En av de bästa kvällarna

2009-07-31 @ 22:53:17

Haha, kul när folk tokskriker när Organismen kommer in och de börjar köra på svenska hahaha.
Jag, Frida och Jacke stod nånstans i bakgrunden, dretfulla, dansandes 
och dränkta i öl och min väska gick sönder haha.

Det är sjuuuukt

2009-07-31 @ 22:39:04

och alla dagar är tunga // varva ner för en kväll 
lämna din strid hemma // ditt vanliga liv kan vända

Måste haffa haffa mitt fliiis

2009-07-31 @ 22:28:08
     Jao. Hoppade in för Emmabruden på jobbet idag. Chill, men fan, jag blir så jävla rastlös, märker hur jag sitter och darrar med benet. Men jag vet vad det beror på. Aja, whazevva. Såklart så började det regna när jag skulle cykla hem från bussen, samma som igår, kommer fan bli sjuk eller nått, lagom till festivalen också. Hoppas fan att jag inte får feber sista dagen igen som jag fick förra året. Fast det var ju för att man gick mitt i natten till Sunnersta från festivalområdet, en jävla bit att gå.
     Men jag har ju Lina att dela tält med, får väl våldsskeda henne eller något om det blir för kyligt.

     Såg Brüno igår med Gabbe, Erik och Ejnar. Hahaha, sjuuukaste. Man satt och vred sig av pinsamhet och garvade ihjäl sig. Typ.

     Aja, ska ta en jävligt varm dusch nu. Och sen kirra festivalsoundtrack. Och imorrn är det första augusti, det var fan nyss maj.

Igår med grabbsen.


Men se på fan, kors i taket, en soffpotatis

2009-07-30 @ 01:26:40
     Ledig imorrn, grrrrymt. Ska på bio med grabbs och se Brüno, haha. Kommer säkert dö av pinsamhet och vilja gå därifrån men ah. Ska sova ut ett bra tag, sen styra upp mig och sen dra till Uppsala, käka på pinoccio och sen bio då. Sen är det fredag, ännu en dag att kunna sova ut på. Sen jobb lördag och söndag. Sen måndag, köpa tältfan på ÖB, sen tisdag, chill, onsdag, party! Drar till URF med Linabruden och den här gången tar vi ingen jävla buss. Nej, för vi kööör. FAN vad skönt. Men först styra dricka från el systemo och sen är vi redo. Det kan bara bli succe helt enkelt.

     Sovdags, börjar få ont i huvet och ögonen går i kors. Läsa lite kanske, det har äntligen börjat bli spännande. Människorhamn av John Ajvide Lindqvist, läs den do it. Jaja, laters pööjs.


Håll huvet högt, kho.



I don't know why nobody told you, mans not supposed to cry

2009-07-28 @ 01:30:00
     Jobb på frukten 6-16 idag, kan säga att det kändes att man sovit drygt 2 timmar bara. Men jag var inte den enda som var seg, Malin kom försent efter att ha kommit hem från partyhelg i London. Fick skit för gråbackarna av charkmänniskorna, haha, så vi gick dit efter måndagsmötet och lastade så inihelvete och räknade och var ordentliga. Beef mellan frukten och charken haha. Imorrn vankas det 10-19 och jag stänger. Men det är chill, då har man själv kollen på allt och så.

     Snackade med Lina idag också. Vi har styrt camping och grejjer. Ringde URF kundtjänst, typ, och frågade om parkering, drygt att den kommer vara långt ifrån campingen, men skönt att campingen kommer vara närmare festivalområdet i år iallafall. Så nu har jag förbeställt campinbiljetter för 100 spänn pers och bokat biljetten till hela festivalen. Ser fram emot skiten, har varit så jävla mycket drama de senaste månaderna så det ska bli skönt att luta sig tillbaka, bli dretfull och bara ha kul.

     Har lyckats byta alla tider förutom en, så ni som läser som är med i roadtrippin' planeringen får styra upp sin skit nu så att nu kan åka med. Måste kolla bil och skit. Blir väl att hyra från OK/Q8 eller nått sånt ställe. Kattis pracka på den nya på jobbet de där tiderna så att du kan hänga på. Göört.

Ska väl slagga snart. Upp 8.15. Brrap. Fan man skulle ju vara som Ernst Kirchsteiger. Då skulle man nog fan hitta lyckan i allt man gör haha.

Blev lite nostalgisk nu typ. Låter som att jag är 50+ haha. Men här kommer lite pics från förra året iallafall. (Såg nu att bordern runt taggen är typ asstor ibland, aja spelar roll, jag som är photoshoptönt)

Markus och Frida.

Jag och min smile-cider. FTW.

Fridishbrudish.



Uppsala/Västeråsclicken.


Chords.

Kaosdans, bäst fan.

Groundation.


Graff på g.

Laget runt?


