CENTRALSKOLAN ILLUSTRATED

2010-02-28 @ 19:35:01
Sådär, är klar med konturerna, bara färgläggningen kvar. Men såklart så har jag sjabblat till det och glömt att spara den i rätt format så nu kan jag inte färglägga. Så om jag ska färglägga så måste jag göra om hela Angelicas hår, ansikte och tröja och det pallar jag verkligen inte nu. Tjo!

WORK IN PROGRESS

2010-02-28 @ 11:54:41

Är helt fast i Illustrator, askul. Men det tar tid, om man vill vara noggrann. Så jag ska ta en liten paus nu och ta en promenad ner till centrum. Tänkte fota lite på vägen (hämtade hem kameran från päronen). Ska kolla in drop in-solariet och se hur mycket det kostar och sen kanske ta en liten solning. Tjo!


ILLUSTRATOR ROOKIE

2010-02-27 @ 20:56:07
Kollade runt på blogg.se och hittade bloggen Kakans foton och illustrationer! Såg att hennes senaste inlägg var en liten handvisning om hur man kan göra en illustration efter ett foto. Jag blev fett inspirerad, har alltid velat kunna använda mig av Illustrator, och efter att ha läst inlägget så tankade jag ner Illustrator och började direkt på min första illustration. Ha överseende, det här är första gången jag gör något överhuvudtaget i Illustrator.

Tog en bild på Kattis från Centralskolan fotografering i vintras förra året. Vart ganska nöjd med tanke på att jag är nybörjare.

Tjo!










DRAKE ELLER FISK ELLER TIGER ELLER...

2010-02-27 @ 13:34:35


Är otroligt sugen på att fixa en gaddning. Men det kräver en hel del cash och framför allt att man vet vad man vill ha för något. Har funderat på att fixa något på ryggen. Slå på stort på en gång med en japansk drake eller något i den stilen. Eftersom att det är på ryggen så är det ju lätt att dölja det också, förutom när man badar då. Men jag är ju ändå inte den personen som bryr så direkt ändå. Men om man ska vara lite smart och tänka på framtida jobb och så vidare, är det ju bra med en första gaddning som man kan dölja, typ.

Googlade lite och hittade en del snygga bilder på folk som gaddat ryggen. Tycker om koi-fiskar och foo-hundar. De är ju väldigt vanliga, men ack så snyggt det kan bli. Får ta och fundera vidare helt enkelt.

Tjo!




































NYTT I GARDEROBEN

2010-02-27 @ 02:15:11



Häromdagen fick jag hem detta från Nelly.se. Förutom tröjan och byxorna hade jag köpt ett pyjamasset
bestående av ett svart linne och svarta hipsters, hur mjuka och sköna som helst!

Men nu måste jag verkligen sova. Känner hur det bultar i huvudet. Hej!























NY DESIGN!

2010-02-26 @ 21:28:52





Som man ser så har jag slängt upp den nya designen. Funderade på att ha en bild på mig, men eftersom att jag bara har en massa gamla bilder på mig så känns det inte så skoj. Ska ta och styra upp min kära Pentaxkamera. Saknar fotandet och allt redigerande ju!

Annars så snörvlar och febrar jag vidare. Blir inget jobb imorrn heller. Lagom kul när man får höra att det inte finns någon som ens kan ta min tid. Nej, nej, nej. Inget dåligt samvete alls, nej då. Men är man sjuk så är man. Vad ska man göra? Just nu kan jag inte göra mer än att kurera mig så mycket som möjligt och komma med nya friska tag tills nästa jobbdag. Hare!












LAGEN OM ALL JÄVELSKAP

2010-02-24 @ 21:45:33

Såklart så ska jag bli förkyld
precis dagen innan jag börjar mitt tre dagars jobb-maraton á 10 timmar var. Men men. Ska kämpa mig igenom morgondagen och sen se hur det känns.
Sitter just nu med en kopp citronlime-té och hoppas på att det hjälper lite iallafall. Brukar inte dricka té, men ändå så har jag en massa hemma. Skulle lätt vilja ha en sån där fin gammal  porslinstekanna, bara för att.
Håller på och installerar The Sims 3. Ser att de har uppdaterat nedladdningsfunktionen som fanns förut, askul ju. Kommer spendera ett antal timmar framför det där jäkla spelet. Kommer ihåg när man var liten och det första The Sims kom och så var det en kompis som hade det och alla expansionpaketen. Jag tjatade jämt om att vi skulle spela det.
Känner att det är dags för en makeover för bloggen igen. Har tröttnat och behöver något att göra, typ. Men det får vänta tills någon annan dag. Nu ska jag spela spel och dricka té.

