.




Handen tur&retur

2009-10-26 @ 20:09:48
Kom nyss hem från Sonnyboy. En massa försök till filmtittande, snusande, sovande och sånt dära. Träffade hans knasiga katter och supersöta schäfer Gina. Bästa hunden lätt, tydde sig direkt till en, haha. Mor hans var trevlig också även om hon satt och skrek "asjävlar!" åt Tele2personen som hon snackade med, men det var väldigt berättigat kan jag säga. Ser fram emot på torsdag, kommer bli dunder.
Måste ta och styra upp min halloweenkostym också. Köpa svarta tajts, kattöron och svans och andra "kattsaker" typ. Får se om jag hittar några billiga kattögonlinser. De var asdyra på Partaj i Uppsala, men ah, får se hur jag gör.
Ska käka lite och chilla, holla!

NÄÄÄKISH

2009-10-25 @ 02:10:35

The Shiznit

2009-10-22 @ 20:07:49

Ge mig rå!

2009-10-22 @ 19:46:11

Kingsize

2009-10-21 @ 16:58:26
Hittade nyaste Kingsize i brevlådan, yeah. Såklart så är ju Jay-Z på framsidan.


Battle of the champs

2009-10-21 @ 15:40:50
Haha, assköna. Hittade det här på Ågrens bloggGatuplan. Tycker den lilla killen är skönast Illmaculate eller vafan han heter.


211009

2009-10-21 @ 14:52:47
Hade en otroligt obehaglig dröm. Usch. Så vaknar man med den känslan. Sen inser man att man skulle ha börjat tvätta för två timmar sen. Springer ner och slänger in tvätten. Sätter sig sen vid datorn och ser att en massa tider har lagts ut på ipool från jobbet. Kul när de har sagt att tider endast ska läggas ut på måndagar, tisdagar och torsdagar. Annars hade jag ju fan gått upp klockan 7 och suttit och klickat hem de tiderna. För jag behöver verkligen tider i november. Får väl hoppas på att jag kanske hinner klicka hem någon tid imorgon eller att folk blir sjuka i november eller något sådant. Skönt iallafall att jag får ganska bra lön i november, kommer få spara en massa.
Men nu ska jag snart hänga upp tvätten, sen cykla till ICA och köpa snus och sen vänta på att Sonnydude ska komma.

Mejeribitch & halloweenfestuppstyrning

2009-10-20 @ 17:27:10
Har slitit i mejeriet hela dagen, eller inte hela dagen kanske men iallafall mellan 7-14 idag. Eftersom att jag och Patrik var så jäkla snabba idag så kunde jag gå lite tidigare och hann precis med 14 bussen hemåt.

Sitter nu och filosoferar litegranna över vad man ska ta sig till härnäst. Har styrt upp halloweenfesten med Adde, som kommer att vara den 31a augusti. Det är ju synd att vissa människor ska hålla på och bo långt åt helvete. Men det kommer bli grymt ändå känner jag. Kommer dra dit och styra upp innan också.

Nu fundrar jag på om jag ska A) äta en glass, B) skriva lite på någon text, C) "råka" somna på soffan, D) laga mat eller E) cykla till affären och köpa snus. Blir nog den här ordningen A, C, B, D och kanske E.

Jag ser fram emot morgondagen. Hää.


Halloween 2008, jag i mitten med mina homies.


New found love

2009-10-20 @ 02:03:00
Hämtar de här hos Footish på Fredag bitches, walla!



Nostalgitripp

2009-10-18 @ 22:49:51
Sitter och youtubar gamla band som man lyssnade på när man var runt 13-16. Diggar mycket av skiten fortfarande. Såklart, men man har spelat sönder alldeles för mycket. Kommer ihåg när man inte hade någon mp3 utan en bärbar cd-spelare och brände skivor som en galning och då var det ju samma låtar om och om igen.




WALK THIS WAY

2009-10-18 @ 16:57:26

Randomsnubbe & Sonny.

Random sköna människor.

Jag i någon bruds glajjor utan glas, hah.

Larran är fokuserad.

Henry Bowers aka. Kung Henry aka. Nisse & jag aka. ankan.

Sliriga snubbar. Trodde nog jag var vimmelfotograf.

Sonny ser skeptisk ut.

Partypeople!

Larran & Akilles kör på ba!

Sen kom the main man.

Lika grym som vanligt.

Åhåhåhågren.

Trevlig brud.

Professor P joinade.

Kul brud i peruk.