Försöker fånga såpbubblor.

Lerigt?

Några minuter innan polisen stormade hela skiten.

Nytt shajt

2009-07-26 @ 01:04:17

We knew from the start that things fall apart, intentions shatter, she like that shit don't matter

2009-07-24 @ 22:24:05
     Man kanske borde sova när man kommer till den här jävla gränsen. Försöker se det som en grej som går över. Men det är för påträngande. Jaja.

     Har börjat snackas om en roadtrip och det känns pepp som fan. Måste bara byta tid med folk och grejja på jobbet. Men det är en piece of cake. Hoppas bara inte chefen blir suris för att man byter tider och krånglar, fast jag har ju faktiskt inte krånglat på länge så, plus att jag inte har varit sjuk på länge också. OCH så har jag faktiskt tagit en massa extratider. Sådeså.
     Hoppas jag får vara fotograf på URF också, skulle vara hur fett som helst om Ragnar kirrade det. Askul. Var jag ska sova är en annan femma, men sånt löser sig. Får väl crasha hos någon, däcka så att ingen kan flytta på mig. Låter bra det där.

     Tog en tid på frukten imorgon. Jag som ville sova ut och vara ledig två dagar. Men men. Slipper tänka iallafall.

Hejhejhej.


//The joy the flowers bring me 
The pain still has me sinking 
All while my heart gently weeps 
Your smile has got me shrinking 
The tears in your eyes are twinkling 
Because the heart gently weeps//

Den ena dan är jämt den andra lik, det är oftast därför som du hör mig prata om samma skit

2009-07-23 @ 22:26:29
     Jag vet, ännu ett sånt här inlägg. Som jag har skrivit hundra gånger innan. Men. Här kommer ännu ett.
     Här sitter man och tycker synd om sig själv i vanlig ordning. Alla andra lever vidare, medan jag har fastnat med foten i ett hål i vägen fan. När ska man hitta tillbaka till sig själv? Kommer fan inte ens ihåg hur det var. Jag är förjävla trött bara, så otroligt trött. När blev jag den här personen? Som krampaktigt försöker, men ger upp och tror att allt löser sig av sig själv. Och var är alla någonstans? Jag som hade så många människor runtomkring mig förut. Men jag har väl lyckats låta alla dessa vänskaper rinna ut i sanden för längesen. Jag är inte helt ensam i universum, det vet jag. Men något fattas mig, en stor jävla bit är borta och det gör ont.
     Jag är trött på att jämt sitta och ösa mina problem över den stackare som orkar lyssna. Men jag vet inget annat sätt. Tanken att dunka huvudet jävligt hårt i väggen känns lockande då och då.
     20 år och det har tagit stopp. Andra har kommit hur långt som helst och vad gör jag? Inte ett skit. Inte på väg någonstans heller. "Några framtidsplaner? Jag ska försöka hitta jobb i Uppsala och sen flytta dit" Jaha?! SEN DÅ!?
     Något förhållande tänker jag inte beblanda mig i på ett bra tag heller. Bara ett substitut för ensamheten. Man tror man är kär, men innerst så vet man att man är så jävla rädd för att vara själv bara. 20 år och rädd. Därför har jag teven på hela tiden.






Tristessen tar överhand

2009-07-22 @ 21:00:59
     Okej. Nu har jag gjort allt jag kan göra typ. Lagt upp alla kläder som jag rensade ur garderoben, samt skor som jag inte använt och inte kommer använda och så rensade jag i filmhyllan också typ. Blev typ 15 filmer. Har lagt upp allt på tradera också. Så jag har hållt mig sysselsatt de senaste dagarna. Men nu börjar tristessen komma krypandes. Skönt att jag ska jobba imorgon iallafall. Även om jag börjar klockan fucking 6, men aja. Lönen i augusti kommer bli saftig, saftigare än vad min lön har varit på länge kan man säga. Jävligt värt.

     Känns som att jag borde ta mig ur min bunker och göra något snart och på fredag så får jag ju lön så. Då har jag ingen ursäkt längre. Är ledig i helgen också, så det är skönt. Kanske tvinga med mig någon och se Harry Potter-filmen, haha.
     Mor och bror kom förbi med mina barstolar som de köpt på blocket. Passar perfekt.

     Har fan ont i huvet, borde lägga mig och läsa och sen sova, ska upp halv 5. Thug life.

     Peys!

En dag som läggs till alla de andra dagarna som går obemärkt förbi

2009-07-21 @ 22:07:33
     Sitter i soffan med datorn i knät och kollar på tv. The Real Housewifes. De är ju en jävla klass för sig. Men jag orkar inte rabbla upp en massa saker som jag är irriterad över. Kollade in Blondinbellas blogg, igen. Haha, kan inte låta bli, det är som att jag njuter av att läsa irriterande bloggar. Men för tillfället så tar ju Kissies priset iallafall. Men jag orkar verkligen inte lägga ner energi på människor som inte kommer ha vuxit upp förräns om typ 10 år och kanske inte ens då. Hah, lyckades klämma in en liten irriterande kommentar ändå.