 


RUGGED MAN & JEDI MIND TRICKS PÅ DEBASER

2010-02-20 @ 19:07:44
Det hela var en upplevelse för sig kan man säga.
Från stagedives, till (nästan) moshpits och groupies som flashar brösten på scen. Och allt detta innan Jedi Mind Tricks.
Men jag tycker faktiskt att Rugged Man hade lite mer scenärvaro och var lite mer ett med publiken så att säga. Men Jedi körde sina hits och det var grymt det med. Vart inte så mycket bilder på grund av att man var lite förfriskad, ehrm. Men här kommer några iallafall. En skön kväll, tack folks!

Johannes & Sonny.

Jonas & Sonny.

R.A The Rugged Man


I'M OFF THEN

2010-02-18 @ 15:03:15









Drar till bussen nurå för att sen ta pendeln från Bålsta till Handen och sen utgång och konsert. Kör en liten outfit-bild. Tööönterier, men ah. Såhär ser jag ut. Jävligt enkelt. Hej!














JAG SKA BLI EN FRISKIS

2010-02-18 @ 11:04:07
Har tröttnat på att vara trött och inte orka ett skit. Så jag funderar starkt på att börja träna på Friskis & Svettis här i Enköping. Kommer ihåg hur skönt det var att komma hem efter ett hårt träningspass när man jag spelade handboll. En bra början till att må bättre. Både i kroppen och pallet.
Men jag tänker inte överdriva som bruden här nedanför, usch.


PEPPAR INFÖR VÅR

2010-02-18 @ 03:55:17

Sometimes I feel like singing "Oh Lord I just don't care"

2010-02-17 @ 23:54:11
Imorgon är det Jedi Mind Tricks på Debaser med älskling och polers. Kommer bli fett. Ska ta och käka något litet och sen hoppa ner i sängen.

Kom på hur mycket jag saknar alla min brudar. Kattis i Göteborg, Frida, Nadine och Carina i Oslo och Lina i Örebro. Ja såklart Sandra, men henne såg jag ju senast i måndags, heh. Får ta och spara ihop cash så att jag kan göra en rundresa och hälsa på alla bruttorna.

Och älskling. Det skär, snälla. Vem har sagt att saker ska vara enkelt? Speciellt kärlek. Har aldrig känt såhär för någon, NÅGONSIN förut. Nästan sjukligt. Kan inte se mig själv i den här världen utan dig. Och det är så det är. Sen att jag gör och säger saker som motsäger allting. Det har jag inget svar på, mer än att jag är en uppfuckad brud som försöker hitta lugn och ro. Lugnet har jag hittat med dig och jag vet att det är rätt.


UPPE MED TUPPEN

2010-02-17 @ 10:27:19
God morgon folks. Vaknade av att min granne väsnades med något som lät som slipning av något. Blev galen och bestämde mig för att gå upp. Vilket i sig är ett världsrekord i min värld. Tror det var flera månader sedan jag gick upp såhär tidigt. Så ja, jag känner mig lite stolt. Trött, men stolt.
Sitter i soffan med min äckliga tranbärsdricka (som jag förresten börjar gilla, nästan..) och kollar på Greys Anatomy på kanal 5. Kan vara mysigt att kolla på men inget som jag följer direkt.
Så idag har jag ingen aning om vad jag ska göra innan jag måste iväg till jobbet. Kanske kolla på Watchmen. Har aldrig kunnat kolla på hela filmen en enda gång, har alltid somnat. Men jag tycker den är mysig på nått sätt. Fint filmad och så.



SEMLOR TILLS JAG SPYR

2010-02-17 @ 00:05:39
Hard work, work. Lite jobb idag mellan 6 till 12 i frukten. Hoppade sen in i bageriet och hjälpte till med semelbakningen, herregud vad trött jag är på semlor. Men två timmar extra betyder lite mer klirr i kassan iallafall.
Sov hos Sandra och Kim igår. Fick håret lite mer blonderat, så det är på gång. Känns kul med något nytt. Men nu måste jag köpa mer blekningsmedel innan vi kan fortsätta. Sandra är grym. Ska ta och klippa topparna också, behövs verkligen.
Är ledig imorrn vilket betyder chill och pepp inför torsdag då jag drar med Sonny och hans boys på Jedi Mind Tricks med R.A The Rugged Man som förar på Debaser Medis. Kommer bli awesome!
Har även rensat i min filmhylla så det kommer komma upp en hel del filmer på min tradera inom snar framtid. Kolla in mina auktion här http://www.tradera.com/auktioner/krapnekk !