Nisse & Nor, bra folk.

Jimmy & Emilio aka. Timbuktusnubben.

Sista bilden från den här kvällen, buyahh!


18 NOVEMBER 2009

2009-10-18 @ 14:19:49
Asskön kaoskväll i fredags trots regn och knappt några pengar. Men Sonny agerade gentleman och var min sugardaddy. Satte oss på Palermo ett litet tag och chillade. Pratade fan om allt, skumt med tanke på att vi aldrig har hängt bara vi två förut. Men ibland så klickar det bara helt enkelt. Grymt som fan. Sen lyckas jag att låsa in mig själv på toan nästan, glömde bort att dörren skulle dras inåt varenda gång och när jag väl kommer ut kollar de som sitter vid borden bredvid toaletterna konstigt på en. Haha, där har jag stått och bankat och dragit i dörren.
Sen drar vi vidare till Norrlands nation och lyckas komma in utan kårlegg eller att behöva betala, awsome. Även om vi stod på listan så vet man aldrig om det kan ha skitit sig. Men vi kom in. Chillade, träffade lite folk. Nisse och Nor bland andra.

Efter Walk This Way tänkte vi dra till Oasia med Nisse och Nor, men kom inte in. Kan ha varit för att jag gapade att jag kände vakten. Så jag och Sonny drog vidare. Galen men kul kväll, kommer lite bilder snart.

Drar till päronen och käkar lite käk och tjötar. Morsan har hittat en lägenhet i Årsta som är billig. Den behöver verkligen renoveras, men då kan man också pruta på priset som fan. Pepp som fan, men vi ska chilla och se vad som händer. Men det finns en chans.



Dags för några kalla

2009-10-16 @ 18:12:34

Skummaste bruden i lustiga huset

2009-10-16 @ 02:04:40
Kom hem för ett litet tag sen från Uppsala. Var på bio med Gabbesnubben. Kollade på Public Enemies med Johnny Depp och den får alla tummar, tår och fingrar upp. Fett sorglig i slutet, men det var väl väntat, med tanke på hur en snubbe som Dillinger levde liksom.
Ska ta och natta mig snart, men kände för en liten update. Imorgon kanske det blir att man drar till premiären för nya klubben Walk This Way. Tänk vad en arg tweet kan göra, haha. Otippat shizzle.

Photoshoot med Centralskolan

2009-10-14 @ 21:12:17











There's no such thing as forever

2009-10-14 @ 01:45:57

Sista Skriket

2009-10-13 @ 13:33:32
Såg att min kusinvitamin Daniel och hans band Sista Skriket har gjort en video. Så jag tänkte slänga upp den och passa på att promota lite. Min kusin är han som står och hoppar med tamburinen och sjunger, Daniel Karbelius, HOLLA!


Dagen som försvann

2009-10-13 @ 00:33:25
Ja, precis. Den bara försvann. Vaknade ganska sent och drog iväg till jobbet för att få lite massage. Grymt skönt och välbehövligt. Köpte lite käk och drog sen hemåt igen. Lyckades somna till Watchmen igen, kommer fan aldrig kunna se klart den filmen, men det jag har hunnit se har fan varit bra iallafall. Vaknade för en halvtimma sen ungefär och med tanke på att jag ska jobba 06.00 så ska jag röra mig mot sängen och somna om. Men jag fastnade med ett beat.

Imorgon vankas det 6 timmars jobb, funkar gött för mig. Sen ska jag ta tag i Centralskolans bilder så att de blir klara någon gång. Kolla in deras myspace, det finns en ny låt yao. Gonatt på er!

Uppmuntran förnöjer

2009-10-12 @ 01:27:49
Ja, man måste ju uppmuntra gott uppförande.


Alone movienight

2009-10-11 @ 23:50:28
Hyrde två filmer när jag dödade lite tid inne på ICA, The Haunting in Connecticut och Watchmen.




En dag i hufvudstaden med två brudar

2009-10-11 @ 23:36:02
Hade ställt klockan på 9 för att komma upp i lagom tid, men såklart så försov jag mig. Men det visade sig att det hade Kattis och Angelica också gjort, så det var inte hela världen. Sedan när jag väl är halvvägs till bussen inser jag att jag aldrig la ner macroobjektivet i väskan, vilket betyder att jag var tvungen att vända för att hämta det. Slutar med att jag tar tåget direkt till Stockholm istället för buss till Bålsta och sen pendeln därifrån. Tro på fan att tåget då är en halvtimma försenat också. Jävla smidig start på dagen kan man säga.
Så vi kommer inte igång med plåtningen förrän vid 14.30 kanske. Eftersom att det börjar bli vinter så har man inte så många soltimmar på sig, men det gick bra och vi fick in några bra bilder ändå.