     Var hos farbror doktorn idag också. Pratade litegrann om läget och så. Kändes lite jobbigt. Som att han inte tog en på allvar, men ah, jag vet inte. Kanske bara jag som överdriver och får för mig saker, som vanligt. Fick ett recept, får se hur det kommer funka. Men det blir nog bra.
     Gick på stan med mor litegrann också. Hon köpte ett par jobbarskor åt mig, vilket var väldigt nödvändigt plus att då slipper jag använda mina privata skor, som blir fett förstörda när man har de på jobbet. Cyklade hem sen i världens stormvindar och kom hem helt svettig. Slängde upp lite saker på tradera och om ni känner fört så kan ni ju kolla in min auktioner, klicka hära.

     Imorgon ska jag hämta mitt körkooort, woho. Ska bli kul att se hur jag ser ut på bilden, haha. Var typ ett år sen jag tog bilden, dagarna efter URF förra året. Men jag orkar inte bry mig, ÄVEN om jag ska ha det där körkortet i 10 år innan jag kan byta, whatevvaa.
     Får se om det rings något från jobbet imorgon också. Är ledig imorrn, torsdag, lördag och söndag och eftersom att jag inte har något bättre för mig så kan jag lika gärna jobba och tjäna lite kulor istället.

Hejrå.

Kööööh pååå baaaah

2009-07-21 @ 00:41:47

Sugen på rööj.

It becomes you in a strange kind of way

2009-07-19 @ 23:53:15
     Har kommit till en ganska stor insikt. Det är väl menat att det ska vara bra, men jag vet inte, känns bra gör det inte iallafall. Men med tiden kanske det blir bättre. Det är som att jag ser tillbaka på 7 år och får en aha-upplevelse. Känns som att jag har fått en förklaring till varför saker och ting har varit, känts och blivit som det blivit.
     Det har gått emot en, man har antingen kämpat, styrt undan det och låtsats som ingenting, varit strong, sen någon annan gång så har man skrikit ut det överallt, pratat med alla, förklarat, jämrat och gråtit. Nästa gång det har kommit tillbaka då har man inte velat jämra sig utan spelat strong och sen nästa... ja och sådär har det gått, fram och tillbaka. Sen jag var 13 år eller så.

     Och nu är jag 20. 20 år och med insikten. Lite läskigt samtidigt. Vad händer nu? Har man varit van vid något i nästan hela sitt liv så... Men, vi ska inte gå händelserna i förväg. Får se vad som händer.

Minestronen och jag nu. Heppåre!

En klump av gelé

2009-07-18 @ 00:56:03

(Ska vara Temporary DIVE...)

Aldrigkunnavaranöjdism

2009-07-18 @ 00:32:25
     Det går bra ett tag. Att ljuga för sig själv, men det där hittar alltid tillbaka på ett oförklarligt sätt. Obalans i vätskorna i skallen skulle man kunna säga. För mycket av det som gör att det goda aldrig varar och blir kvar. Raderna talar ju för sig själv som en schizofren. Pff.

     När blev jag såhär, egentligen?



Stackars flickebarn

2009-07-17 @ 22:49:00
     Läste ett inlägg på Mickes blogg om en 14-årig brud som kallar sig för Kissie och har en blogg med samma namn. Han var allmänt irriterad på henne, så jag kollade vad det var frågan om. Och jag kan förstå hans frustration. En av alla dessa småtjejer som är platinablonda, använder alldeles för mycket och för mörk foundation och i konstrast till det använder (vad det ser ut som) vitt läpstift, så att det skär sig sådär fint, som det ska vara. 
     De flesta av de här tjejerna ser ut som porrstjärnor i fejjan och jag undrar hur många 14-åriga bruder sitter och glor på porr dagarna i ända.
     Efter att ha slökollat igenom hennes, asså typ bah aaaassnygga, blogg så hittar jag ett inlägg som handlar om en bröstoperation som hon tydligen ska göra. Jag blir fan ledsen på riktigt (nästan). Det är fan tragiskt. Tragiskt att en 14-åring ska fixa sillisar, en liten brud vars bröst inte ens vuxit klart. Men jag undrar om detta bara är spel för gallerierna egentligen, som en lite extra touch till hennes redan så fulländade image, eller om det är på riktigt. För då tycker jag synd om henne.
     Det är så jävla tragiskt också att det är andra små brudar som ser upp till henne. Men det är så det blir om kändisar som inte är kända för något annat än att de antingen är rika, har rika föräldrar, har stora bröst, var med i en dokusåpa eller bloggar om sin kaninpäls.

