BRRRAP!

2009-06-25 @ 23:22:09
     Måste bara slänga upp videon till Ison & Filles nyaste singel "Jag skrattar idag". Fetingbra. 
    Hittade den på Erik Svenssons blogg. Snubbjäveln fotar åt Kingsize. Avundsjuk? Näeh, vadå. Fatta, glida runt fota lite, träffa lite sköna människor som gör jävligt bra musik, sitta i photoshop och pilla. Låter som något jag lätt skulle kunna trivas med. Men sen kanske man måste jobba hårt, vara fett duktig och ha en fet skopa med tur. Men när han har packat ihop och rullat fram rullatorn, då är jag där snabbare än blixten.


För jag drar nu (imorrn)

2009-06-25 @ 23:08:14
     Sitter och småsegar framför teven hemma hos folket. Fick besök av två finska släktingar idag och jag kan höra de snarka på övervåningen. Tror det är min moster och hennes man, haha, bra att man inte vet, men jag har så många mostrar. Tror det är min moster. 
     De verkar inte snacka svenska alls, så när de säger något står man där som ett fån och bara ler. Men det funkar. Keijo (mosters man) frågade om jag skulle ha lite whiskey, haha. Näeh, tack, det är bra för mig.
     När de kom hoppade flaska efter flaska med all sorts alkohol upp och mor och far fick två, en baileys och en med vitt vin. Tyckte att jag kunde få ta med Baileys-flaskan till Norge, eftersom att mina päron i princip är nykterister, men nej, den gubben gick inte tydligen.

    Allt är packat och klart och imorgonbitti ska jag upp runt 8 och fixa och dona och sen ta bussen 9.35. Måste byta och grejja i Västerås, men de blir finfint. Nu ska jag slaggish, peys.


Följde inga råd, jag är självlärd

2009-06-24 @ 20:41:21
     Kom hem för ett tag sen från en promenix med päronen. Gick runt en massa idéträdgårdar som de har pulat fram. Fotade lite och grejjade. Det är så grymt varmt, vilket kan vara anledningen till att man kollapsar inne på Ica, plus att man inte käkar frukost. Pinigt värre.
     Imorgon är det löningsdag och då ska de införskaffas en stock snus, fem cider, sedan betala räkningar, körlektioner och hyrning av bil till uppkörning samt skuld till Jackelito. Måste även tvätta och packa allt väsentligt som måste med till Oslo. Ska bli gött att träffa Frida-pigan!
     Annars rullar jag på så gott jag kan, det enda man kan göra.


Miss the shit, Frida & Kattis.

Ut med skiten

2009-06-22 @ 19:23:29
     Började renovera om i lägenheten med päronen idag. Började med att riva ner väggen mellan köket och sovalkoven.
Tog ett litet tag, eftersom att huset är byggt på 50-talet och väggarna är av något slags slamgrejs med sten och skit.
     Men till slut så, imorgon ska vi lägga golv och grejja.

Schwinsommar 2009

2009-06-22 @ 17:58:27
Midsommar löste sig till slut. Hookade med Lina i Skokloster. Drog en traditionell midsommarmiddag med hennes päron och gäster. Nubbe och go mat. Sen drog vi vidare till Nadines kvart där det sjöngs mer eller mindre Sing Star och en del intag av alkohol.


Upp ur soffan, upp och sluta våndas

2009-06-22 @ 02:21:00
     Fick en liten puff idag av styvfarey. Satte mig och gjorde tre teoritester och fick godkänt på två av de. Ska ligga i som fan så att jag får hela körkortsgrejjen överstökad. Skulle vara grymt skönt.
     Men jag hatar att jag ska behöva känna pepp när jag får en deal liksom. Som en barnunge. Men man är väl kanske inte vuxen än, även om det står i papprena.
     Imorgon så börjar renoveringen av lägenheten. Päronen ska komma hit och börja riva och grejja. Har körlektion 9.25, sen så joinar jag också. Skönt att ha något att göra, något som gör att det blir en liten change. Typ.
     Och på fredag så drar jag till Fridabruden och chillar och festar loss.