Plåt-Niklas.



Busig bebis.



Iller-killen.

KOM IGENRÅÅ..

2010-02-15 @ 00:35:45


Rensning i filmhyllan

2010-02-14 @ 06:06:24








Har länge tänkt rensa i min gigantiska filmhylla och jag börjar med min kära Scrubs-samling, säsong 1-6, som jag har kollat på om och om igen. Men jag känner att nu, nu kan jag släppa taget, haha. Säljer Lasse Åbergs Sällskapsresor också.

Kolla in min traderasida och lägg ett bud vetja!



Ritalin vs. Janko - Freakyfreek Sonny Boy Prod.

2010-02-14 @ 02:19:11


DUBSTEP MANIA!

2010-02-14 @ 02:08:46








 


Nyår i Amsterdam mit bebeh!

2010-02-12 @ 22:24:32
Dagen innan avresa. Gina, The Batdog.

Gla' bebeh!


Ledsen hund följde med till Arlanda.

Flyget var fett försenat, så vi tog en kall var.

Hmh..

Äntligen i Holland och på väg till Ams.

Vårt otroligt fancy hotellrum vid Rembrandtplein.

Men vi hade en sjyst utsikt iallafall.

Andra dagen & solen sken, halelujah. Längesen. Vid stationen för att möta Sonnys farscha.
Var tvungen att fota väggen med Obeyposters på

Vi vandrade runt litegranna.

En jäkla massa svanar. Onda jäklar.

Fashionalba Red Light District med mördarsvanar.

Fin vinterdag.

Sen satte vi oss på en pub/krog/restaurang och drack lite.
Försökte dricka en körsbörsöl, men det klickade inte riktigt.

Finns en massa häftiga byggnader i Ams.
Här är en kyrka mitt i city.

Neptunusmannen verkade ha lunch.

De Bijenkorf är typ som Åhlen's, fast lite mer fancy.

Sen åt vi lite middag.

Bion var i en cool gammal judisk byggnad. Fast det var inte den här som vi var på.
Fotade aldrig inne på bion, skulle ha gjort det, surrealistisk som fan.

Julgranen på torget.
Vi käkade hur mycket pommes som helst, mycket godare än hemma.

Lite streetart.





Hanky Panky Tattooing är världskänt. Vi hade tänkt tatuera oss men hade inte cash till det.
Får bli någon annan gång.



Attackfotografering på morgonkvisten! SÄXEY!


Fina träd på stan.




Amsterdam har sitt egna China Town med ett jävla tempel mitt i allt.


På väg hem från farmor Nieuwenhuizen. Fotade inget där för jag vart så mätt av all mat.
Asmysig farmor som samlade på en massa änglar.



Feta dekorationer på stan.


Schöön.



Lite frukost.



Hahahaha. Finns huuur många gayklubbar som helst. Prideflaggorna trängs.



Nyårsafton. Vår utsikt från fönstret.



Några minuter innan 12 och det är packat med folk på torget och raketer åker hit och dit.






Dagen efter nyår. Spatserandes på stan litegranna.



Haha, skön skylt.



"Massage boy for man."



Det var någon kung fu-grupp som gick omkring och förde en massa oväsen
och hoppade omkring med sin drake. Såg de ett antal gånger.

 


Mer streetart.

 


 


En öl innan avgång.



Uppsalas cyklar ain't got shit!



Vi mötte upp med Sonnys farsa och tog sen en båttur på kanalerna.



Kallt som fan.


 









Skulle lätt kunna bo där i mitten, haha.



Lite käk innan tågresan mot Schipol.



På tåget.



Pingviner på flygplatsen.



Hej då Amsterdam, till nästa gång.


Häng i Haninge

2010-02-12 @ 21:52:52
Jag och Sonny sitter med varsin datorn i vardagsrummet och kollar på South Park. Emellanåt visar han äckliga/konstiga saker som han hittar på youtube. Jag varnar, sök INTE på Godess Bunny om ni inte vill ha mardrömmar i all framtid. Säger bara det. För att ni nu ska känna er tvugna att kolla, bwahaa.

Imorgon måste jag ta och jobba lite, kommer vara död efteråt. Som vanligt när man har vridigt på dygnet helt åt fanders. Ska försöka få upp Amsterdambilderna någon dag också, om blogg.se slutar bråka med mig.



RSS 2.0