Drog sen till Hässelby och hem till Angelica där vi chillade och fick god köttfärssås och spaghetti av hennes päron. Trevligt värre det vill säga. Sen satt vi och nördade, Kattis filade på textlåt och Angelica filade på det de filmade igår (som ni kan se i slutet här nere...). Drog mig hemåt runt 18 och missade pendeln så jag fick vänta till klockan skulle bli 21 i Bålsta. Hyrde lite film och köpte lite snask och nu är jag hemma. Voilá!





..zzZZ

2009-10-10 @ 21:08:54
Quoteskine | Quoteskine - The Book Thief Edition

Powerworking & hype

2009-10-10 @ 19:46:12
Kom hem för någopn timma sen från jobbet. Trött som en röv. Sista halvtimmen såg jag att alla potatisbingar var tomma och det var bara att kuta ut och hämta nya med trucken. Eftersom att alla människor är som zombies som inte ser eller hör något så tar det lite längre tid eftersom att då måste man köra slalom emellan alla. Plus barn som man nästan kör över eftersom att de verkligen är tvugna att springa hela jävla tiden. Vad är grejjen med ungar och att springa överallt?! Får psykbryt. Sen att man får huvudvärk gör ju inte saken bättre heller. Då orkar man inte vara trevlig längre och börjar ge mördarblickar till alla som inte flyttar på sig. Men men, nu är jag hemma iallafall och jobbar inte förräns på Tisdag igen.

Imorgon ska jag ta och släpa mig in till stora staden Stockholm och fota brudarna i Centralskolan, mina homiegirls Kattis och Angelica eller Rhea och AMC som de nu heter nu när de blivit världskändisar, hä hä. Ska bli sköj som fan. Längesen jag såg någon av dom. Ska fota till deras skiva som de har hållit på att spela in, eller EP snarare tror jag. De har även slängt upp en låt på sin myspacesida som ni måste kolla in. Fin som fan. Sedan måste ni kolla in deras senaste videologg också, skönare brudar får man leta efter. Digga redigeringen, haha, jävla tards.

Ser fram emot imorrn, hoes.

Nu ska jag ta och käka något, sen ta en vaarm och skön dusch och sen bara chilla och låta kroppen vila sig lite.



For a minute there I lost myself

2009-10-08 @ 23:00:45

Svart på vitt

2009-10-08 @ 17:15:05
Kollade in senaste inlägget på Petters blogg och fick se det här. Humor säger jag bara.

Svart på vitt from Majestic Flow on Vimeo.


Farmen-Kristinas utvecklingsstörda jättebebis

2009-10-08 @ 03:44:07
Om någon har missat så är jag ju ett stort fan av Magnus Betnér. Och om någon nu råkade missa senaste avsnittet av Roast på Berns så slänger jag upp Betnérs roast av Bert Karlsson. Betnér är nog den enda som skulle platsa i ett riktigt roastprogram. Om man jämför roastprogramen i USA med Roast på Berns så är det en ganska stort skillnad. Där förstår folk att man kan driva med kändisar, det är det som kommer med kändisskapet. Att bli driven med för det ena och det andra. Och är man en stor kändis så får man försöka ha lite självdistans. Tycker jag iallafall.
Sen om Bert Karlsson är en kändis som är värd att vara kändis är ju en annan fråga. Visst, han är duktig på sin skit. Tjänar pengar som ett svin och det är ju det viktigaste här i livet, såklart. Synd bara att man kan tjäna pengar på att producera, eller vad det nu är han gör, skitmusik är ju en annan femma. Aja. Äcklig är han och det vet han nog själv.



Representing Karmaloop

2009-10-07 @ 23:56:22
Har skickat in en ansökan om att få reppa Karmaloop. Göra reklam för de helt enkelt och försöka få polare att köpa av de. Och om de nu använder min repcode så får folket 20% rabatt på det de handlar för (kanske inte lika mycket när man beställer från Sverige, men något lär man få). Ju mer ni handlar, desto mer får jag, woho. Men nu måste jag vänta typ 2-3 dagar innan jag får reda på om jag blivit accepterad. Hoppas, hoppas!