     Är trött på att vara depp som fan, men kvällarna/nätterna är som jobbigast. Och jag har bilden i huvudet, bilden av det som jag älskade mest. Så som det aldrig kommer bli igen, det jag aldrig kommer få uppleva igen. Önskar att någon kunde komma eller att något kunde hända som gör att jag kommer in på ett nytt spår, nya tankar, nytt liv.

     Ska försöka skratta imorgon. Och sluta skriva en massa skit.

Got my mind on my money...

2009-06-17 @ 04:57:06
Tristess-lista

2009-06-17 @ 04:43:48
Kärlek: 
Är du kär just nu? Fuck it.
Har du någon kille just nu? Nej.
Har du dumpat någon? Jo.
Har någon dumpat dej? Jo.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Inte för skojs skull direkt, mer att jag är dum i pallet och kan känna mig elak ifall jag inte säger så.
Vem kramade du senast? Lillasyster.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? No no.

Familj: 
Hur många är ni i din familj? Fem stycken, mor, far, lillasyster och lillebror och så jag då.
Trivs hemma? Skönt att bo ensam ibland, ibland inte.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Inte rymt direkt, men dragit därifrån jävligt snabbt kan man säga.
Har skrikit och slagit din mamma? Aldrig.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? Nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Nej.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? Ja, såklart.

Vänner: 
Du har vänner? Man vill ju tro det.
Du brukar vara med? En utvald klick.
Vem/vilka träffade/var du med sist? Kattisbruden.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Har bara snygga vänner såå, eeh. 
Är det okej att ha kill-kompisar? Ja, vafan.
Har du pussat någon av dina kompisar? Ja-a då. 
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Haha, nej? 
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? Typ.

Alkohol: 
Har druckit alkohol? Ja.
När drack du alkohol senast? Idag, tisdag/onsdag.
Vem bjöd dig på alkohol? Bjöd mig själv.
Vad var det för sorts alkohol? Smilecider ftw.
Brukar du dricka alkohol? Ja, antagligen.
Har du druckit öl? Ja, i brist på annat.
Har du varit full? Jävligt uppenbart kanske.

Dåliga tider: 
Vart på dåligt humör den senaste tiden? Ja.
När grät du senast? Idag.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? Ja.
Du har slagit ner någon? Inte ner någon.
Du har skadat någon med flit? Ja.
Har du någon gång viljat döda någon? Ja. 
Vem bråkade du senast med? Elias.
Du har blivit våldtagen? Nej.

Övrigt: 
Motto? Det löser sig.
Film? För många.
Musikgenre? Massa.
Lyssnade senast på? Björns Vänner - Vad behöver jag med ett foto på dig?
Var det här kul? Nej och nu ska jag kolla klart på avsnittet med The Sopranos som jag kollar på.

Katterna

2009-06-17 @ 00:54:33
Kollade in en gammal polares bilddagbok och hittade de här "kattannonserna" som han knåpat ihop, haha.


Stuck in fucking reverse

2009-06-16 @ 02:36:17
     Bortsett från peppresan till Oslo för att träffa Frida-bruden och hennes dudes så känns det som att den här sommaren komma suga något otroligt. Sämsta sommaren på länge. Alla drar någonstans, alla gör något med sitt liv och vad gör jag? Jo, jag sitter i Enköping och låtsas vara duktig och vuxen och skit.
     Jag orkar inte höra allt roligt som folk ska göra, varför? För jag är svartsjuk och känner mig jävligt ensam helt enkelt. Men nu har jag ju gjort det jag gjort och om jag inte hade gjort det hade jag gått omkring och våndats ändå. Pest eller kolera liksom. Därför tog det ett jävla tag innan jag tog tag i allt.

