Stackars flickebarn

2009-07-17 @ 22:49:00
     Läste ett inlägg på Mickes blogg om en 14-årig brud som kallar sig för Kissie och har en blogg med samma namn. Han var allmänt irriterad på henne, så jag kollade vad det var frågan om. Och jag kan förstå hans frustration. En av alla dessa småtjejer som är platinablonda, använder alldeles för mycket och för mörk foundation och i konstrast till det använder (vad det ser ut som) vitt läpstift, så att det skär sig sådär fint, som det ska vara. 
     De flesta av de här tjejerna ser ut som porrstjärnor i fejjan och jag undrar hur många 14-åriga bruder sitter och glor på porr dagarna i ända.
     Efter att ha slökollat igenom hennes, asså typ bah aaaassnygga, blogg så hittar jag ett inlägg som handlar om en bröstoperation som hon tydligen ska göra. Jag blir fan ledsen på riktigt (nästan). Det är fan tragiskt. Tragiskt att en 14-åring ska fixa sillisar, en liten brud vars bröst inte ens vuxit klart. Men jag undrar om detta bara är spel för gallerierna egentligen, som en lite extra touch till hennes redan så fulländade image, eller om det är på riktigt. För då tycker jag synd om henne.
     Det är så jävla tragiskt också att det är andra små brudar som ser upp till henne. Men det är så det blir om kändisar som inte är kända för något annat än att de antingen är rika, har rika föräldrar, har stora bröst, var med i en dokusåpa eller bloggar om sin kaninpäls.

Egentligen hade jag inte tänkt skriva något om skiten, för då skulle hon ju få ännu mer uppmärksamhet. MEN jag ser det så att skiten är ett problem, hur brudar gör sig till och tror att det är så man får respekt. De tror ju att man får respekt genom att fejka hela sitt yttre och låtsas vara dumma. För vilken kille vill ha en brud som har något vettigt att säga?

Creds till snubben från Stureplanseliten (spola till 04.07) som snackar om bröst "Om en penna fastnar under tutten äre knas.."

Peys out, small titties ftw brrap!

Kommentarer
Postat av: emy

Vill du vinna en splittery walkman-mobil?

Missa inte chansen & gör det på min blogg!!



http://iamemy.blogg.se

http://iamemy.blogg.se

http://iamemy.blogg.se

http://iamemy.blogg.se

http://iamemy.blogg.se

http://iamemy.blogg.se

2009-07-17 @ 22:59:29
URL: http://iamemy.blogg.se/
Postat av: Paulina

Jag läste det jag med.

Fast själv tycker jag sillisar är okey OM man behöver det så att säga, och har åldern inne. Men hon är 16 år och är inte färdig utväcklad helt? Och hon har inte små bröst.

Jesus säger man ju bara.

2009-07-18 @ 22:24:25
URL: http://itsinyourblood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0