Fast i en död romans

2009-10-07 @ 18:20:19
Jag inser att mitt lilla leverne kanske inte är det bästa ur hälsosam synpunkt. Till exempel att det första man äter när man går upp är chips och sen runda av det med en snus. Sen att man går upp alldeles för sent och får ångest för det är ju inte heller sådär jättebra.
Och jag är fan fast i en död romans, en romans som dog för flera år sedan. Sitter och kämpar för att inte ringa eller smsa. Bra att man har sina vänner som man vet att man kan ringa och bara spy ut allt inför. Men ibland orkar man inte ens det. Men jag kommer nog ringa Kattisbruden snart.

Ledig imorgon också. Ska fan lägga mig tidigt så att jag inte är död på fredag. Tog två nya tider idag på jobbet idag också, ipool.se är fan grymt bra.
Tror faktiskt jag tar och drar till Götet den 26e och hänger med Kattis och sen så drar vi tillsammans till Stockholm när Centralskolan ska köra på Stampen den 29e (har ingen aning om var det ligger, Sthlm vet jag, men varfan i Sthlm?) Blir asbra iallafall, det känner jag.



Jag vet inte varför fågeln slutat sjunga

2009-10-07 @ 02:03:01
Jobbade 7-17 idag. Dagen bara försvann, poff, bara sådär. Men det är skönt. Är ledig imorgon och ända tills på fredag. Fick en extratid i kassan, 10-17. Det har kommit ett nytt program som man kan använda på internet för att hålla koll på sina tider och även kolla om det finns lediga tider att ta. Först till kvarn och jag tror jag tog den första tiden idag faktiskt. Den 15e, nästa torsdag på golvet 6-15, ganska skön tid. Sluta tidigt är alltid skönt.

Satte mig sen på snabbussen hemåt. Ågrens smått cyniska ord spelas i öronen och man sitter och grubblar medan man kollar ut genom bussfönstret. Känner den där stickande känslan bakom ögonen, men man blundar bort det som man vet så lätt kan bubbla upp och jag har lyckats trycka undan det på hela kvällen. Kan vara för att jag somnade runt 20 efter att ha ätit och lagt mig i soffan för att kolla på Twilight igen. Tänkte stänga av flera gånger, känns som att jag bara plågar mig själv. Men jag har varken ringt eller skickat något desperat sms idag iallafall. Duktigt.

Det är underligt att så fort man sysselsätter sig med något så försvinner det där värsta. Livet går vidare, with or without you. Komiskt på något sätt. Att saker och ting helt plötsligt har vänt och jag har blivit den desperate och du den med kontrollen. Men jag suckar och försöker att inte tänka på det. Jag suckar och försöker ge dig andrum.

Verkar som att Skins har börjat igen, fast på 5an nu. Bra serie, så den aldrig från början. Kanske borde börja följa den. Hmh.


//finner mig fast i situation
där ingen tror mitt sista ord
jag vet inte varför fågeln sluta sjunga
jag vet inte varför fågeln sluta sjunga nu//

Jamie Foxx destroys Doug Williams in Comedy Roast

2009-10-05 @ 21:27:53
Såg den här för första gången när jag kollade in Ågrens blogg och kom och tänka på den eftersom att det snart är Roast På Berns. Kolla in den här, så jävla synd om killen, men så jävla kul.


Nurse Jackie

2009-10-05 @ 21:11:48
Har precis börjat kolla på första avsnitte av Nurse Jackie med Edie Falco i huvudrollen (Mrs. Soprano i The Sopranos). En dramakomedi om en sjuksköterska som är en pillertrillare för att orka jobba med sin rygg som hon har ont i hela tiden. Om du gillar lite sådär småbitter humor så passar den här serien dig perfekt. Jag älskar den och kommer lätt följa den. För att se de tre första avsnitten, klicka här!






Lite klänningar

2009-10-05 @ 20:41:19


Öppnat huvet för en ny & slappigt värre

2009-10-05 @ 18:00:11
Var och snackade med kuratorn på vårdcentralen idag. Gick bra och kändes bra, känns egentligen som att jag inte behöver prata, men jag ska nog gå de gånger jag får gå där. Bara för att, lika bra. Även om det kostar pengar.
Men hon sa bra saker, smarta saker. Till exempel att jag borde tänka i två banor istället för en. Om det nu inte blir så som jag vill att det ska bli, vilket jag har snöat in på totalt, så måste jag tänka vidare i en annan bana och gå vidare i den. Livet går vidare, det gör det alltid, vare sig man vill det eller ej. Vilket jag vill, men det kommer vara svårt. Det kändes som att jag höll på att göra det ett tag, men jag hade inte släppt taget på riktigt ändå, även om det var mitt val. Jag kunde inte bara... släppa taget. Oavsett vad jag sa, vad jag gjorde. Det var bara undanmanövrar för att försöka glömma, försöka släppa taget. Men jag har alltid hållt i fitt lillginger. Och nu vill du ha tillbaka hela handen medan jag försöker greppa om den helt och hållet igen, lillfingret plus resten.