     Nu ska jag fixa en varma koppen-minestrone och sen sova...

HEJ

Slacker maniac

2009-06-15 @ 14:10:54
     Jag som hade ställt klockan på 10, tror ni jag kom upp eller? Hah, yeah right. Gick upp för en halvtimma sen. Hade ju tänkt gå förbi körskolan och boka in en körlektion, men det får bli imorgon istället. Men jag ska ta och börja packa ner alla filmer och böcker från min bokhylla. Så att jag känner att jag har gjort något ordentligt åtminstone.
     Försöker hitta torrents med Nina Kinert och Björns Vänner som funkar, men jag hittar fan inga, drygt. Aja, ska försöka vara uppstyrd idag, vilket brukar sluta med att jag skjuter upp allt till dagen efteråt. Men en sak jag kan göra är iallafall att maila ungdomsmottagningen om att kirra nya p-piller. Wooh.


Kaffe, då.

Sömnstörningar

2009-06-13 @ 02:01:41
     Fan. Kan inte sova. För när man har stängt av datorn, stängt av teven och släckt alla lampor och allt är tyst och kolsvart. Det är då, då alla jävla tankar kommer. Tankar som surrar runt i huvudet och väcker den där klumpen i magen. Som skriker ut "INGENTING! Ingenting kommer bli som det var. Och du kommer aldrig få uppleva något sådant igen. Du har sumpat det, grattis, du får leva ensam resten av livet"
     Då kommer panikångesten och man känner att man måste ta en cigg ur det där gamla ciggpaketet som är kvar från valborg. Valborg. Det var den sista dagen i mitt gamla liv, typ.

Fuck allt...va.

You dress so nice

2009-06-12 @ 21:55:54


Faktan har jag insett ända från början och den tär. Hål.

An epic journey

2009-06-12 @ 21:51:02
Sådär, nu är alla delar uppladdade och redo för beskådning.
Det kommer meraa...

2009-06-11 @ 20:18:31
Här är första delen av den stora filmatiseringen om min och Kattis resa till Malmö. De två andra delarna kommer snart.
Som en trilogi, lite som Sagan om ringen (eller inte). Ni måste älska de fina kommentarerna jag lagt till i Windows Moviemaker, haha, löööv it.


Feet in the air, head on the ground

2009-06-11 @ 02:26:23
     Skulle vara skönt att gå över till det stadiet där man är helt avtrubbad och inte orkar känna något. Men det kommer väl så småningom. Är trött på att tjata om mig, mig och mig hela tiden. Förlåt mina vänner, men jag vet ändå att ni lyssnar och att jag skulle göra precis samma sak för er. Men jag är så trött, för i princip hela mitt liv har jag varit den som grubblar och analyserar precis allt runtomkring mig. Är trött på att grubbla, inte kunna somna om kvällarna och ha den där ständiga klumpen i magen och halsen som på något sätt aldrig verkar vilja lösas upp.
     Jag vet så jävla väl att det aldrig kommer kunna bli det jag hoppas på, men nog fan så kan man inte släppa den där tanken, tänk om. Tänk om, tänk om, tänk om. Tänk om jag fick en hundring för varje gång den tanken kommer upp i mitt huvud. Då skulle jag ha varit rik för längesen.

     Ska försöka lyda råden och ta en dag i taget. Men om man är som jag och alltid har grubblat det som hänt och det som ska så är det inte så jävla lätt alla gånger. Fast som i ett mönster. Borde, borde jävligt mycket. Borde ta tag i mig själv och styra upp skiten. Pallar inte skaka av hopplöshet längre.
     Önskar att jag kunde sitta hos bästabrudarna och ösa ut all skit. För ni är de enda som kan ta skiten, som förstår skiten, som vet hur skiten känns och hur den ska hanteras mer eller mindre. Om ni inte vet så gör ni erat bästa iallafall och det är det som är så jävla värt.

för inget varar en evighet, jag svär kho / det går inte att fly undan verklighet, det är så
det som går upp, ja det måste komma ner igen / å när det kommer ner, kho, kommer vi le igen
men håll huvet högt kho,  håll huvet högt kho


Wallakbam!

