Nobody wants to be a quitter

2009-04-16 @ 01:02:37
Jaha. Då har jag bestämt mig. Jag hoppar av kursen. Orkar helt enkelt inte och jag känner och inser att jag inte kommer klara mig igenom hela kursen. Så jag ska jobba ett tag, se om jag kommer in på Biskops-Arnö och om jag inte gör det så söker jag något annat skoj. Jävla tur att jag har jobb som jag kan hålla på med under tiden och som gör att jag inte står utan pengar. Med tanke på hur jobbsituationen ser ut idag.
      Så de närmaste månaderna blir det jobb och chill. Imorgon ska jag sova länge och sen plugga körkortteori som fan. Känns skönt att ha en grej som man ska göra och inte hundra. Klagade på att jag inte hade något att göra förut och helt plötsligt blev det för mycket att göra och jag bröt ihop. Men nu ska jag koncentrera mig på körkortet och få de avklarat och sen får jag se vad jag tar mig an.
      Men det känns skönt att ha bestämt sig. Fick bara en massa ångest och mådde dåligt över att jag kände att jag presterade tillräckligt bra. Jävla prestationsångest. Men jag funderar på att söka någon kurs med data att göra eller typ medialiknande. Men jag hoppas som fan att jag kommer in på Biskops-Arnö, drömmen fan. De får göra så jävla roliga reportage och sånt där som jag diggar.
      Längtar efter sommaren som fan också. Ska bada och sola tills jag spyr och resa en massa. Eller en resa utomlands, minst. Måste fan komma iväg känner jag.

Jaja, peys mallafakkaas!

Just as low as I was high the night before

2009-04-11 @ 23:03:26
Känner mig hopplös och som ett as. Ett hopplöst as. Men vad ska man göra? Det enda man kan göra är att lägga alla misslyckanden bakom sig och inte låtsas om de och köra på och försöka igen. Men det har blivit ett berg av misslyckanden bakom mig vid det här laget.
      Vet att vissa anser att jag inte har ett skit att vara missnöjd över och det är det som gör mig så jävla förbannad på mig själv. Det finns folk som har det hundra gånger värre och som har misslyckats med saker och ting hundra gånger om. Men jag försöker, försöker och tar mig faktiskt upp igen, om så bara på knäna och halvvägs. För just nu gör jag allt på halvfart och med halv kraft, allting blir halvdant eller så går det åt helvete. Så som det blir om man gapar efter för mycket.
      Men jag kör den självsäkra stilen och gasar på. Sen, när jag har fått i mig några promille så faller allt och jag bölar ut inför någon som inte alls vill höra eller veta egentligen, men som klappar mig lite på axeln och säger att det är lugnt. Jag skäms, jag skäms något så förjävligt.
      Bilden jag hade av hur saker skulle vara har försvunnit för längesen. Hej, jag har inte ens fyllt 20 och är redan trött på allt.
      Och jag försöker förgäves få han, han som jag älskar, att förstå sig på mig. Men jag klandrar honom inte. För jag är ett as och sådana är inte lätta att förstå sig på. Men jag älskar dig och kommer alltid att göra det.

Ever since I was 8 or 9 I've been standing on the shoreline.

Sitting at the table were it all began for us

2009-04-06 @ 22:19:23
Sitter på bussen på väg hemåt. Är i Örsundsbro just nu. Imorgon ska jag klippa mig på morgonen och så måste jag göra klart hemtentan. Lagom segt, så inihelvete.
      Men helgen har varit fet. Var på teaterbaren med Jacke och kollade på en konsert med ett Rage Against The Machine-band som Kung Henry sjöng med. Bra som fan och en massa moshande haha, flög omkring som en vante och men det stod en tjockis bakom en som fungerade som stötdämpare, så som det ska vara på "hårdrockskonserter".
      Drog till Max och sänkte en burgare och sen drog vi hemåt. Elle jobbade natt, så han kunde inte hänga på, vilket var synd. Men nu har Emil kommit tillbaka från Thailandet så han var inte helt lämnad åt sitt öde på jobbet bland alla fulla kunde som ska käka bakismat kl 3 på natten.

Igår gick vi på bio och kollade på Män som hatar kvinnor. Andra gången för mig, men den är bra så det spelade ingen roll.    
      Hanne och Elle tyckte att det var synd att de tagit bort så mycket som är med i boken, men men. De måstte göra så, annars skulle den ju bli alldeles för lång, samt att de som inte läst boken kanske inte skulle kunna hänga med för det är mycket som händer i boken som man måste ha koll på och så.

Trouble's what I'm in. Men vi försöker älskling...

PEYS!


I ain't got the time

2009-04-03 @ 19:46:17
Har haft fullt upp kan man säga. Har gjort teoriprovet och körprovet och kuggade på båda såklart. Eller såklart och såklart, men i vilket fall så gjorde jag det. Sådär lagom surt. Men jag har tid att finslipa på allt ett tag framåt iallafall nu. Det sura är att jag hade 3 poäng ifrån att klara teoriprovet, om jag hade kollat igenom alla frågor en gång till innan jag lämnade in så kanske jag hade grejjat det. Men jag har fan alltid för bråttom.
Just nu håller jag på och lagar käk. Det blir burgare med pommes och beasås, latmat helt enkelt. Orkar inte vara så värst kulinarisk. Har börjat på hemtentan idag också, är klar med inledningen, yeah. Men jag tänkte sitta hela helgen eftersom att den ska in på tisdag, så det är lite bråttom. Men det ska nog gå vägen, bara jag gör en del varje dag så.

Idag så gick jag upp kvart över sju för att åka med Hanne in till stan. Hängde på hennes jobb ett tag eftersom att skolan inte började förräns kvart över 10. Läste lite i Stieg Larssons sista bok "Luftslottet som sprängdes", är snart klar med den  och då ska jag ta mig an Jens Lapidus senaste bok "Aldrig fucka upp".
Såg "Män som hatar kvinnor" med mamma i söndags. Den var okej, synd att vissa saker inte var med, men så blir det ju när bok blir film. Men jag tyckte att skådespelarna gjorde ett bra jobb och Michael Nyqvist passade bra som Michael Blomqvist. Men den kändes så kort, men som sagt så blir det med bok som blir film.
Ska kolla om ugnen är klar. Förlåt älskling, förlåt för att jag är så jävla gone.


RSS 2.0