Egentligen hade jag inte tänkt skriva något om skiten, för då skulle hon ju få ännu mer uppmärksamhet. MEN jag ser det så att skiten är ett problem, hur brudar gör sig till och tror att det är så man får respekt. De tror ju att man får respekt genom att fejka hela sitt yttre och låtsas vara dumma. För vilken kille vill ha en brud som har något vettigt att säga?

Creds till snubben från Stureplanseliten (spola till 04.07) som snackar om bröst "Om en penna fastnar under tutten äre knas.."

Peys out, small titties ftw brrap!

It's goooood.

2009-07-16 @ 16:57:45
     Kirrade körkortet idag och det känns overkligt som fan. Overkligt att jag inte kommer behöva plugga teori längre och att jag inte behöver nojja över uppkörning. Trodde seriöst att jag inte skulle klara av det, tyckte jag gjorde vissa fel, men tydligen inte. Satt och tänkte "det skiter sig, det skiter sig..." men sen när hon säger att körningen är godkänd så brister jag ut i ett nervöst och falsettklingande "Vaaaaa? Herregud" och skakar som ett asplöv medan hjärtat går i hundraåttio.
     När jag går därifrån så känner jag mig lite yr, yr men glad, så inibängen. Messar alla jag känner och ringer familjen. Nu är det avklarat, nu får jag köra bil, helt själv. Kommer kännas läskigt första gången jag sitter ensam bakom ratten. Man har ju alltid haft något bredvid en.
     Men bil kommer det inte bli på ett bra tag, för det kräver en massa pengar, vilket jag verkligen inte har just nu. Och där är nästa grej att nojja över. Pengar. Men jag överlever, det gör man alltid. Men det sura är att jag inte kommer ha råd med URF i år, hade ändå inte tänkt åka tror jag. Så schpeeelaroll.

     Ska snart dra ner till familjen och käka middag. Mor, syster och bror kom hem idag från min moster i Småland idag också, så de har man inte sett på ett bra tag. Life is gooooood.
     Och tack alla som gratulerat mig <3


Glad tjej.

Trötthetsklubben

2009-07-15 @ 22:47:02
    Har så ont i benen, har träningsvärk, men av vad har jag ingen aning om, haha. Ska ta och lägga mig i sängen snart och kolla på Sopranos och sen sova, så att jag är pigg tills imorrn.
     Jag känner ett fett lugn i hela mig just nu, dels för att jag är otroligt trött. Men också för att jag kanske har insett att jag fan kommer klara uppkörningen, bara att göra det jag vet att jag kan och sätta skiten.
     Ska försöka orka tvätta bort sminket nu.

      Blablablabla, saknar folk <3, hej.


Kattlängtan

2009-07-14 @ 22:42:31
     Skulle vara så mysigt om man hade en liten katt som sällskap här. Men efter erfarenhet så kanske det inte är så bra, vill inte att den ska känna sig ensam, såsom Findus gjorde. Märkte att han inte mådde bra.
     Men man kan alltid kolla annonser ändå. Hittade några fina sötnosar.



Tebe-interesno

2009-07-14 @ 21:13:12
     Frågade Jocke var han får alla skumma bilder ifrån och han gav mig en länk till den här bloggen. Kollade igenom den och snubben som har den gör riktigt fina experimentella och skumma bilder. Jag gillart!


Mycket man vill ha...

2009-07-14 @ 18:50:03
Har fan inte köpt nya kläder på aslänge, men än så länge så får jag sitta och sukta.






Den fjortonde juli tvåtusenåtta

2009-07-14 @ 14:20:11
     Vaknar av att någon från jobbet ringer, men eftersom att jag tror att det är alarmet så klickar jag bort det. Det ringer än gång till och jag klickar bort det igen. Helt förvirrad rusar jag upp och försöker ta mig samman och fatta vad det är jag ska göra. Börjar styra mig, tar hundra år att få till ögonbrynen (kanske lika bra att ge upp och leva med de söndernoppade strecken). Tar med mig yoggi yalla och colan som står i kylen och rusar mot bussen. Missar bussen precis, tappar ett örhänge i farten och förbannar mig själv hundra gånger. 
     Teoriprov idag och förra gången försov jag mig. Ringer styvfar och hoppas desperat att han inte jobbar, men det gjorde han så jag försöker få tag på numret till kontoret i Uppsala där jag ska göra provet, men måste såklart vänta till klockan 8 då kundtjänsten öppnar. Hoppar på bussen som kom efter den jag missade. Kommer till slut fram till vägverkets kundtjänst (som jag ringt hundra gånger), som sedan kopplar mig till kontoret i Uppsala och de säger att det är okej om jag kommer några minuter försent, men att jag ska skynda mig ändå.
     Tur i oturen så är bussen snabb och jag kommer precis någon minut innan provet ska börja. Väl inne på provet tar jag några djupa andetag genom näsan och börjar. Försöker lugna ner mig men under hela provet går hjärtat i hundraåttio. Kollar igenom provet två gånger innan jag klickar på läskiga knappen och vips. GODKÄND. En stor sten lyfts från bröstet och jag kan nästan inte inse att jag har klarat det. Sitter och försöker behärska mig medan jag väntar på att provförättaren ska komma med papprena och min legitimation. Jag har äntligen klarat av skiten.
     Ber mamma ringa upp mig och jag pladdrar på som fan. Får några lugnande och goda råd inför uppkörningen som är på torsdag. Måste ändra mitt sätt att tänka, inte balla ur, vara kolugn.