Resten av dagen har varit slapp, ganska skönt. Det har varit kallt, men soligt. Köpte en grön sugproppsklocka på Åhlens. Tänkte ha den i badrummet så att man har koll på tiden när man sminkar sig. Grejjen är det bara att jag inte får upp den där lilla batteriluckan. Jäkla gissel.
Imorgon är det jobb som gäller, 07.00-17.00. Funkar, är ledig fram tills på lördag sen om jag nu inte får några fler tider, vilket skulle vara jäkligt bra.

Lite nytt från Karmaloop

2009-10-05 @ 03:06:49
Fan, att Karmaloop inte finns i Sverige. Skulle vara fett som fan om de hade en affär här ju. Någon som är på att öppna affär och frakta kläder därifrån och sälja här? Komigenrå.


091004

2009-10-04 @ 20:04:34
Har suttit och försökt sortera alla mina inlägg till respektive kategorier. Inte det snabbaste jobbet direkt, skulle ha underlättat om man kommit på det direkt från början så hade man sluppit sitta i efterhand och kolla igenom alla hitills 13 sidor med inlägg och sortera in de i rätt kategori. Funderar på att fixa flikar under headern, men jag vet inte om jag orkar göra det nu.

Lyckades vrida på dygnet igen, bra där bruden. Men jag hann fylla kylskåpet idag iallafall och hälsa på hos familjen en snabbis. Imorgon ska jag till kuratorn, får se hur det går och sen ska jag tvätta och kanske orka färga håret.
De senaste dagarna har jag inte haft någon ork till något egentligen. Vet varför, men jag orkar inte älta i det just nu.
Men Kattis samtal gjorde dagen ett snäpp bättre iallafall, du är bra brud.

Änglar & Demoner

2009-10-04 @ 01:37:03
Kollade precis klart på Änglar och Demoner. Såklart så var det en massa saker som inte kom med, men jag tyckte den var bra ändå. Var ett tag sen jag läste boken, så jag kom inte ihåg exakt alltihopa, men jag märkte att t.ex. vetenskapsmannen Kohler inte var med. Men men, blir alltid så att vissa saker inte är med när bok blir film.
Ser fram emot att se Flickan Som Lekte Med Elden, uppföljaren till Män Som Hatar Kvinnor. Kanske kommer se den med föräldrarna snart.



Fint päronbesök & rusk där ute

2009-10-03 @ 18:28:00
Runt halv 2 idag så kom kära mor och far förbi med lampor och det ena och det andra. Fick glödlampor bytta, hela badrummet skrubbat och min lilla blomlåda fixad. Guld värda är ni, om inte mer, det ska ni veta.
Borde ta och laga något att äta, men jag har fan ingen ork. Men till slut så blir jag allt för hungrig, nöden har ingen lag.


Flyttade klockan från hallen till köket, kändes mer passande.


Kineslampan fick byta plats också, till sovrummet.

-

2009-10-03 @ 16:26:52

Kallsolig dag med bra brud i Vässan

2009-10-02 @ 23:16:14
Vaknade alldeles för sent. Men jag styrde upp mig och tog bussen till Vässan eller Västerås som det också heter. För bästebruden Frida kom till lilla landet Sverige, för att hälsa på sin familia och sådant viktigt.
Jag var astrött och mina ögon var i plufsigaste laget, men så blir det om man spenderar en hel natt med att sitta och tycka synd om sig själv och vara allmänt arg på allt.

Vi drog till ett café och vi pratade på som om det inte alls var tre månader sen vi sågs utan som om det var igår och helt plötsligt hade 2 timmar gått. Men det kändes som fem minuter, högst.
Såg att jag vi hade missat en massa samtal från hennes syster som hade fixat att en polare till henne skulle hämta hennes nycklar som Frida råkat ta med sig. Och eftersom att vi hade missat alla de samtalen så hade den där polaren fått stå och vänta ett bra tag. Fridas syster hade tydligen kläckt ur sig en totalknasig nödlögn till varför vi inte kunde ta bussen och lämna nycklarna själva. Nödlögnen var att jag var rullstolsbunden och inte kunde åka buss och att jag inte kunde använda mig av färdtjänsten eller något i den stilen. Jag dog halvt när Frida berättade vad hennes knasiga syster kommit på, hahahaha. Men eftersom att jag ändå skulle följa med så kom Frida på att vi skulle kalla den rullstolsbundne för Anna och att hon väntade på oss någon annanstans medan vi lämnade nyckeln till polaren. Knaaas, hahaha.