2009-06-09 @ 19:24:37
     Saker artar sig fan. Skööönt. Har bokat bussbiljett till Oslo och bestebruden Frida! Drar den 26e sådär lagom efter löning och det blir fett som fan. Drygt med 7 timmars bussresa, men det är billigt iallafall jö.
     Röstade i söndags också, vuxenpoängen skramlar in. Fick bli miljöpartiet, de tycker vettigt om vettiga saker samt att de är emot hela fildelningscirkusen också. Såg att de kommer få 2 mandat i EU-parlamentet, så you go green!
     Kom nyss hem från syrrans uppträdande på hennes skola. Lätt bäst av alla. Haha, visste inte att man fortfarande körde de där sidostegen som man själv gjorde när man dansade till Spice Girls och jag var Victoria, haha. Syrran spelade en Björn Afzeliuslåt, tror den heter "Du är det finaste" kanske, men ni vet nog vilken jag menar. Grymt bra. Det var en gubbe som gratulerade min mor och sa att alla som går på den här skolan blir bra. Då sa mamma "Jag tror det ligger i generna snarare!" Haha, lite skämmigt, men hon är grym morsan.

     Nu ska jag ta och färga mitt skitiga hår. För om man färgar håret när det inte har tvättats så fastnar färgen bättre, deni. Eller så äre jag som är tönt och lyssnar för mycket på frisörerna som jag klipper mig hos.
     Imorrn blir det lite jobb, trodde att det skulle skita sig den här månaden, men jag har fått en massa tider den här veckan så nästa lönen verkar bli lagom fet ändå.

     Ska ta och slänga upp de två sista delarna av Malmötrippenfilmen, när jag styrt upp skiten. Drygt att man bara kan tanka upp en film som är högst 10 min och så lyckades jag även flytta på det jag redigerat så att jag måste göra om allt igen. Kük.
   Nej, nu blire hårfärgning. BOYAH!


Tal till nationen

2009-06-07 @ 02:06:18


     Betner kan det där liksom.

Malmöpicsen

2009-06-07 @ 01:50:57
MALMÖ - tur och retur

2009-06-07 @ 01:05:17
     Dags för uppdatering från Malmötrippen då. Det var två trötta men peppa brudar som satte sig på tåget i tisdags för att dra till Möllan där nere. Försökte sova, men det resulterade bara i nackspärr, men efter 5 timmar var vi framme i ett kvavt och soligt Malmö. Sjukt sköönt. Men eftersom att bruden vi skulle sova hos gick och blev sjuk så var nästa steg att hitta ett boende.
     Så vi kollade runt på stationen och såg att buss 2 hade en hållplats som hette Vandrarhemmet. Så vi hoppade på den och drog dit. Vi hade en jäkla tur och lyckades få ett rum med toa, fast ingen dusch. Men man är ju inte kräsen. Så vi packade upp och installerade oss. Sen tog vi bussen ner på stan igen och mötte upp Hansa. Sen styrde vi mot Arena 305 och kände på scenen lite. Sen drog vi hemåt igen.
     Mer orkar jag inte berätta haha. Resten av dagarna innehöll en spelning som gick bra faktiskt och vi fick fett med kredd, men man kan ju inte låta bli och känna att det är för att man är brud liksom, men ändå. Jag lyckades ramla med hakan före ner i gatan också och har nu en stor sårskorpa på hakan samt diverse blåmärken på armar och knän. Vi satt i parker där vi käkade kinamat och drack cider.


Windowsmoviemaker ftw

2009-06-01 @ 12:40:27
Hittade windowsmoviemaker på datorn och slänge ihop lite skojjiga saker från strapatser i Uppsala.
RSS 2.0