     Drog ner på stan, satt vid fyrisån ett tag och fotade. Käkade sen på donken och tog sen bussen hemåt. Mötte Jonas vid hållplatsen också. Längesen man såg honom. Han skulle hem till sin familj för de hade en massa släktingar där och grejjer. Så han höll mig sällskap på bussen hem. Sen har jag bara njutit av att veta att jag inte behöver plugga teori hela dagarna, slippa ha det hängandes över mig. Shit, jag vet att jag överreagerar och överdriver. Råkar vara sådan. Ser värre på saker än vad de egentligen är.

     Imorgon är det jobb igen och nu ska jag chilla och vara glad. Den här dagen har varit en boost för självfötroendet, den som började i kaos och slutade gott.

         Phuu, precis missat bussen och svettig som en gris.                                        Stackare rå.                                                                             
Schpünke!

Oh yes, oh yes, oh yes.

Uptown. Var ett tag sen.

En liten birdie joinade mig vid bänken.

By the highs and the vibes

2009-07-13 @ 23:58:47

I rain and I shine at the same time

2009-07-13 @ 21:52:23

Jobb 10-19, hem, äta, plugg, plugg och plugg.

Periodare

2009-07-13 @ 00:43:41
     Kanske är så det funkar. Verkar vara så. Men allt detta bottnar nog i att jag har haft någon vid mina hasor i över två år och att gå från det till ingenting är väl en omställning för vem som helst. Sen att jag tar det som jag gör är en annan historia.
     Försöker se det såhär, jag skulle vara lika eländig i vilket fall som helst, med eller utan snubbe. Det är den där jävla närheten som ställer till det. Jag var nog såhär innan de där två åren också, inget som bara växt fram sådär huxflux direkt.

     Ah shit, självpsykologi för hela slanten.


// You've got this new head filled up with smoke
I've got my veins all tangled close 
To the jukebox bars you frequent
The safest place to hide 
A long night spent with your most obvious weaknesses 
You start shaking at the thought 
You are everything I want, cause you are everything I'm not //

Pidä pää pystyssä

2009-07-12 @ 23:07:52
     Är hungrig, men jag vet inte på vad. Ilandsproblem ftw. Och varför är det så att när man väl är lugn och fin så ska man sitta och känna efter? Känna efter tills man känner något man inte vill känna. Som tur är så verkar det inte gå såpass illa ikväll iallafall. 
     Imorgon vankas det jobb igen. Fruktis hela dagen 10 till 19. Men cashen rullar in och det är gött. Hoppas innerligen att jag klarar av teorin på tisdag och uppkörningen på torsdag, då slipper jag slänga ut en massa pengar igen och igen. Det känns bra och det känns som att det kommer gå vägen den här gången. Men så kändes det ju de andra gångerna också, men, ah, vi kör på, jag kör på, på, på, på.

     Idag kom Åke hem. Jag fick cash så att jag klarar mig tills löningen, guld värt. Min styvfar är guld värd, om inte mer. 
     Han lagade makaroner och majskotletter eller vad de nu hette, något vegetariskt iallfall, det funkade. Sen fick jag skjuts hemåt, det verkligen ösregnade, man fick springa till bilen fan. Så nu sitter jag hemma hos mig. Har bara sovit en natt här efter att päronen har gjort om köket och så. Har fixat och plockat lite. Måste fixa en av mina bobban-tavlor, affischen sitter snett i en och det driver mig till vansinne.

     Funderar på att åka till Oslo istället för att dra till URF. Kollade flyg och det skulle kosta typ 600 spänn bara, tur och retur, känns mer värt. Det tar bara en timma istället för 7 timmar som det skulle ta om man åkte buss igen. Men Frida och gänget kanske drar till Stavanger i början av augusti, vilket det var då jag hade tänkt åka. Men eftersom att jag jobbar så oregelbundet så kan jag åka lite närsomhelst i vilket fall. 

     Som sagt, jobb imorgon, ska upp klockan 8. Så antingen borde jag käka något nu eller gå och lägga mig. Slänger ihop något. Suger att det inte finns någon pizzeria som har öppet nu, annars kunde man ha beställt utkörning. Hade varit fett. Men men.
     