Efter det så gick vi runt i en massa affärer och snackade på. Astrevligt och mysigt. Jag blev kär i ett par leopardmönstrade små pumps i mockaliknande tyg. Men de kostade 599:- och jag var inte säker på om jag någonsin skulle våga använda de ens. Så jag skippade de, men ack så fina. Men istället blev det en jacka från Carlings för 299:- som egentligen kostade 1400:-. Ni får se hur den ser ut sen. Inget speciellt, men den var skön och mysig iallafall.

Nu är jag trött och seg, igen. Blev inget i Uppsala ikväll. Krångligheter och jag vill inte utsätta någon för jobbigheter, så jag stannar hemma istället. Kanske åker och hänger med Frida imorgon igen. Måste passa på innan hon drar tillbaka till Oslo ju.

Yoggi funkar alltid.





"Göm dig bakom kaffeglaset då.."



En fin cover på en av de finaste låtarna någonsin

2009-10-02 @ 21:35:51

Half is not whole, but we must make it so

2009-10-02 @ 02:22:39

Dumheten har nått högre höjder den här kvällen

2009-10-02 @ 01:25:22
Att man kan vara så jävla dum. Att man kan vara så jävla bra på att gå händelserna i förväg. Att man kan lyckas så otroligt jävla bra med att förstöra allting hela jävla tiden. Att man kan känna en sån avsky för sig själv att man egentligen skulle vilja kunna krypa ur sitt eget jävla skinn. Nu skulle man kunna göra en massa dumma saker. En otroligt massa dumma saker.

Förlåt, jag vet att jag är en manipulerande jävel. Förlåt för att min gråt gör så att du får dåligt samvete. Förlåt för att jag sårade dig så jävla hårt. Förlåt för att jag har ångrat mig. Förlåt för att jag vill ha dig igen. Så otroligt mycket.

Förlåt för att jag ens skriver det här. Patetiskt och ynklig, fyfan.



I love you...man

2009-10-01 @ 23:54:30
Har inte ens kollat klart på den och jag älskar den redan fan. Hela det där gänget, samma som gjort 40-year Old Virgin, På Smällen osv., är fan bäst. Kolla trailern! Den får 5 av 5 najzzz (eeh..)


But I realize that I need you...

2009-10-01 @ 22:30:47

New Moon

2009-10-01 @ 22:11:38
Efter att ha kollat på hela Twilight (för en gångs skull, somnade jämt när jag och Elle skulle kolla...) så blev jag fanimej kär, lite. Snygg det är han bannemej.

HABBA HABBA!

Hon som vann VM i trötthet

2009-10-01 @ 22:05:41
Ah, som vanligt så är man grymt trött. Skönt att jag jobbar kväll imorgon.
Men det är inte det enda som händer, kommer antagligen att hooka med Frida imorgon i Västerås. Hon är hemma från Oslo och hälsar på la familia och så. Ska bli askul, saknat henne som fan. Bara sitta och snacka bs hela dagen. Drygt bara att jag måste dra vid 16.22 för att ta tåget till Bålsta och jobba som sagt.
Efter jobbet drar jag till Uppsala för att hänga med folk jag inte sett på ett bra tag. Emil och Liselotte ska ha inflyttningsfest i sin lya i Sommaro. Kommer bli trevligt som fan kan jag tänka mig. Kommer dock vara redigt trött, men det är sånt man får ta. Man får passa på när det gäller. Längtar också efter att få träffa Elias, känns som en evighet sen och jag hatar att täckningen ute på Wik suger, vilket gör att nästan varenda gång jag ringer så bryts det. Drygt värre, men men. Imorgon får jag känna din lukt igen och kura ihop mig mot ditt bröst och bara vara...

Nu ska jag kolla på I Love You Man, som jag nyss tankade ner. Får se om det är något att ha, återkommer med en liten recension kanske.

Såhär ser det för det mesta ut när jag är trött och datanördar mig tills sängdags.

RSS 2.0