Maybe you're just an asshole

2009-07-11 @ 18:21:30
Allt snack, så mycket jävla snack, men ingen jävla verkstad. Vänner gör inte såhär och vad säger det? Ja gissa. Snubbar vet inte. Jaja, jag kan ringa när jag vill, vi kan prata om allt och vadsomhelst, jaja. Men varför är det jag som sitter som ett jävla plåster då? One way communication är det fan. Säg inte skit om det inte har någon mening, säg inte skit om det inte är sant ens. 
     Jag skiter i URF, allt kan ta sig. För  jag drar och sen kan ni sitta där och undra vad som hände. För jag vägrar vara nån jävla brud som ringer när allt rasar och brölar ut allt. Har varit den bruden alltför många gånger. Kan spara de till de som verkligen bryr sig, som också kan ringa och bröla ut. De riktiga.

It's such a good thing, big thing, beautiful, stinkin'

2009-07-10 @ 23:34:05
     Alla värda är på vift och här sitter man och tycker synd om sig själv. Men jag har en weight off my back iallafall, det känns som att teoriprovet kommer gå vägen. Har klarat av A-delen på testen och fick ett godkänt på B-delen. Ska köra lite mer på C-delen imorgon och sen hade jag tänkt skriva lite listor med hjälp från teoriboken. Som ett sätt att pränta in lite extra, för mina 10 tester som jag köpte från körskolan är snart slut. Kort sagt, det ser lovande ut. Ska ösa som fan på provet.

     Men just nu skulle jag bara vilja ta en cider, snacka skit och bli full, kanske bryta ihop lite och sen komma tillbaka till förståndet och del allt detta med en god vän. Som inte dömer, som inte ser det som något svaghet, som också hamnar där ibland. Precis som jag.
     När man sitter i päronens vardagsrum så ser man en massa människor som går förbi på gatan utanför och eftersom att det är fredag och fredag equals fest, så har jag sett en massa naivt ovetandes brudar som cyklar förbi med vinden i håret. Det bara slog mig hur fint det såg ut, hur fritt det såg ut, hur bekymmerslöst som helst.
     Något som jag aldrig upplevt, på riktigt när jag var i den åldern. Att vara riktigt ung och dum och inte behöva inse några konsekvenser. För mig har varenda handling jag gjort inneburit att jag sen har suttit och plågat mig själv. Grubblat sönder tills det enda som är kvar är bitar som inte går ihop med varandra. 
     Men visst. Jag har haft värda stunder, en hel del. Men varför kan man inte inse det medan de händer?

     Fuck it, ska sluta lyssna på Hole nu. Blir alltid samma sak. Panikångesten är borta nu är det bara ren och skär oglädje. HEJ.

I'VE HAD IT ALL FOREVER, I'VE HAD ENOUGH.



Fråga Kim

2009-07-10 @ 21:24:51
Har en polare som heter Kim. Hans syrra är skribent på Frida-tidningen, ni vet, den där brudtidningen. Och Kim extraknäcker som typ frågemänniska, han har en egen spalt och grejjer, haha. Askul.


Henna:  så jävla kul att du har en frågespalt liksom hahahha 
Kim: hah ja jag svarade på en skön fråga idag 
Henna: hehe okej 
Kim: typ "varför sprutar min kille i mig?? jag vill inte men han gör det ändå? 
man ba, jaha,,,,joo,,,men säg åt han att sluta typ" 
Henna: hahahahhahah


Helylle-Kim.

Dollah' dollah' bill ya'll

2009-07-10 @ 01:07:32
     Jao, pank som... utav bara fan. Blir att panta burkar imorrn, haha. Whatevva. Jobbs om fan idag igen, men jag är ledig fredag-söndag. Ska plugga teori, koncetrera mig som fan. Körkort, here I come.
     Fick veta att Carina inte kommer kunna ta ledigt från jobbet, så det blir inge URF-partaj med henne. Synd, hade varit sjukt kul. Ses ju inte så ofta. Som med alla mina polare nuförtiden. Så jag vet inte riktigt hur det blir med URF överhuvudtaget. Kanske tar en tripp någon annanstans, kanske hälsar på hos Kattis i Götet eller så drar jag en runda i Oslo igen. Får se, får se.

     Annars så har jag väl spenderat kvällen med käk, sopranos, chips, snus och nätgluttande. Peezjo.












     ...så kan du vara den som leder mig till sinnesfriden?

Mellan förtvivlan och kaos...

2009-07-09 @ 01:40:16
     ... så är livet ganska gött ändå. Har jag insett först nu. Jag är the mastah på att krångla in mig själv i negativa tankar utav bara fa-an. Det är min grej känns det som. Lider väl av något, men vem gör inte det i dessa dagar? Men det är bara att roll with the punches och ta skiten för vad den är.
     Intressant om man kollar några inlägg som jag skrev några dagar tidigare. Då var det becksvart. Så som sagt. Jag lider fanimej av något. 

     Jaja. Nog med det. Jobbade 10-19 på fruktavdelningen heeela dagen. Men det var skönt ändå. Det är som att jag stänger av hjärnan och bara kör. Samma pass imorgon och sen är jag ledig tills på måndag. Ska ta tillvara på de dagarna och tokplugga på teorin. För jag är inställd på att jag SKA klara av det där satans teoriprovet once and for all nu. Inget slapp i helgen alltså, eller jo, lite, men fan, kan inte låta skiten slippa mig ur händerna igen. Som det har gjort de tre första gångerna.

     URF verkar lösa sig också. Carina/Mindy/Räka/Kittytorso verkar vara på, om hon nu får ledigt från tha barbashop dvs. Men jag hoppas på det och då kommer det bli kanonparty hela festivalen igenom. Och jag som lovade mig själv att inte campa någonsin igen, men nu verkar det ju bli så. Fast i år så lämnar jag sexmannatältet hemma. Vi får kirra ett skittält som man kan dumpa efteråt. Jag är pepp och allt är fett. Vilket dunderrim jag la av där, BRRRAP!

     Näeh, dags att slagga och slita mig igenom en till dag av banankartonger och purjolök. Heppåer!


Jag skyller på tristessen/tröttheten.

Well I spend my days dazed and confused

2009-07-08 @ 00:58:01

//struggling alone makes it tough for pursuing dreams/ 
but it seems all i get are sleepless nights/ 
nightmares about losing loved ones and losing fights//

<3 till alla er och ni vet vilka ni är.

You'll catch bigger fish in the sea if you manage not to drown in it

2009-07-07 @ 12:49:55
Snor en lista från Frida.

Namn: Henna FK.
 
Hemma för mig är: där jag är som lyckligast. Men officiellt är  det min lilla lägenhet i Fanna. Men det ska styras lägenhet i Uppsala har jag bestämt mig för.

Den bästa morgonen: är att vakna, veta att man kan snooza i 2 timmar till och sen somna om. Eller att vakna med någon bredvid sig som man kan ligga och kramas med tills man inte orkar mer, eh </3

Det här äter jag till frukost: oftast ingenting, men alltid en snus på morgonen hur mycket det än fuckar upp min mage.

Så här tar jag mig till jobbet: buss 803 mot Bålsta.

Röst i radion jag vill vakna till: lyssnar inte på radio fan.

När jag var tolv år drömde jag om: kommer inte ens ihåg vad jag gjorde då. Gick väl i skolan antar jag, men jag vettefan, har väl förträngt jävligt mycket.

En gång svalde jag en: en insekt eller två har man väl råkat svälja.

Det blir ingen sommar utan: goda vänner, musik, fylla, festivaler och hetta.

Min skämslåt är: bah, jag skäms inte.

Mitt favoritljud: skratt från vänner och fina ord.

Person jag helst vill vara: någon fet fotograf som får travla hela jorden runt och fota.

Men är nog mest som: mig själv, har lite svårt för att försöka vara någon annan liksom.

Synd jag vill bli förlåten för: att jag snart kommer ruinera mina föräldrar och att jag sitter och är patetisk när jag är ensam osv.

Stenskön

2009-07-07 @ 00:21:45



Banksy vs Bristol Museum

2009-07-06 @ 18:49:07
Töngt som fan, checka >>banksy.co.uk 





Good night, bad night

2009-07-06 @ 01:55:39

New shajt från Ikaroz

2009-07-05 @ 23:50:02
>>ikaroz.blogspot.com<<




You best fix whatever's wrong and just move on and get on with it

2009-07-05 @ 23:03:39
Dags att skriva av sig. Jag sitter och nojjar sönder mig. Tredje kvällen ensam i la familias hus och jag försöker att inte gå under av mig själv. Nojjar över att jag är jobbig och påfrestande, det är ju såklart därför ingen ringer tillbaka eller svarar när jag skriver på msn (obs, överdrivning). Får små panikattacker som gör att gråten kommer som en svidande känsla i halsen, men jag försöker trycka tillbaka den.
     Jag nojjar över att jag håller på så här, vet att jag borde göra något åt allting, men jag har inte orken. Vilket gör att jag får dras med allting, för jag vet att om ett tag så känns saker och ting bättre. Skulle bara vara skönt om jag slapp känna den här oron dagarna i ända, vill kunna känna mig säker även när jag är ensam, inte behöva förlita mig på att människor runtomkring mig ska stå för min lycka hela tiden.
     Det är därför jag obsessar om Oslo, för jag var glad där, jag var orosfri där. Jag tänkte inte på det som tyngt mig de senaste dagarna innan jag åkte och jag tänkte inte på att jag egentligen var pank som fan (tack för att ni payyade käk och grejjer, nästa gång så får ni tillbaka det <3). Anledningen var människorna. Kontrasten blir för stor när man har hängt med bra människor och en bra brud i nästan en vecka och sen komma hem för att vara ensam i ett stort hus i en hel vecka.
     Och varför? Varför ska jag göra saker som för stunden gör mig lycklig men som sen sitter som en jävla igel på hjärtat och suger musten ur en. Varför är det alltid så att jag längtar bort till något? Fan kan man inte bara vara nöjd och glad, här och nu? Och vem hade jag tänkt skulle lösa det här åt mig? Haha, shit.


Cunninlynguists feat. Tonedeff - Love Ain't Remix

Sommaren 2009-låten har landat

2009-07-04 @ 22:18:19
Labyrint Productions, försök hitta något skönare.
>>Ladda låten rå!<<


Push it, push it, push it

2009-07-03 @ 23:06:03
     Jobb imorgon 8-17, skönt för då slipper man tänka så mycket. Men jag vet ju att saker inte funkar så, går inte att trycka alla tankar åt sidan hela tiden. Men jag måste fan, måste för annars får jag inget gjort. Så planen för framtiden just nu är:
     Plugga teori som bara fa-an, så att jag klarar av körkorthelvetet någon gång. Sen styra jobb i Uptown och sen styra lägenhet också. 

     Fuck it. Jag vill till Oslo igen. Allt var chill, varmt och skönt. Bra människor, sköna människor. Purrrfect.

Tillbaka till verkligheten, eller vardagen kanske det heter

2009-07-03 @ 20:33:01
Sitter hemma hos päronen. Fast själv, de drog till Danmark idag. Så jag har blivit utsedd till husvakt, postvakt, blomvakt och kaninvakt. Eftersom att jag jobbar sex dagar i sträck nu så passar det bra. Mycket närmare till bussen på morgonen.
     Har donat lite idag, var på banken och växlade mina norska pengar, skickade iväg traderastuff, tvättade och så. Ska ta och plugga teori hade jag tänkt. 

WALLA!


Såg att jag hade råkat filma inne på Hausmania. Askort klipp, men fun ändå typ.

Mer Oslo

2009-07-03 @ 17:04:04
Slänger upp lite bilder som Frida aka. ohsoslow tog också.

'
























Oslo Update

2009-07-03 @ 01:29:17
     Kom hem imorse 05.30 efter en jävla resa. Men jag kan ju börja från början kanske. Drog den 26e, bussresa i 7 timmar, kramp i ben och ont i röven. Men till slut var jag framme i ett kokhett Oslo. Frida kom och mötte mig och vi promenerade hem till henne. Träffade Kricko (hennes dude), Rasmus och Per, de bor alla i samma lägenhet, som ett litet kollektiv. Fett fin lägenhet faktiskt, mysigt. Den är på nedervåningen så folk tenderar att använda fönstrena som ingång, haha.
     Efter att ha installerat mig så drog vi förbi några polare till de som bor några kvarter bort. En massa folk var där Oskar, Achmed, Ali, Ola, Micca (eller hure stavas..) och fler typ.
     Vi chillade på deras gård ett tag och så, blev sen astrött och partypoopade och drog hemåt och sov. 
     Nästa dag så drog vi till stranden för att bada och steka lite i solen. Asvarmt, asmycket folk. I letandet efter en bra plats så råkade vi komma ända till Naturiststranden, haha. Men ingen var direkt pepp på att ha en gammal gubbsnopp viftandes förbi en, så vi vände och hittade en bra plats till slut. Låg där ett tag, tog ett dopp, men botten var täckt i stenar och skit så varje gång man skulle ta ett steg dog man nästan. Men jag har doppat mig iallafall, woho!
     Sen tog vi bussen hemåt och stötte på gänget (de som bodde några kvarter bort), snackade lite, sen skulle de vidare. Vi fortsatte hemåt och chillade mera.
     Jag är så kass på att berätta allt fan. Men vi var på Hausmania som var najs, de spelade dubstep och de va grymt. Näst sista dagen så visade Frida runt mig lite överallt också. Har även varit på nattmission efter blommor till grabbarnas rabatt haha, (kvarteret bort-grabbarna). Crazy.

Kändes lite snopet att dra hem eftersom att de fem dagarna jag var borta kändes som två. Allting gick assnabbt fan. Men jag planerar nog en resa igen, när jag styrt upp saker här hemma. Men det var en välbehövlig liten brake iallafall.

Lots of lööv till V-ås/Osloclicken! <3

OHSOSLOW - Oslo 09 Picsmania

2009-07-03 @ 00:36:30







VÅR SKIT

2009-07-02 @ 21:25:33
Fridabruden vet.


Snart kommer det en uppdatering om galenskaperna från Oslo.

RSS 2.0